Uracil USP BP EP

Uracil USP BP EP Xina Uracil USP BP EP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: Urasil Número CAS: 66-22-8 Característiques: pols cristal·lina blanca fina. Fórmula molecular: Fórmula d'estructura C4H4N2O2: Paquet: 25Kgs / Fibra de tambor Paraules clau: Uracil USP BP EP Descripció: Uracil USP BP ...

Detalls del producte

Uracil USP BP EP

image001_1
Xina Uracil USP BP EP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Sinònims: Urasil
Número CAS: 66-22-8
Característiques: Pols cristal·lina blanca fina.
Fórmula molecular: C4H4N2O2
Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:
Uracil USP BP EP


Descripció:
Uracil USP BP EP és una pirimidina comú que es troba en l'ARN, es basa en parells amb adenina i se substitueix per timina en ADN. La metilació d'Uracil USP BP EP produeix timina. El seu ús en el sistema corporal ajudarà a dur a terme la síntesi de molts enzims necessaris per a la funció cel·lular a través del lligam amb riboses i fosfats. Uracil USP BP EP funciona com a regulador al·línic i coenzim per a diverses reaccions bioquímiques. La UDP-glucosa regula la conversió de la glucosa a la galactosa al fetge i altres teixits en el procés de metabolisme dels carbohidrats. Uracil USP BP EP participa en la biosíntesis de polisacàrids i el transport de sucres que contenen aldehids. Uracil USP BP EP es demostra que està connectat amb argininemia i la deficiència de carbamoil fosfat sintetasa, que són errors innats del metabolisme.


Uracil USP BP EP és una de les quatre nucleobases de l'àcid nucleic de l'ARN, representades per les lletres A, G, C i U. Les altres són adenina (A), citosina (C) i guanina (G). En ARN, Uracil USP BP EP s'uneix a adenina per 2 enllaços d'hidrogen. En l'ADN, l'Uracil USP BP EP nucleobase és substituït per timina. És una forma demetilada de timina.


Uracil USP BP EP és un derivat de pirimidina comú i natural.

Uracil USP BP EP és una nucleobase de pirimidina comuna i natural en la qual l'anell de pirimidina està substituït per dos grups oxo a les posicions 2 i 4. Es troba a l'ARN, es basa en parells amb adenina i substitueix a la timina durant la transcripció de l'ADN. Uracil USP BP EP juga un paper important com a pro-fàrmac, un metabòlit humà, un metabolito de Daphnia magna, un metabolito de Saccharomyces cerevisiae, un metabòlit d'Escherichia coli i un metabòlit de ratolí. Es tracta d'una nucleobase de pirimidina i una pirimidona. És un tautòmer d'un (4S) -4-hidroxi-3,4-dihidropirimidin-2 (1H) -ona.


Com a proveïdor de pols de la Xina Uracil USP BP EP més famós a la Xina, la pols Uracil USP BP EP del grup Fengchen està ben equipada amb el paquet més nou i més segur.

Uracil USP BP EP s'utilitza per tractar la malaltia de Graves i l'hipertiroïdisme, una condició on la glàndula tiroide produeix massa hormones tiroïdals. També s'utilitza abans de la cirurgia de la tiroide o el tractament de iode radioactiu en aquells que ja han estat tractats amb altres medicaments (per exemple, methimazol, etc.) que no tenien bons efectes.


Uracil USP BP EP és una medicina antitiroïdiana. Funciona fent que el sistema corporal sigui més difícil d'utilitzar iode per fer hormones tiroïdals. No bloquejarà els efectes de l'hormona tiroïdal que va ser creat pel nostre sistema abans de la seva ocupació.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts Uracil USP BP EP Fabricant de pols a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicacions:

Uracil USP BP EP es pot aplicar per al lliurament de fàrmacs i com a farmacèutic. Quan el flúor elemental es reacciona amb uracil, es produirà 5-fluorouracil. El 5-fluorouracil és un medicament contra el càncer (antimetabolite) utilitzat per a la mascarada com uracil durant el procés de replicació d'àcids nucleics. A causa de que el 5-fluorouracil és similar a la mateixa, però no se sotmet a la mateixa química que uracil, el fàrmac inhibeix els enzims de replicació d'ARN, bloquejant així la síntesi d'ARN i aturant el creixement de cèl·lules canceroses. També es podria aplicar en la síntesi de la cafeïna.
Uracil USP BP EP es pot utilitzar per determinar la contaminació microbiana dels tomàquets. La presència d'uracil indica que la contaminació de bacteris amb àcid làctic de la fruita. Els derivats que contenen un anell de diazina s'utilitzen en pesticides. Els derivats de l'úracil s'utilitzen amb més freqüència com a herbicides anti-fotosintéticos, que ajudaran a destruir les males herbes del cotó, remolatxa sucrera, naps, soja, pèsols, etc.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de la Xina Uracil USP BP EP. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de la Xina Uracil USP BP EP quan ho necessitin. Quan compreu o compra Uracil USP BP EP Po de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

image003


image004


Alta qualitat, Uracil pur USP BP EP Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el uracil usp bp ep, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: uracil usp bp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like