Zeaxantina CAS 144-68-3

La zeaxantina pura CAS 144-68-3 és un pols cristal·lí, vermell ataronjat, inodor. La seva solució diluïda és de color vermell ataronjat líquid similar a un oli superior a 10 C i una substància similar a l'oli semi-solidificat groc per sota de 10 C.

Detalls del producte

Zeaxantina CAS 144-68-3

1

Xina Zeaxanthin CAS 144-68-3 fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 144-68-3

Característiques: pols cristal·lí groc o taronja.

Fórmula molecular: C40H56O2

Fórmula de l'estructura:

 Zeaxanthin223

Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Zeaxantina CAS 144-68-3


Descripció:

La zeaxantina pura CAS 144-68-3 és un pols cristal·lí, vermell ataronjat, inodor. La seva solució diluïda és de color vermell ataronjat líquid similar a un oli superior a 10 C i una substància similar a l'oli semi-solidificat groc per sota de 10 C.

La zeaxantina CAS 144-68-3 és una molècula de polyen que conté nou enllaços dobles i enllaços simples conjugats de carboni. Cada extrem de l’esquelet de carboni està connectat amb un anell hidroxiloniònic. Aquest sistema de doble enllaç conjugat constitueix el cromòfor de l’absorció de llum. Dóna carotenoides de color únic i proporciona espectres d'absorció de llum visibles per a la seva identificació i anàlisi quantitativa. La zeaxantina té dos centres tridimensionals, de manera que en teoria hi pot haver quatre estereoisòmers: 3R, 3'R-zeaxantina, 3S, 3'S-zeaxantina, 3R, 3'S-zeaxantina i 3S, 3'R-zeaxantina. No obstant això, l'estructura molecular de la zeaxantina és una estructura simètrica, 3R, 3'S-i 3S, 3'R-són en realitat els mateixos estereoisòmers. Per tant, la zeaxantina només té tres estereoisòmers, dels quals 3R, 3'S-zeaxantina i 3S, 3'R-zeaxantina s'anomenen zeaxantina racèmica, mentre que la zeaxantina natural és principalment 3R, 3'R-zeaxantina.


Els estigmes del blat de moro alleugen un ampli ventall de condicions caracteritzades per la inflamació urinària. La zeaxantina CAS 144-68-3 és especialment útil per al tractament de la inflamació causada per una infecció bacteriana. Un polisacàrid complex de la seda activa els macròfags (glòbuls blancs) per absorbir i dissoldre els microorganismes infecciosos.

La zeaxantina CAS 144-68-3 es pot utilitzar en condicions d’alts àcid úric com ara la gota i alguns tipus d’artritis. Ajuda a reduir les condicions de inflor dolorosa. L’extracte de seda de blat de moro s’utilitza per a una àmplia gamma de malalties genito-urinàries, però sovint es combina amb herbes que tenen més qualitats antisèptiques, mentre que l’estigma de blat de moro ajuda a calmar els teixits irritats. Tot i que és diürètic, Zeaxanthin CAS 144-68-3 també pot beneficiar la micció freqüent mitjançant irritació de la bufeta. Les investigacions xineses indiquen que l’estigma del blat de moro redueix la hipertensió i redueix el temps de coagulació de la sang.


Solubilitat:

La zeaxantina CAS 144-68-3 és un compost soluble en greix natural, insoluble en aigua, soluble en èter, èter de petroli, acetona, èsters i altres dissolvents orgànics, insolubles en aigua.


Màxim d'absorció màxima:

El màxim màxim d'absorció dels pigments de zeaxantina del lambda màx 1% va ser de 446 nm escanejant la regió visible de 700-360 nm amb el dissolvent 6 com a referència en blanc i un camí de llum d’1 cm.

La solució de zeaxantina al 1% és de color groc llimona.


Estabilitat:

La zeaxantina CAS 144-68-3 té una bona tolerància a l'oxigen i és estable a altres ions, àcids, àlcalis i agent reductor Na2SO3; estable a baixa temperatura, estable a alta temperatura per un curt període de temps i inestable durant molt de temps; pobra estabilitat a Fe i Al; a la regió de llum visible i ultraviolada, la llum influeix molt en l'estabilitat de la zeaxantina; la zeaxantina en aliments sòlids és estable en condicions normals de temperatura i llum. La solució de l'1% és sensible a la llum del sol.

