Tetracycline Hydrochloride o Tetracycline Hcl Powder API, Matèria primera CAS 64-75-5

Tetracycline Hydrochloride o Tetraciclina Hcl Powder API, Matèria primera CAS 64-75-5 Nom del producte: Tetracycline Hydrochloride Sinònims: Tetraciclina Hcl Número CAS: 64-75-5 Característiques: pols cristal · lina groga Assay: 95.0% -102.0% Tetraciclina HCl Fórmula: C22H25ClN2O8 Fórmula d'estructura: paraules clau: tetraciclina ...

Detalls del producte

Tetraciclina Clorhidrat o Tetraciclina HCl CAS 64-75-5

Tetracycline Hydrochloride or Tetracycline Hcl Powder API, Raw material.png


Nom del producte: Clorhidrato de tetraciclina

Sinònims: Tetraciclina HCl

Número CAS: 64-75-5

Característiques: Pols cristal·lina groga

Assay: 95.0% -102.0% Tetraciclina HCl

Fórmula: C22H25ClN2O8

Fórmula d'estructura:

Tetracycline Hydrochloride or Tetracycline Hcl Powder API, Raw material formula.png

Paraules clau: Tetracycline Hydrochloride, Tetracycline Hcl Powder API, Raw Material

Descripció:
El clorhidrato de tetraciclina és la sal d'hidroclorur de Tetraciclina. Es tracta d'un antibiòtic de naftacè d'ampli espectre que inhibeix l'aminoacil trna unió durant la síntesi de proteïnes. L'hidrocloruro de tetraciclina es produeix semisintéticamente a partir de clortetraciclina.
En els bacteris, la tetraciclina bloqueja la unió de l'aminoacil-ARNt al complex de ARNm-ribosoma, de manera que Tetraciclina HCl inhibeix la síntesi de proteïnes i el creixement de les cèl·lules bacterianes. Atès que la fluorescència natural de Tetraciclina HCl s'uneix a l'os recent format a la interfície ossi / osteoide, es pot utilitzar l'etiquetatge de tetraciclina d'os i la microscòpia de fluorescència per realitzar histomorfometria òssia.
La tetraciclina HCl se sol donar per via oral per tractar infeccions lleu a moderada a causa d'organismes microbians susceptibles.
NOTA: Les dosis elevades de diverses formes de clorhidrat de tetraciclina que s'administren per via intravenosa s'han associat amb un fetge agut greix que pot ser greu i que produeix una insuficiència hepàtica i la mort. L'ús oral de Tetraciclina HCl ha estat rarament i no gaire vinculat a lesions hepàtiques agudes.
El clorhidrat de tetraciclina també inhibeix la síntesi de proteïnes. El mecanisme de l'acció d'inhibició és la interrupció de l'allargament de la cadena pèptida, el bloqueig del lloc A de ribosomes, la interpretació errònia del codi genètic o la prevenció de la unió de les cadenes laterals d'oligosacàrids a les glucoproteïnes.

---------------------

Farmacologia:

Tetracycline Hydrochloride, Tetracycline Hcl Powder API, La matèria primera és una substància derivada sintèticament de l'oxitetraciclina, o obtinguda de Streptomyces aureofaciens.

Com a classe les tetraciclines, generalment funciona com a agents bacteriostàtics d'ampli espectre que inhibeixen la síntesi de proteïnes mitjançant una unió reversible a la subunitat 30S del ribosoma bacterià; d'aquesta manera, interferirà l'accés de l'aminoacil-ARNt al lloc acceptor del complex de ARNm-ribosoma que impedeix el creixement de les coses vivaces bacterianes susceptibles. També es creu que es reuneixen de manera reversible als ribosomes 50S, a més d'alterar la permeabilitat de la membrana citoplasmàtica en organismes susceptibles.

 

Tetracycline Hydrochloride, Tetraciclina Hcl Powder API, La matèria primera és efectiva contra infeccions causades per tracoma, rickettsiae, mycoplasma i clamidia, així com bacteris Gram-positives i Gram-negatives. Ús antibacterià, anti-amèbic, anti-rickettsial

Tetracycline Hydrochloride, Tetracycline Hcl Powder API, La matèria primera és una sal preparada a partir de tetraciclina aprofitant el grup dimetilamino bàsic que protona i forma fàcil

la sal en solucions d'àcid clorhídric. Tetracycline Hydrochloride, Tetracycline Hcl Powder API, La matèria primera és la formulació preferida per a aplicacions farmacèutiques. Es tracta d'una activitat antibacteriana i antiprotozoària d'espectre ampli i actua vinculant a les subunitats ribosomals 30S i 50S que bloquegen la síntesi de proteïnes.

