Clorhidrato de tetramisol o tetramisol HCl 99% de pols API, matèria primera CAS 5086-74-8

Tetramisole Hydrochloride o Tetramisole Hcl 99% Powder API, Raw Material CAS 5086-74-8 Nom del Producte: Clorhidrat Tetramisole Sinònims: Tetramisole HCl Chemical Name: 6-phenyl-2,3,5,6-tetrahydroimidazo [2,1-b] clorhidrato de tiazol Número CAS: 5086-74-8 Característiques: pols cristal·lina groga blanca o pàl·lida Assay: 98,0% ...

Detalls del producte

Clorhidrato de Tetramisol o Tetramisol HCl CAS 5086-74-8

Tetramisole Hydrochloride or Tetramisole Hcl 99% Powder API, Raw Material.png

Nom del producte: Clorhidrat Tetramisol

Sinònims: Tetramisol HCl

Nom químic: clorhidrat de tiazol 6-fenil-2,3,5,6-tetrahidroimidazo [2,1-b]

Número CAS: 5086-74-8

Característiques: pols cristal·lina groga blanca o pàl·lida

Assay: 98,0% ~ 101,0% Clorhidrato de tetramisol

Fórmula: C11H13ClN2S, C11H12N2S.HCl

Fórmula d'estructura:

Tetramisole Hydrochloride or Tetramisole Hcl 99% Powder API, Raw Material formula.png

Paraules clau: Clorhidrato de tetramisol, Tetramisole Hcl Powder API, matèria primera

Descripció:
El clorhidrato de tetramisol és apte per a la inhibició de diverses fosfatasa alcalina, com ara el fetge, el ronyó, la placenta, l'os i el tumor. És un inhibidor de les fosfatases alcalines.
Tetramisole HCl té activitat anthelmíntica.
En el cas de les fosfatases alcalines intestinals només estan lleugerament inhibides. Efecte no obvi de Tetramisole HCl. Poseu especial atenció.
La matèria primera de clorhidrat Tetramisol s'utilitza per produir el medicament o medicaments finals. És l'ingredient farmacèutic actiu. També pot treballar amb altres substàncies per fer un millor rendiment del producte final.

--------------------

Com a professional de la Tetramisole Hydrochloride de la Xina, Tetramisole Hcl 99% Powder API, Raw Material BP, EP, USP proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Tetramisole Hydrochloride, Tetramisole Hcl 99% Powder API, Raw Material BP, EP, USP de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Clorhidrat Tetramisol Descripció:

 

Clorhidrato de tetramisol, Tetramisole HCl 99% de pols API, matèria primera BP, EP, USP es va aplicar originalment com un antihelmíntico per tractar infestacions de cucs en humans i animals. La majoria dels preparats comercials actuals de Tetramisole Hydrochloride, Tetramisole Hcl 99% Powder API, Raw Material BP, EP, USP estan destinats per a ús veterinari, com un dewormer en ovelles, bovins i porcs.

 

Tanmateix, el clorhidrato de tetramisol, Tetramisole Hcl 99% Powder API, Raw Material BP, EP, USP també ha guanyat recentment un lloc prominent entre els aquaristes com un tractament eficaç per a les infestacions de cucalla de Camallanus en peixos tropicals d'aigua dolça. Clorhidrat Tetramisol, Tetramisole HCl 99% Powder API, Raw Material BP, EP, USP és un antihelmintisme d'ampli espectre, utilitzat per controlar els cucs i la cucusa.

 

Aplicació i ús:

Clorhidrato de tetramisol, Tetramisole Hcl 99% de pols API, matèria primera BP, EP, USP s'utilitza com antelèmit en el tractament de molts nematodes, especialment en aplicacions veterinàries. Es considera una barreja racèmica. Clorhidrato de tetramisol, Tetramisole HCl 99% de pols API, matèria primera BP, EP, USP s'utilitza com intermedi sulfonat de levorotato d'àcid clorhídric.

Està inundant verins d'insectes intestinals, medicaments anti-cucs. Clorhidrato de tetramisol, Tetramisole HCl 99% de pols API, matèria primera BP, EP, USP s'utilitza per a la pesca de cucs i cucs de cucs, infecció per insectes.

----------------------------

Propietat:

Nom: Clorhidrat Tetramisol, Tetramisol HCl 99% Pols API, Matèria primera BP, EP, USP

EINECS: 225-799-5

Clorhidrato de Tetramisol, Tetramisol Hcl N ° CAS: 5086-74-8

Solubilitat: Solubilitat d'aigua: 200 g / L (20 ° C)

Clorhidrato de tetramisol, Tetramisole Hcl Punt de fusió: 266-267 ° C (lit).

Fórmula: C11H12N2S.HCl

Punt d'ebullició: 344,4 ° C a 760 mmHg

Pes molecular: 240,77

Punt d'inflamació: 162.1 ° C

Aspecte: pols cristal·lina de color blanc a pàl·lid crema

 

Clorhidrato de tetramisol, Tetramisole HCl 99% de pols API, matèria primera BP, EP, USP és estable sota pressions i temperatures normals. No és compatible amb forts agents oxidants. Clorhidrato de Tetramisol, Tetramisole HCl 99% de pols API, Raw Material BP, EP, USP està prohibit agrupar-se amb materials incompatibles. També s'ha de prestar especial atenció per evitar que es descomponen en productes de descomposició perillosos: clorur d'hidrogen, òxids de nitrogen, monòxid de carboni, òxids de sofre, diòxid de carboni. No es produirà la seva polimerització perillosa. A més, Tetramisole Hydrochloride, Tetramisole Hcl 99% Powder API, Raw Material BP, EP, USP s'haurien d'emmagatzemar en un lloc fresc i sec. En general, es considera perillós.

--------------------------

Certificat d'anàlisi (clorhidrato de tetramisol)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Tetramisol HCl

Pols cristal·lina groga blanca o pàl·lida

Compleix

Identificació
Clorhidrat Tetramisol

IR: s'ha de complir amb l'espectre de referència.

Compleix

Punt de fusió

262 ° C ~ 267 ° C

262 ° C ~ 264 ° C

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.25%

Cendres sulfatades

≤ 0,1%

0,09%

pH

3.0 ~ 4.5

4.4

TLC

≤ 0,5%

<>

Assaig
Tetramisol HCl

98,0% ~ 101,0%
Clorhidrat Tetramisol

99,69%

Conclusió: el nostre producte compleix l'estàndard BPV98 anterior

Clorhidrato de tetramisol pur de la Xina, tetramisol HCl en pols / substància a la Xina; Clorhidrat Tetramisol, Proveïdors de matèries primeres Tetramisole HCl a la Xina. Clorhidrato de tetramisol de la Xina, fabricants de tetramisol HCl API a la Xina.


Si cerqueu Tetramisole Hydrochloride o Tetramisole Hcl 99% Powder API, Raw Material CAS 5086-74-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clorhidrat Tetramisol o Tetramisol HCl 99% Pols API, Matèria primera CAS 5086-74-8, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like