La zeaxantina CAS 144-68-3 és un pigment típic soluble en oli de cloroplasts. És omnipresent en verdures de fulla verda, flors, fruites, lloros i blat de moro groc. El pigment principal del blat de moro groc és la zeaxantina. El contingut de zeaxantina en gra de blat de moro és d'aproximadament 0,1-9 mg / kg. Les verdures de fulla verda són la principal font de luteïna, però el contingut de zeaxantina és menor.

En el cos humà, la zeaxantina CAS 144-68-3 es distribueix principalment als ulls, al fetge, al pàncrees, als ronyons, a la melsa, als ovaris i altres teixits i òrgans i té un paper important en la salut. Als ulls, la zeaxantina es concentra al centre de la zona macular de la retina.

La zeaxantina CAS 144-68-3 no es pot sintetitzar per si mateixa, sinó que s'ha d'obtenir mitjançant aliments o suplements. Les fonts dietètiques de zeaxantina inclouen principalment blat de moro groc, pebre taronja, suc de taronja, meló, mango, gerds, nabius, préssec, llop, rovell d’ou, etc.


Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de Zeaxantin CAS 144-68-3 pols a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Funcions:

1) La zeaxantina CAS 144-68-3 és capaç de promoure la salut dels ulls i la pell mitjançant la reducció del risc de degeneració macular, donant suport a les funcions normals dels ulls i protegint la retina bloquejant la llum blava nociva.

2) La zeaxantina CAS 144-68-3 eliminarà els radicals lliures, protegint el cos humà dels danys, millorarà la immunitat, protegint la pell del nociu raig solar.

3) Aquest producte és capaç de prevenir la cardiopatia i el càncer.

4) També ajudarà a resistir l'arteriosclerosi.


Aplicacions

1) Aplicat en l'àmbit alimentari, Zeaxanthin CAS 144-68-3 s’utilitza principalment com a additius alimentaris per al colorant i els nutrients.

2) Aplicat en el camp farmacèutic, Zeaxanthin CAS 144-68-3 s’utilitza principalment en productes per a la cura de la vista per pal·liar la fatiga visual, reduir la incidència de DMA, retinitispigmentosa (RP), cataracta, retinopatia, miopia, flotadors i glaucoma

3) Aplicat en cosmètica, Zeaxanthin CAS 144-68-3 s'utilitza principalment per a blanquejar, anti-arrugues i protecció UV.

4) Aplicat en additius per a pinsos, Zeaxanthin CAS 144-68-3 s'utilitza principalment en additius per a pinsos per a gallines ponedores i aus de corral per millorar el color del rovell d’ou i del pollastre. Feu que els peixos d'alt valor comercial siguin més atractius, com el salmó, la truita i els peixos espectaculars.


1. És un cristall tabular de rombe groc metal·litzat, extret per etanol. Amb prou feines es dissol en aigua.

2. La zeaxantina CAS 144-68-3 és un pigment natural pur i consisteix en blat de moro, espinatge, ous, peixos, algues, etc. molts tipus de plantes i animals mitjançant la biotecnologia moderna.

3. Aquest compost s'utilitza àmpliament en la indústria alimentària i cosmètica com a colorant natural.

4. Evitar la degeneració macular relacionada amb l'edat.

5. Evitar la cataracta, un engrosament intima-mediàtic, malalties del cor.

6. Millorar la retinosi pigmentària de la malaltia del pacient.

7. La zeaxantina CAS 144-68-3 promourà la salut dels ulls i la pell mitjançant la reducció del risc de degeneració macular, donant suport a les funcions normals dels ulls i protegint la retina bloquejant la llum blava nociva.

8. La zeaxantina CAS 144-68-3 ajudarà a eliminar els radicals lliures, protegir el cos humà dels danys, millorar la immunitat, protegir la pell del raig solar nociu.

9. Evitar la cardiopatia i el càncer.

10.Resistència de l’arteriosclerosi.

11. Pols de luteïna zeaxantina pura. Donar suport a la salut dels ulls, ajudar a mantenir els nivells de colesterol saludables i mantenir un sistema cardiovascular saludable.


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de la Xina Zeaxanthin CAS 144-68-3. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols China Zeaxanthin CAS 144-68-3 adequats quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Zeaxanthin CAS 144-68-3 Powder from China, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

2

Qualitat, fàbrica pura de Zeaxanthin CAS 144-68-3 en pols / substància, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu el zeaxanthin cas 144-68-3, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: zeaxanthin cas 144-68-3, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like