Sulfasalazina O sulfalsalazina (Salicylazosulfapiridina) USP BP EP

La sulfasalazina o sulfazalazina (Salicylazosulfapiridina) USP BP EP és antibacteriana sulfanilamida. Es tracta d’una mena de medicaments amb sulfonamida que no s’absorbeix fàcilment per l’administració oral.

Detalls del producte

Sulfasalazineor Sulfazalazina (Salicylazosulfapiridina) USP BP EP

image001

Xina Sulfasalazine o sulfalsalazina (Salicylazosulfapyridine) USP BP EPfactive, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Salicilazosulfapiridina

Número CAS: 599-79-1

Característiques: Pols groguenc brillant o groguenc marró

Fórmula molecular: C18H14N4O5S

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau: sulfasalazina o sulfazalazina (salicilazosulfapiridina) USP BP EP


Descripció:

La sulfasalazina o sulfazalazina (Salicylazosulfapiridina) USP BP EP és antibacteriana sulfanilamida. Es tracta d’una mena de medicaments amb sulfonamida que no s’absorbeix fàcilment per l’administració oral. La part d’absorció es descompon en àcid 5-aminosalicílic i sulfapiridina sota l’acció del microorganisme intestinal. Després que l’àcid 5-aminosalicílic s’hagi complexat amb el teixit connectiu de la paret intestinal, va romandre a la paret intestinal durant molt de temps per tenir un paper anti-bacteriana, antiinflamatori i immunosupressor, com reduir Escherichia coli i Clostridium i inhibir la síntesi de prostaglandines i altres mediadors inflamatoris leucotrienes. Per tant, es creu que l’àcid 5-aminosalicílic és el component principal d’aquest producte en el tractament de la malaltia inflamatòria intestinal. La sulfiridina produïda per descomposició del producte mostra un feble efecte antibacterià sobre la flora intestinal.

Dissolució: sulfasalazina o sulfalsalazina (Salicilazosulfapiridina) USP BP EPis soluble en hidròxid de sodi, lleugerament soluble en etanol, insoluble en aigua, cloroform, èter, benzè.

Densitat: 1,48g / cm3

Punt de fusió: 260-265 ° C (des.) (Lit.)

Punt d'ebullició: 630,9 º cat760mmhg

Punt d'inflexió: 335,4 ° C

Índex de refracció: 1.691

Condicions d’emmagatzematge: Sulfasalazina o sulfalsalazina (Salicilazosulfapiridina) USP BP EPs s’hauran de mantenir en un recipient fresc i sec i fosc. Mantenir allunyat del foc.


Aplicacions:

Aquest producte s’utilitza per al tractament de la colitis ulcerosa. La sulfasalazina o la sulfalsalazina (Salicylazosulfapiridina) USP BP EP rarament s’absorbeix després de l’administració oral i té un paper terapèutic en la descomposició de la paret intestinal. Té funcions dobles d’inflamatòries i anti-bacterianes. En els darrers anys, moltes dades mostren que la sulfasalazina o la sulfalsalazina (Salicylazosulfapiridina) USP BP EPcan també inhibeixen la síntesi de complexos immunes i factors reumatoides, afectant així el dany immunològic patològic de l'artritis reumatoide. S'utilitza en el tractament de la malaltia inflamatòria intestinal i l'artritis reumatoide des de fa més de 40 anys. Com que la sulfasalazina s’ha utilitzat en aplicacions a curt termini i sense control, s’ha criticat la seva eficàcia. Els experiments a finals de la dècada de 1970 demostren que el fàrmac pot millorar els símptomes clínics de l'artritis reumatoide i reduir la proteïna C-reactiva i la RSE en diversos graus


Certificat d'anàlisi (COA, TDS) de sulfasalazina o sulfazalazina (salicilazosulfapiridina) USP BP EP:

image003

Altres noms:

Azulfidina, Salazopirina, alazosulfapiridina, Salicylazosulfapiridina, Salicylazosulphapyridine, Salisulf


La màxima qualitat, pura sulfasalazina o sulfalsalazina (salicilazosulfapiridina) USP BP EPP / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la sulfasalazina o la sulfalsalazina (salicilazosulfapiridina) usp bp ep, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: sulfasalazina o sulfalsalazina (salicilazosulfapiridina) usp bp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like