Terbinafina Clorhidrat (Terbinafine Hcl) EP BP USP

Terbinafine Hydrochloride (Terbinafine Hcl) EP BP USP CAS 78628-80-5 és el primer agent oral antifúngic efectiu de l’al·llamina. El seu mecanisme d’acció és inhibir la ciclooxigenasa de l’esqualè fungic i interferir amb la biosíntesi d’ergosterol a les cèl·lules fonges.

Detalls del producte

Terbinafina Clorhidrat (Terbinafine Hcl) EP BP USP

image001

Xina Terbinafina Clorhidrat (Terbinafine Hcl) EP BP USP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 78628-80-5

Característiques: Pólvora blanca.

Fórmula molecular: C21H26ClN

Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Terbinafina Clorhidrat (Terbinafine Hcl) EP BP USP


Descripció

Terbinafine Hydrochloride (Terbinafine Hcl) EP BP USP CAS 78628-80-5 és el primer agent oral antifúngic efectiu de l’al·llamina. El seu mecanisme d’acció és inhibir la ciclooxigenasa de l’esqualè fungic i interferir amb la biosíntesi d’ergosterol a les cèl·lules fonges. Terbinafine Hydrochloride (Terbinafine Hcl) EP BP USP té un ampli espectre d’activitats antimicrobianes i té una tija curta de psoriasi, filaments, dimorfs i fongs d’espores fosques, llevat, aspergillus i llevat de dermatitis) in vitro. Broomycetes i Histoplasma capsulatum) tenen efectes bactericides a Candida albicans i Limania mexico. Són més actius contra la psoriasi i l’aspergillus que el naftifè, el cetoconazol, l’iraconazol, el clotrimazol, la griseofulvina i l’amfotericina B. S’utilitzen clínicament per al tractament de la pell. Les infeccions per fongs (tinea pedis, tinea cruris i tinea corporis) i les infeccions per fongs a les ungles van tenir una taxa de curació del 80% -95% i una baixa taxa de recurrència (0 al segon mes i del 6% -10% al quinzè mes).

Terbinafine Hydrochloride (Terbinafine Hcl) EP BP USP és un medicament antifúngic al·llamina. El seu espectre antifúngic és més ampli i l’activitat antifúngica és superior a la del naftifè. S'utilitza clínicament per a diverses infeccions per fongs de la pell (tinea pedis, tinea cruris i tinea corporis) i infeccions per fongs de les ungles. Pot inhibir la ciclooxigenasa squalena de fongs amb alta selectivitat, inhibir l’epoxidació de l’esqualè durant la formació de la membrana cel·lular fúngica i destruir la formació de la membrana cel·lular dels fongs, per tal de matar o inhibir els fongs. Seguretat, baixa toxicitat, pocs efectes secundaris, bona tolerància oral i externa, sense teratogenicitat ni embriotoxicitat.

image003


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en hidroclorur de Terbinafina de la Xina (Terbinafine Hcl) EP BP USP. Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols EPP BP USP adequats quan ho necessitin. Quan aneu a comprar o comprar Terbinafine Hydrochloride (Terbinafine Hcl) EP BP USP en pols de la Xina, visiteu el grup Fengchen.


Certificat d'Anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

Terbinafina Clorhidrat (Terbinafine Hcl) EP BP USP

Element de prova

Estàndard

Resultat

Aparició

Pols blanc o gairebé blanc

Compleix

Identificació A

Espectrofotometria d’absorció per infrarojos.

Comparació: Terbinafina hidroclorur CRS

Compleix

Identificació B

Dóna reacció de clorurs utilitzant etanol anhidre R com a dissolvent

Compleix

Solubilitat

molt lleugerament o lleugerament soluble en aigua, soluble lliurement en etanol anhidre i en metanol, lleugerament soluble en acetona

Compleix

Impuresa B

≤ 0,15%

<>

Impuresa E

≤ 0,05%

<>

Impureses no especificades

Impuresa única ≤ 0,10%

<>

Impureses totals

≤ 0,3%

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,50%

0,06%

Cendra sulfatada

≤ 0,10%

0,02%

Tamany de partícula

90% no superior a 50μm

Compleix

Acetat d'etil

≤ 0,5%

0,017%

Diclorometan

≤ 0,06%

No detectat

Isopropanol

≤ 0,50%

0,024%

Puresa (assaig)

99,0% -101,0%

99,88%


Altres noms:

Monohidroclorur (E) -N- (6,6-dimetil-2-hepten-4-yil) -N-metil-1-naftalenemetanamina


Alta qualitat, clorhidrat de terbinafina pura (Terbinafine Hcl) EP BP USP Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el clorhidrat de terbinafina (terbinafine hcl) ep bp usp, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: terbinafine hydrochloride (terbinafine hcl) ep bp usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like