Clorhidrat de Valnemulina o Valnemulina HCl CAS 133868-46-9

Clorhidrat de Valnemulina o Valnemulina Hcl CAS 133868-46-9 Nom del producte: Clorhidrato de Valnemulina Sinònims: Valnemulina HCl Número de CAS: 133868-46-9 Característiques: Assay en pols blanc: 99,0% Fórmula de Valnemulina HCl: C31H53ClN2O5S; Fórmula d'estructura de C31H52N2O5S.HCl: Paraules clau: Valnemulin ...

Detalls del producte

Clorhidrat de Valnemulina o Valnemulina HCl CAS 133868-46-9

Valnemulin Hydrochloride Or Valnemulin Hcl .png


Nom del producte: Clorhidrato de Valnemulina

Sinònims: Valnemulin Hcl

Número CAS: 133868-46-9

Característiques: Pols en blanc

Assay: 99,0% Valnemulin HCl

Fórmula: C31H53ClN2O5S; C31H52N2O5S.HCl

Fórmula d'estructura:

Valnemulin Hydrochloride Or Valnemulin Hcl formula.png

Paraules clau: Clorhidrato de Valnemulina, API de Valnemulin HCl Powder, Matèria primera
Vida útil: 2 anys si es tanca i s'allunya de la llum solar directa.
Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

El Clorhidrato de Valnemulina és un antibiòtic semisintètic. És la sal d'hidroclorur de Valnemulin. La valnemulina Hcl antibacteriana és derivada de Pleuromutilina.

Valnemulin Hcl és una nova generació d'antibiòtics específics d'animals. S'utilitza principalment per prevenir porcs, bestiar, ovelles i aus de corral de la infecció per bacteris Mycoplasma i Gram positives. Valnemulin Hcl és aprovada l'any 1999 per la Unió Europea per a la prevenció i el tractament de la infecció per pentido de pentida (Brachyspira hyodysenteriae) de disenteria porcina. És la primera aprovació a nivell europeu de les premisses veterinàries de medicaments.

La valnemulina HCl té una activitat antibacteriana eficaç, per a diversos animals contra diferents tipus de micoplasma, estreptococ, estafilococcus aureus, actinobacillus, pasteurella i espiroqueta com un pilus de còlon.

L'absorció oral del Clorhidrat de Valnemulina és molt ràpida. El temps màxim de concentració plasmàtica és d'1 a 4 hores.

-------------------------

Com a professional de la Xina Valnemulin Hydrochloride, Valnemulin HCl API, proveïdor de pols de matèria primera i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Valnemulin Hydrochloride, Valnemulin HCl API, pols de matèria primera de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

El Clorhidrat de Valnemulina, l'API de Valnemulin Hcl, el pols de matèria primera és una nova generació de classificació de pleuromutilina d'antibiòtics semisintètics, dos terpenos i tiamulina pertanyents a la mateixa classe de fàrmacs i els antibiòtics són un animal especial. S'aplica principalment per a la prevenció de Mycoplasma i infecció bacteriana gram positiva en aus, porcs, ovelles i bestiar boví. Aprovat per la Comunitat Europea a la dècada de 1990 per a la prevenció i el tractament de la disenteria porcina causada per una infecció de hyodysenteriae curta causada per la disenteria porcina i la infecció per Mycoplasma pneumoniae causada per la pneumònia local en els porcs. El clorhidrat de Valnemulin, l'API de Valnemulin Hcl, el pols de matèria primera és la primera premissa europea de medicaments veterinaris homologats i figura com una prescripció veterinària. Clorhidrato de Valnemulina, Valnemulin HCl API, pols de matèria primera s'aprova per a la prevenció de bacteris de còlon que presenten una infecció amb hèlix curta en el còlon de porc causada per leptospirosis en forma suau de porcs en creixement per infecció per bacteris intracel·lulars causada per enteropatia proliferativa porcina. B.hyodysenteriae, amb leptospira amb bacteris curts de còlon i bacteris intracel·lulars, és la majoria d'enteritis arquiestatal en porcs en creixement.

-------------------------------------------

Mecanisme d'acció del Clorhidrato de Valnemulina:

Inhibeix la síntesi de proteïnes a nivell de Ribosoma. Quan es tracta d'altes concentracions, Valnemulin Hcl també inhibeix la síntesi d'ARN.

L'espectre antibacterià de Valnemulin Hcl és ampli.

-------------

El Clorhidrat de Valnemulina, l'API de Valnemulin Hcl, la matèria primera en pols inhibirà la síntesi de proteïnes bacterianes en el nivell de síntesi del ribosoma. L'alta concentració d'aquest medicament també pot inhibir l'ARN. El Clorhidrat de Valnemulina, l'API de Valnemulin Hcl, el pols de matèria primera és principalment antibacterià. També es esterilitza a altes concentracions. L'espectre antibacterià és ampli, i el clorhidrat de Valnemulin, Valnemulin HCl API, pols de matèria primera és efectiu per a bacteris G + i G-. És altament eficaç per al gènere i Leptospira, però té efectes baixos en els bacteris intestinals com E. coli i Salmonella.

-------------------

Nom químic: (3aS, 4R, 5S, 6S, 8R, 9R, 9aR, 10R) -6- Etheny1-5 hydroxy -4, 6, 9, 10- tetramethyl - 1- oxodecahydro- 3a, 9- propane -3aH- ciclopenta [8] annulen-8-y1 - [[2 - [[(2R) -2-amino-3 - metil butanoil] amino] -1, 1dimetil-etil] acetat

Fórmula molecular: C31H52N2O5S.HCL

Pes molecular: 601.28

Clorhidrato de Valnemulina, Valnemulina HCl Punt d'ebullició: 672,7 ° C a 760 mmHg

Flash Point: 360.6 ° C

Temperatura d'emmagatzematge: 0-6 ° C

Pes molecular: 601.0

Registre del CAS 133868-46-9

Personatges: Pólvora blanca o groguenca i amorf

Assay: sobre el 96,0% Especificació: EP6.0

 

Funcions i beneficis: Clorhidrato de Valnemulina, API de Valnemulin Hcl, pols de matèria primera s'utilitza principalment per prevenir i curar la micoplasmosi i la infecció Gram-positiva del bestiar porcí, bestiar boví, oví i aviram. Emmagatzematge: emmagatzemat en un contenidor hermètic, protegit de la llum.

 

Embalatge Detall de Clorhidrat de Valnemulina, Valnemulin HCl API, Pols de matèria primera:

(1) 25kg / tambor de fibra (embalatge estàndard d'exportació)

(2) 1Kg, 5kg, 10kg Llauna d'alumini / cartró;

(3) 500gm, 1kg, 5kg, 10kg Borsa d'alumini / Tambor de fibra;

(4) Es pot personalitzar paquet d'ampolla, caixa, bossa

----------------------

 

Altres índexs:
Valnemulin Hydrochloride Or Valnemulin Hcl indexes.png

Top Quality, Xina Clorhidrat de Valnemulina Pura, Valnemulin Hcl Powder / Substance Factory a Xina; Xina Clorhidrat de Valnemulina, proveïdors de matèries primeres Valnemulin HCl a la Xina. Xina Clorhidrat de Valnemulin, Fabricants de Valnemulin HCl API a la Xina.


Si esteu buscant el clorhidrato de valnemulina o valnemulina hcl cas 133868-46-9, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: hidroclorur de valnemulina o cas de valnemulina cas 133868-46-9, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like