Tetrahidrozolina Clorhidrat o Tetrahidrozolina Hcl USP BP EP

Tetrahidrozolina Clorhidrat o Tetrahidrozolina Hcl USP BP EP és un derivat de la imidazolina, que es troba a les gotes oculars de venda lliure i als espraios nasals.

Detalls del producte

Clorhidrat de tetrahidrozolina

image001

Xina Clorhidrat de Tetrahidrozolina o Tetrahidrozolina Hcl USP BP EP fàbrica, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Tetryzoline Hcl

Número CAS: 522-48-5

Característiques: pols blanca gris.

Fórmula molecular: C13H17ClN2

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau: Clorhidrat de tetrahidrozolina o Tetrahidrozolina Hcl USP BP EP


Descripció:

Tetrahidrozolina Clorhidrat o Tetrahidrozolina Hcl USP BP EP és un derivat de la imidazolina, que es troba a les gotes oculars de venda lliure i als espraios nasals. Altres derivats inclouen la nafazolina, l’oximetazolina i la xilometazolina.

S'utilitza aquest producte per tractar la congestió nasal a causa de refredats, febre del fenc, al·lèrgies o sinusitis. També es pot utilitzar per tractar altres afeccions que determini el seu metge.

Tetrahidrozolina Clorhidrat o Tetrahidrozolina Hcl USP BP EP és un descongestionant. Funciona contraient els teixits nasals inflamats i congestionats mitjançant la restricció dels vasos sanguinis. Això millora el drenatge de moc i la respiració pel nas.

Efectes secundaris del clorhidrat de Tetrahidrozolina o de la Tetrahidrozolina Hcl USP BP EP:

De vegades, després de les gotes, l'ull es torna vermell, no pot evitar fregar-lo, probablement després de diverses setmanes d'ús continu, sempre sent que l'ull té el cos estrany.

image003

Qualitat superior, hidroclorur de Tetrahidrozolina pura o Tetrahidrozolina Hcl USP BP EPPoder / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el clorhidrat de tetrahidrozolina o tetrahidrozolina hcl usp bp ep, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: clorhidrat de tetrahidrozolina o tetrahidrozolina hcl usp bp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like