Benzocaïna CAS 94-09-7 i Clorhidrato de Benzocaïna o Bencocaina HCl CAS 23239-88-5

Benzocaïna CAS 94-09-7 i Clorhidrato de Benzocaïna o Bencocaïna HCl CAS 23239-88-5 Ús: El clorhidrato de Benzocaïna i Benzocaïna són substàncies anestèsiques locals. Ambdues s'utilitzen per alliberar el dolor abans i durant la cirurgia. Pot afegir a alguns medicaments en dosis petites per reduir el dolor ...

Detalls del producte

Benzocaina CAS 94-09-7 i Clorhidrato de Benzocaïna o Bencocaina HCl CAS 23239-88-5 Benzocaine and Benzocaine Hydrochloride or Benzocaine HCL picture.jpg

Nom del producte:

Bencocaïna

Clorhidrato de benzocaïna

Sinònims:

Base de Benzocaïna, Benzocain,

Benzocainum, Americaine

Benzocaine HCl,

Clorhidrato de benzocaina,

Benzocain HCl

Característiques:

Cristalls blancs o pols cristal·lina

Pols cristal·lina blanca

Número CAS:

94-09-7

23239-88-5

Assaig:

98% ~ 101%

99% mín

Fórmula:

C 9 H 11 NO 2

C9H12ClNO2

Estructura:

Benzocaine raw material API formula.gif

Benzocaine Hydrochloride or Benzocaine HCL formula.jpg

Paquet:

25Kg / tambor

25Kg / tambor

Descripció:

La base de benzocaïna i el clorhidrato de benzocaïna són tant anestèsics locals. Són més freqüents els analgèsics. La base de benzocaïna i l'hidrocloruro de benzocaïna deixaran de transmetre impulsos al llarg de les fibres nervioses i en les terminacions nervioses.

Són l'ingredient farmacèutic actiu (API) en molts ungüents analgèsics sense recepta. La base de benzocaïna i el clorhidrato de benzocaïna també es poden utilitzar com a lubricant i anestèsia tòpica en catèters intratraqueals i vies respiratòries farinals i nasals, que obtindran els reflexos faríngeos i traqueals.

Beneficis de Benzocaïna HCl:

La base bencocana i l'hidroclorur són una matèria primera anestèsica local, que s'utilitza habitualment com a analgèsic tòpic. També és àmpliament vist com un ingredient en gotes de tos. Benzocaine Hcl és l'ingredient farmacològic actiu en alguns ungüents anestèsics, com ara productes per al tractament amb úlceres orals. També es pot combinar amb antipirina per formar gotes òptiques A / B per alleujar alguns dolors de l'oïda o per a l'eliminació de la cera. L'hidrocloruro de benzocaïna és l'èster etílic de l'àcid p-aminobenzoic.

  Com a base de Benzocaïna professional tant a la Xina com a base i proveïdor i fabricant de l'API d'hidroclorurs, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Benzocaine base i Bencocaine Hcl de la Xina durant gairebé 10 anys.

  La benzocaïna és poc freqüent en l'aigua; mentre que és més soluble en àcids diluïts i molt soluble en etanol, cloroform i èter èter.


Ús: El clorhidrato de benzocaïna i bencocaïna són substàncies anestèsiques locals. Ambdues s'utilitzen per alliberar el dolor abans i durant la cirurgia. Es pot afegir a alguns medicaments en dosis petites per reduir el dolor.

Per exemple, hi ha l'aerosol de clorhidrato de benzocaina, gel de benzocaina i ungüent.

Mecanisme d'acció:

La base de benzocaïna i l' hidrocloruro de benzocaïna s'uneixen a canals de sodi i estabilitzen de manera reversible la membrana neuronal. Això disminuirà la permeabilitat als ions de sodi. Per tant, inhibeix la despolarització de membranes neuronals. L'inici i la conducció de l'impuls nerviós quedaran bloquejats.


Certificat d'anàlisi: Benzocaïna

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Cristalls blancs o pols cristal·lina

Compleix

Identificació

(Benzocaïna)

1. IR: complir amb l'espectre estàndard de referència.

2. UV: complir amb l'espectre estàndard de referència.

3. precipitat vermell ataronjat

Compleix

Punt de fusió

88.0 ° C ~ 92.0 ° C

90.0 ° C ~ 90.5 ° C

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,28%

Residu en ignició

≤ 0,1%

0,01%

Metalls pesants

≤ 0,001%

Compleix

Clorur

Heu de complir

Compleix

Impureses

Impureza individual ≤0,1%

Impureza total ≤ 0,5%

0,01%

0,02%

Assay (HPLC)

98,0% ~ 102,0% (Benzocaïna)

100,3%

Pols d' hidroclorur de benzocaina i benzocaina d'alta qualitat ; Proveïdors de matèries primeres de benzocaïna a la Xina. Fabricants de l'API de Benzocaine HCl .


Productes relacionats que us poden interessar:

1. Benzocaina CAS 94-09-7 i Clorhidrato de Benzocaïna o Bencocaina HCl CAS 23239-88-5

2. Procaine CAS 59-46-1 i Procaine Hydrochloride o Procaine HCL CAS 51-05-8

3. Lidocaïna CAS 137-58-6 i Clorhidrato de Lidocaïna Monohidrat o Lidocaïna HCL CAS 6108-05-0


Si busqueu el cas de benzocaïna 94-09-7 i el clorhidrato de benzocaïna o la benzocaïna hcl cas 23239-88-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like