Dibucaïna Clorhidrat de Cinchocaïna Hcl

Tot i que l'estructura química del Dibucaïna Hidroclorur Cinchocaine Hcl és amida, es pot hidrolitzar per la colinesterasa plasmàtica com a anestèsics locals del grup ester i el seu efecte es pot identificar clínicament.

Detalls del producte

Dibucaïna Clorhidrat de Cinchocaïna Hcl

image001

Xina Dibucaine Hydrochloride Cinchocaine Hcl fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Dibucaine Hcl; Nupercaine Hydrochloride, Percaine Hcl, Sovcaine Hydrochloride

Número CAS: 61-12-1

Característiques: Pólvora blanca

Fórmula molecular: C20H30ClN3O2; C20H29N3O2.HCl

Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Dibucaïna Clorhidrat de Cinchocaïna Hcl


Descripció:

Tot i que l'estructura química del Dibucaïna Hidroclorur Cinchocaine Hcl és amida, es pot hidrolitzar per la colinesterasa plasmàtica com a anestèsics locals del grup ester i el seu efecte es pot identificar clínicament. L’eficàcia de l’anestèsia local (Dibucaine Hydrochloride Cinchocaine Hcl) és 22-25 vegades més gran que la procaine, i la durada de l’anestèsia local és més llarga, però la toxicitat és de 15 a 20 vegades més gran que la de procaina. Una vegada que es produeix l'enverinament, el rescat tarda 4-8 hores a invertir-se.

Dibucaine Hydrochloride Cinchocaine Hcl és molt més estable als teixits que la procaina, de manera que l’anestèsia dura més (aproximadament tres vegades més que la procaina).

Dibucaine Hydrochloride Cinchocaine Hcl és adequat per a anestèsia epidural i anestèsia lumbar. Aquest producte és fàcil de passar per la mucosa i també s’utilitza per a l’anestèsia superficial, però s’utilitza menys per l’anestèsia d’infiltració per la seva toxicitat (unes 15 vegades superior a la procaina).


La més alta qualitat, Dibucaïna pura Hidroclorur Cinchocaine Hcl Pols / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu el clorhidrat de dibucaïna cinchocaïna hcl, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: dibucaine hydrochloride cinchocaine hcl, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like