 

Tetracycline Hydrochloride, Tetracycline Hcl Powder API, La matèria primera és àmpliament distribuïda als òrgans i teixits, però només una petita quantitat de fluid espinal central. S'eliminarà sense canvis principalment a través de la filtració glomerular i es pot acumular amb dosi repetida en aquells amb deficiència de la funció renal. Tetracycline Hydrochloride, Tetracycline Hcl Powder API, sembla que la matèria primera no es metabolitza, sinó que es pot excretar en el tracte digestiu on es pot inactivar després de la quelación amb material fecal.

 

Indicacions de Clorhidrato de Tetraciclina, Tetracycline Hcl Powder API, Matèria primera:

S'utilitza àmpliament per tractar infeccions de ferides i pell, així com infeccions respiratòries lleus. Clorhidrato de Tetraciclina, Tetracycline Hcl Powder API, Matèria primera està activa contra el micoplasma. També s'utilitza com a tractament profilàctic després de la cirurgia o lesió.

 

Com a professional de la Xina, Tetraciclina Clorhidrat, Tetracycline Hcl Powder API, proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Tetraciclina Clorhidrato, Tetraciclina Hcl Powder API, matèria primera de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Interaccions amb medicaments o contraindicacions:

En insuficiència renal o insuficiència hepàtica, eviteu l'administració concurrent d'altres fàrmacs nefrotòxics o hepatotòxics.

Tetracycline Hydrochloride, Tetracycline Hcl Powder API, La matèria primera tindrà un efecte disminuït quan es dóna conjuntament amb productes antiàcids o GI que contenen alumini, calci, zinc o magnesi o amb preparats que continguin ferro.

 

Tetracycline Hydrochloride, Tetracycline Hcl Powder API, La matèria primera pot interferir amb l'efecte bactericida dels aminoglucósids, penicil·lines i cefalosporinas. No obstant això, encara hi ha moltes discussions sobre si aquesta interacció és clínicament significativa.

 

Augmenta els nivells / toxicitat de la digoxina oral:

Tetracycline Hydrochloride, Tetracycline Hcl Powder API, La matèria primera pot retardar el desenvolupament esquelètic fetal. No utilitzeu aquest medicament per a animals embarassats.

 

Reaccions adverses i efectes secundaris:

1. CNS: hipertensió intracranial

2.Blood: neutropenia, esinòfila

3.Skin: picor

4.GI: anorèxia (pèrdua de gana)

5. la gola més gran

----------------------

Altres noms:

[4S- (4alpha, 4aalpha, 5aalpha, 6beta, 12aalpha)] - 4- (dimetilamino) -1,4,4a, 5,5a, 6,11,12a-octahidro-3,6,10,12,12a- clorhidrato de pentahidroxi-6-metil-1,11-dioxo-2-naftanacarboxamida, clorhidrato de tetraciclina

 

Certificat d'anàlisi (clorhidrat de tetraciclina)

Articles

ESPECIFICACIÓ

RESULT

Aparença
Tetraciclina HCl

Pols cristalina groga

Compleix

Solubilitat

Soluble en aigua, lleugerament soluble en alcohol, pràcticament insoluble en acetona i èter.

Compleix

Identificació
Clorhidrato de Tetraciclina

A, similar.
B, C positiu

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤2.0%

0,35%

pH

1.8-2.8

2.6

Rotació òptica específica

-240-- -255

-247

Metalls pesants

Compleix amb la prova de límit (50ppm)

Passar

Cendres sulfatades

≤0,5%

0,09%

Substància relacionada

4-epitetraciclina3,0%

1,5%

Anhidrotetraciclina0,5%

0.15%

4-epianhidrotetraciclina0,5%

0,04%

2-acetil-2-decarbamoidetraciclina del 1,5%

0,70%

Dissolvents Residuals

1-butanol <>

2381 ppm

Acetona ≤ 5000ppm

6ppm

Assaig
Tetraciclina HCl

95,0% -102,0%
Clorhidrato de Tetraciclina

97,2%

Conclusió: compleix amb la norma estàndard BP2012

Clorhidrato de tetraciclina pura de la Xina, Tetraciclina HCl pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Clorhidrat de Tetraciclina de la Xina, proveïdors de matèries primeres de Tetraciclina HCl a la Xina. Clorhidrat de tetraciclina de la Xina, fabricants de tetraciclina HCl API a la Xina.


Si esteu buscant l'API Tetracycline Hydrochloride o Tetraciclina Hcl Powder, matèria primera CAS 64-75-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Tetracycline Hydrochloride o Tetracycline Hcl Powder API, Matèria primera CAS 64-75-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like