Sodamonometoxina Sodi CAS 1037-50-9 Sodium Sulfonamometoxina

Com a nova generació de sulfonamides d’acció llarga, Sulfamonometoxino Sodium CAS 1037-50-9 Sulphamonomethoxine Sodium ocupa el primer lloc pel que fa a l’activitat antimicrobiana.

Detalls del producte

Sodamonometoxina Sodi CAS 1037-50-9 Sodium Sulfonamometoxina

image001

Xina Sulfamonometoxina sodi fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Sulfat sulfonometomoxina

Número CAS: 1037-50-9

Característiques: pols de color blanc a lleugerament groc.

Fórmula molecular: C12H13N4NaO4S

Paraules clau:

Sodamonometoxina Sodi CAS 1037-50-9 Sodium Sulfonamometoxina


Descripció:

Com a nova generació de sulfonamides d’acció llarga, Sulfamonometoxino Sodium CAS 1037-50-9 Sulphamonomethoxine Sodium ocupa el primer lloc pel que fa a l’activitat antimicrobiana. Té efectes dobles. Efectes farmacològics: es considera que són antimicrobians i antigènics. Sulfamonometoxina Sodi CAS 1037-50-9 Sulfamonometoxina Sodi té efectes bacteriostàtics forts sobre bacteris Gram-positius i alguns bacteris negatius, com ara estreptococ, pneumococ, salmonel·la, estafilococ, Bacillus rinòrhizes, pastaurella, brucella, pneumònia, proteïna, llista . Bacillus, Treponema dysenteriae i altres sensibles; els antígens són: aquest producte és sensible a Leukocystis aboriginalis, Coccidia, Toxoplasma gondii en pollastres. L’efecte que fomenta el creixement, l’addició de dosis baixes, pot afavorir el creixement, pot millorar significativament la producció d’ous de gallines ponedores, millorar la taxa de conversió de pinsos.

Sulfamonometoxina Sodi CAS 1037-50-9 Sulfamonometoxina El sodi s’utilitza principalment per al tractament de l’edema del porcí, rinitis atròfica, Acturopobacil pleuropneumònia, diarrea groga i blanca, toxoplasmosi, colibacilosi, diarrea blanca, febre tifoide, colibacitis. Al mateix temps, té efectes especials sobre la malaltia de la corona blanca i la coccidiosi.


La més alta qualitat, Sulfamonometoxoxina pur CAS 1037-50-9 Sulfat de sulfamonometoxina / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la sulfamonometoxina sòdica cas 1037-50-9 sulfamonometoxina sòdica, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: sulfamonometoxina sodi cas 1037-50-9 sulfamonometoxina sodi, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like