Clorhidrato d'ametocaïna, ametocaïna HCl BP EP USP

Clorhidrato d'ametocaïna, ametocaïna HCl BP EP USP Xina Clorhidrat d'ametocaïna, fàbrica d'ametocaïna HCl, proveïdor, fabricant a la Xina. Paquet: 25Kgs / fibra de tambor Fengchen Group Co, Ltd és una empresa farmacèutica sintètica excepcional especialitzada en clorhidrat d'ametocaïna, ...

Detalls del producte

Clorhidrato d'ametocaïna, ametocaïna HCl BP EP USP

Amethocaine Hydrochloride, Amethocaine Hcl BP EP USP

Xina Clorhidrato d'ametocaïna, fàbrica d'ametocaïna HCl, proveïdor, fabricant a la Xina.

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Fengchen Group Co, Ltd és una empresa farmacèutica sintètica excepcional especialitzada en hidroclorur d'Amethocaine, Amethocaine HCl BP EP fabricació i vendes d'EUA. Els seus productes intermedis també participen molt en aquest mercat. També tenim dissolvents orgànics i alguns productes químics industrials.

Som en la seva majoria famosos pels nostres productes com Amethocaine Hydrochloride, Amethocaine Hcl BP EP USA, tant a la Xina com a l'estranger.

L'avantatge de transport és un dels nostres avantatges. Hem estat exportant des de fa més de 10 anys. Solem portar el port de Qingdao o el port de Xangai.

Fengchen té al voltant de 950 milions anuals de la Xina Yuan. La nostra garantia de qualitat i control de qualitat tenen una excel·lent gestió i equipaments.

Clorhidrato d'ametocaïna, Amethocaine Hcl és un dels nostres millors venedors. Cimetidina, Cimetidina AB, Piracetam, Paracetamol, Ibuprofeno són famosos en tota la indústria.

Creiem que l'excel·lència de qualitat, la qualitat del crèdit i el client principal. Tot el personal està exceptuat per cooperar amb clients nacionals i estrangers per crear una relació comercial meravellosa.

Màxima qualitat, clorhidrato d'ametocaïna pur, pols d'ametocaïna HCl / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Hot Tags: clorhidrat d'ametocaïna, ametocaïna hcl bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like