Clorhidrato de Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol CAS 52-49-3 API en pols, matèria primera

Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol hydrochloride CAS 52-49-3 API en pols, matèria primera Nom del producte: Clorhidrato de Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol Sinònims: Clorhidrato de Trihexyphenidyl, Benzhexol Hcl Chemical Name: 1-Piperidinepropanol, α-cyclohexyl-α-phenyl-, hydrochloride; tremin; Número CAS: 52-49-3 Característiques: ...

Detalls del producte

Clorhidrato de Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol CAS 52-49-3

Trihexyphenidyl Hcl or Benzhexol hydrochloride powder raw material, API.png

Nom del producte: Clorhidrato de Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol

Sinònims: Hidrocloruro de trihexifenidil, Benzhexol HCl

Nom químic: 1-Piperidinepropanol, α-ciclohexil-α-fenil-, clorhidrat;

tremin;

Número CAS: 52-49-3

Característiques: Pols cristal·lina blanca inodor.

Assay: 98,0% Hidrocloruro de Trihexifenidil Mín

Fórmula: C20H32ClNO

Fórmula d'estructura:

Trihexyphenidyl Hcl or Benzhexol hydrochloride formula.png

Informació del paquet: 25KGS / Tambor
Paraules clau: Trihexyphenidyl Hcl, Clorhidrato de Trihexyphenidyl, Clorhidrat de Benzhexol , API de Powder Benzhexol Hcl , Matèria primera

Solubilitat: lleugerament soluble en aigua; poc soluble en alcohol i en diclorometano

Descripció:
Trihexyphenidyl Hcl és també hechizos Trihexyphenidyl Hydrochloride, Benzhexol hydrochloride, Benzhexol Hcl.
És ben conegut que s'utilitza per tractar el parkinsonisme i els efectes secundaris extrapiramidals dels fàrmacs antipsicòtics. Trihexyphenidyl Hcl o Trihexyphenidyl Hydrochloride és un antagonista muscarínic. Qualitat s'assembla als alcaloides de la belladona en les seves accions farmacològiques juntament amb efectes secundaris.
L'hidrocloruro de Benzhexol o Benzhexol HCl ajudarà a lluitar contra els trastorns del moviment extrapiramidal i com a antiespasmòdics.
Trihexyphenidyl Hcl o Trihexyphenidyl Hydrochloride és un agent anticolinèrgic oral utilitzat predominantment en la teràpia sintomàtica de la malaltia de Parkinson i els trastorns del moviment.
No s'ha associat amb elevacions enzimàtiques sèriques durant el tractament, però el clorhidrato de Benzhexol o Benzhexol HCl ha estat implicat en casos excepcionals de lesió hepàtica aguda.

----------------

Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol hydrochloride Powder API, Raw Material s'indica com a complement en el tractament de totes les formes de parkinsonisme (postencefalica, arterioscleròtica i idiopàtica). Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol hydrochloride Powder API, el matèria primera s'aplica sovint com a tractament adyuvante al tractar aquestes formes de parkinsonisme juntament amb la levodopa. A més, Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol hydrochloride Powder API, Raw Material està indicat per al control de trastorns extrapiramidals causats per medicaments del sistema nerviós central com les dibenzoxazepines, fenotiazines, tioxantens i butiròfenes.

----------------------

Usos:
Trihexyphenidyl Hcl o Trihexyphenidyl Hydrochloride pertany a anticolinèrgics. El clorhidrat de Benzhexol o Benzhexol HCl funciona bloquejant una certa substància natural (acetilcolina). Tot això ajuda a disminuir la sudoració muscular, la rigidesa. I ajuda a millorar la capacitat de caminar a les persones amb malaltia de Parkinson.
Trihexyphenidyl Hcl o Trihexyphenidyl Hydrochloride poden evitar els espasmes musculars greus del coll i els ulls. L'hidrocloruro de Benzhexol o Benzhexol HCl també disminuirà alguns efectes secundaris com la rigidesa o la rigidesa muscular.
NOTA: Trihexyphenidyl Hcl o Trihexyphenidyl Hydrochloride no és útil quan es vol tractar problemes de moviment causats per discinesia tardana. El clorhidrato de Benzhexol o el Benzhexol HCl poden empitjorar-los, si us plau, presteu especial atenció a aquesta condició.

----------------

Farmacocinètica:

Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol hydrochloride Powder API, Raw Material pot ser ben absorbit del tracte gastrointestinal i s'ha afirmat que exerceix un efecte dins dels 60 minuts d'una dosi oral.

-----------------

NOTES i precaucions: ús concomitant amb Levodopa

Quan Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol hydrochloride Powder API, el matèria primera s'utilitza en forma concomitant amb la levodopa, s'hauria de reduir la dosi habitual de cadascun. L'ajust acurat és crucial. Aquests ajustos difereixen depenent de les reaccions adverses i el grau de control dels símptomes. Una API en pols de Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol Powder, dosificació de matèria primera de 3 a 6 mg per dia, en dosis dividides, normalment ja és suficient.

--------------

Índexs principals del clorhidrat de Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol:

ANA L Y S IS

AÏLLACIÓ ESPECÍFICA

RESU L TS

Aparença
Benzhexol HCl

Pols cristal·lina blanca inodora.
Clorhidrato de Benzhexol

Compleix

Identificació
Benzhexol HCl

1. Punt de fusió: 112C-116C
L'espectre 2.IR ha de complir l'estàndard
3. Reacció positiva

112.4C-115.1C
Compleix
Compleix

Propiofenona A

≤0,5%

0,39%

PH

5.0 ~ 6.0

5.7

Pèrdua en l'assecat

≤0,5%

0,04%

Residu en ignició

≤0,1%

0,07%

Assaig
Trihexyphenidyl HCl

98,0% mín
Clorhidrato de trihexifenidil

99,73%

Top quality, Xina Pure Trihexyphenidyl Hcl, Trihexyphenidyl Hydrochloride, Benzhexol hydrochloride, Benzhexol Hcl Powder factory in China; Xina Trihexyphenidyl Hcl, proveïdors de matèria primera de clorhidrato de Trihexyphenidyl a la Xina. Xina Benzhexol clorhidrat, Benzhexol Hcl API Fabricants a la Xina.

Si busqueu el Clorhidrato de Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol CAS 52-49-3 Powder API, Raw Material, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clorhidrato de Trihexyphenidyl Hcl o Benzhexol CAS 52-49-3 Pols API, matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like