Sulfamonometoxina o Sulfadimetoxipirimidina

La sulfamonometoxina o la sulfatimetoxipirimidina és una espècie de pols cristal·lina o cristal·lina blanca o quasi blanca a temperatura ambient, gairebé insípida.

Detalls del producte

Sulfamonometoxina o Sulfadimetoxipirimidina

image001

Xina Sulfamonometoxina o Sulfadimetoxipirimidina fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: sulfamonometoxina, sulfadimetoxi-pirimidina

Número CAS: 1220-83-3

Característiques: Pólvora blanca

Fórmula molecular: C11H12N4O3S

Fórmula d'estructura:

image002

image003


Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Sulfamonometoxina o Sulfadimetoxipirimidina BP EP USP


Descripció:

La sulfamonometoxina o la sulfatimetoxipirimidina és una espècie de pols cristal·lina o cristal·lina blanca o quasi blanca a temperatura ambient, gairebé insípida.

Solubilitat: És insoluble en aigua, cloroform, lleugerament soluble en etanol, soluble en acetona, soluble en àcid inorgànic diluït i solució alcalina forta.

Quan s’exposa a la llum, la Sulfamonometoxina o la Sulfadimetoxi-pirimidina és fàcil de deteriorar i el seu color s’aprofundeix gradualment. És una sulfonamida d’acció llarga. El seu espectre antimicrobian és similar al de la sulfadiazina, però té un fort efecte antimicrobian. És adequat per a la disenteria bacteriana, enteritis, amigdalitis, infecció del tracte urinari, cel·lulitis, infecció purulenta de la pell i altres malalties. La sulfamonometoxina o la sulfatimetoxipirimidina són nocives per la inhalació de pols, el contacte amb la pell i la deglució involuntària. Pot irritar els ulls, les vies respiratòries i la pell. L’ús a llarg termini pot danyar fàcilment la funció renal i el sistema nerviós, la intoxicació per sulfonamida.

La matèria primera de Sulfamonometoxina o Sulfadimetoxipirimidina és una sulfadiazina de llarga durada. El seu espectre antimicrobian és similar al de la sulfadiazina, però té un fort efecte antimicrobian. És adequat per a la disenteria bacteriana, enteritis, amigdalitis, infecció del tracte urinari, cel·lulitis, infecció purulenta de la pell i altres malalties. Sulfamonometoxina o Sulfadimetoxipirimidina ha de ser presa per un metge amb recepta mèdica. Les sulfonamides són una classe de fàrmacs anti-bacterians i antiinflamatoris d’ús comú en la medicina moderna. Es refereixen a una classe de fàrmacs amb estructura de p-aminobenzene sulfonamida. Són una mena de medicaments de teràpia química utilitzats per prevenir i tractar malalties infeccioses bacterianes. Hi ha milers de tipus de SA, dels quals desenes s’utilitzen àmpliament i tenen cert efecte curatiu.

Altres noms:

4-amino-N- (6-metoxi-4-pirimidinil) benzensulfonamida; SulfaMonoMetoxina; N- (6-metoxi-4-pirimidinil) sulfanilamida; 4-amino-N- (6-metoxipirimidin-4-il) benzenesulfonamida; 4-Metoxi-6-sulfanilamidopirimidina;


Alta qualitat, Sulfamonometoxina pura o Sulfadimethexipirimidina en pols / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si estàs buscant la sulfamonometoxina o la sulfadimetoxi-pirimidina, si us plau, contacta amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: sulfamonometoxina o sulfadimetoxipirimidina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like