Base de lignocaïna BP EP USP Xylocaine

Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine Xina Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Altres nom: Xylocaine Característiques: pols blanca. Fórmula d'estructura: Paquet: 25Kgs / fibra de tambor Descripció: Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine s'utilitza principalment com a local ...

Detalls del producte

Base de lignocaïna BP EP USP Xylocaine

Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine

Xina Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Un altre nom: Xylocaine

Característiques: pols blanca.

Fórmula d'estructura:

Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine structure and 3D formula

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Descripció:

La base de la lignocaïna BP EP USP Xylocaine s'utilitza principalment com a agent local de nebulización.

El perfil d'eficàcia de la Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine com a anestèsia local es caracteritza per un inici ràpid d'acció i durada intermèdia de l'eficàcia.

Per tant, aquesta substància és adequada per a la infiltració, el bloqueig i l'anestèsia superficial. També hi ha substàncies d'acció més prolongades com la bupivacaína. Es podria preferir quan es necessita per anestèsies espinals i epidurals. La base de lignocaïna BP EP USP Xylocaine té l'avantatge d'un ràpid inici d'acció.

La base de la lignocaïna BP EP USP Xylocaine es considera popularment com a formulació de gelatina o ungüent. S'apliquen en diferents parts del cos per fer-li entumiment o pèrdua de sentiment per als pacients que tenen determinats procediments mèdics. La base de la lignocaïna BP EP USP Xylocaine també s'aplica per alleujar el dolor i la picor provocats per afeccions com la cremada solar o altres cremades menors, mossegues o picades d'insectes, heura verinosa, roures verinosos, sumacs verinosos, retallades menors o ratllades.

La solució lògica viscosa de la Lignocaïna Base BP EP USP Xylocaine és una altra formulació popular. S'utilitza el tractament de la boca o la gola a la gola i també es redueixen les mordasses durant la presa de fotografies de raigs X i impressions dentals.

S'ha aplicat un parche de pell de lignocaïna BP EP USP Xylocaine per alleujar el dolor causat per les teules.

Tècnicament, la base de Lignocaine BP EP USP Xylocaine pertany a la família de productes químics anomenats anestèsics locals. Impedeix el dolor bloquejant els senyals en les terminacions nervioses de la pell. Base de lignocaïna BP EP USP La xilocaïna no causa inconsciència com fan els anestèsics generals quan s'utilitza per a la cirurgia.

Relacionat i diferència entre Lidocaine i Lignocaine:

Lidocaïna i Lignocaïna Base BP EP USP Xylocaine és en realitat la mateixa substància a què es refereix. Solament tenen noms diferents. És el mateix producte. Base de lignocaïna BP EP USP Xylocaine és un medicament anestèsic local popular. Ajudarà a adormir una part del cos. Es podria veure freqüentment en la cirurgia dental.

Coneguda com Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine, aquesta substància està disponible al mercat com gel i com a injecció. El fàrmac és una amida aromàtica que té la fórmula molecular de C14H22N2O. El fàrmac també es coneix amb el nom de xilocaïna.

Base de Lignocaïna BP EP USP La Xylocaine és principalment una medicina anestèsica utilitzada en cirurgia dental i costura quirúrgica, etc. Ajudarà a un pacient insensible al dolor que faci possible el tractament. Molt poques vegades, hi ha Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine gel que funciona com a lubricant quan s'introdueixen catèters i altres instruments mèdics al cos.

L'aplicació de la Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine també es troba en el tractament de les inflamacions extremadament doloroses que es troben en la bufeta o la uretra.

Mecanisme d'acció:

Base de lignocaïna BP EP USP Xylocaine ajuda a aturar temporalment senyals de dolor. Això es basa en detindre els canals Natrium de bombament de Natrium a les cèl·lules nervioses que no produeix cap acumulació d'acció potencial, per tant, acabi la propagació del senyal del dolor al cervell.

Quan s'aplica Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine, s'ha de prestar especial atenció. Només ha de ser necessari per a la zona, ja no hi ha més llocs.

NOTA: L'aplicació d'una gran superfície pot augmentar la quantitat de drogues absorbides. Quan hi ha talls i teixits danyats, especialment en els teixits mucosos, l'absorció pot augmentar i provocar una sobredosi. S'observa que aquests teixits absorbeixen el fàrmac més que els teixits sans. A més, si el fàrmac s'aplica a una zona escalfada del cos, és probable que Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine absorbeixi més.

Efectes secundaris associats amb Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine usage:

Pot haver ritmes cardíacs lents, convulsions, somnolència i visió borrosa.

Dades químiques i físiques:

Fórmula: C14H22N2O

Massa molar: 234.34 g / mol

Punt de fusió: 68 ° C (154 ° F)

Fengchen Group Co, Ltd. és una empresa farmacèutica integral als productes relacionats amb la Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine. Ens centrem en la R + D. La producció de productes farmacèutics microbians és una altra atenció de nosaltres.

Els nostres productes principals són Lignocaine Base BP EP USP Xylocaine API de matèria primera i els seus derivats.

Fengchen Group Co, Ltd ha establert una qualitat científica. Totes les línies de producció compleixen els requisits de màxima qualitat.

Base de Lignocaïna de qualitat superior BP EP USP Xylocaine Powder / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Hot Tags: base de lignocaïna bp ep usp xylocaine, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like