Àcid salicílic CAS 69-72-7 Salicilat de metil CAS 119-36-8 Material en pols, API

Àcid salicílic CAS 69-72-7 Salicilat de metil CAS 119-36-8 Material en pols, API Paraules clau: àcid salicílic, salicilato de metil Descripció i ús de l'àcid salicílic: àcid salicílic és la matèria primera per produir medicaments, perfums, colorants, plaguicides i retardador de cura de goma. El principal àcid salicílic està acostumat a ...

Detalls del producte

Àcid salicílic CAS 69-72-7 Salicilat de metil CAS 119-36-8

Salicylic Acid, Methyl Salicylate API, Raw Material.png

Nom del producte:

Àcid salicílic

Salicilat de metil

Sinònims:

Àcid 2-hidroxi-benzòcic, àcid salicílic

metil o-hidroxibenzoat

Característiques:

Pols cristal·lina blanca a fosca

Líquid groc blanc o lleuger

Número CAS:

69-72-7

119-36-8

Fórmula:

C7H6O3

C8H8O3

Estructura:

Salicylic Acid, Methyl Salicylate API, Raw Material formula.png

Salicylic Acid, Methyl Salicylate API, Raw Material structure.png

Paquet:

25 kg / bossa

250Kgs / tambor de ferro

Paraules clau: àcid salicílic, pols de salicilato de metil, matèria primera, API

Descripció i ús de l'àcid salicílic:
Salicylic Acid, Methyl Salicylate API, Raw Material picture.png

L'àcid salicílic és la matèria primera per produir medicaments, perfums, colorants, plaguicides i retardador de cura de goma. L'àcid salicílic principal s'utilitza per a la fabricació del medicament per a l'alleugeriment de febre i l'analgèsic per a la febre, el colorant directe, l'insecticida i l'absorbent de raigs ultraviolats.

-----------------

Com a proveïdor i proveïdor professional de la Xina Clotrimazole Raw Material i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Clotrimazole API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Pols d' àcid salicílic La matèria primera, l'API és un dels principals enemics de l'acne. L'àcid salicílic pertany a un grup de medicaments coneguts com queratolítics. S'utilitza en el tractament de malalties de la pell escamosa on la pell s'ha endurit, escamosa i escamosa. Com funciona exactament l'àcid salicílic, i quin tipus d'acne és millor?

Pols d' àcid salicílic La matèria primera, l'API és un hidròxid àcid beta. És molt útil especialment gran en atacar grans.

L'estructura de l'àcid salicílic és una mica complicada. És l'estructura mateixa que és la raó per la qual l'àcid salicílic funciona tan bé. La part hidròxica de l'àcid salicílic es separa de la part àcida per dos àtoms de carboni, a diferència d'un àcid hidroxiàlic, on estan separats per un àtom de carboni. Aquesta estructura de l'àcid salicílic és important perquè ho fa més oli soluble, permetent penetrar en els porus de la pell. En altres paraules, l'àcid salicílic en pols de matèria primera, l'API funciona atacant la "cola" de la pell.

Una vegada que l'àcid salicílic hagi penetrat la pell, la part àcida dissoldrà part de la "cola" intercel·lular que conté les cèl·lules de la pell junts. En canvi, els àcids hidroxi alfa acaben exfoliant la pell quan toquen la superfície. Aquesta és la matèria primera de pols d' àcid salicílic , l'avantatge de l'API.

---------------------

Informació sobre la química:

La fórmula química de l'àcid salicílic és C6H4 (OH) CO2H.

L'àcid salicílic és un àcid caròxic i un fenol. Un àcid carboxílic és un àcid orgànic (amb contingut de carboni) que es caracteritza per la presència d'un grup carboxilo, amb la fórmula C (= O) OH, generalment escrita -COOH o -CO2H. Un fenol, en el sentit general del terme, és qualsevol compost que contingui un anell aromàtic de sis membres, unit directament a un grup hidroxil (-OH).

A l'àcid salicílic, el grup OH és adjacent al grup carboxilo.

Solubilitat: l'àcid salicílic només és lleugerament soluble en aigua, però és soluble en etanol i èter.

 

Producció:

L'àcid salicílic està preparat comercialment a partir de salicilato de sodi, que es produeix a partir de fenòxid de sodi i diòxid de carboni a alta pressió i temperatura a la reacció Kolbe-Schmitt. El salicilato de sodi s'identifica per donar l'àcid salicílic desitjat.

 

Per produir aspirina, l'àcid salicílic en pols, l'API es acetila amb anhídrid acètic, produint aspirina i àcid acètic com a subproducte. Mitjançant l'ús d'un procés que implica l'esterificació del grup hidròxic fenòlic d'àcid salicílic, conserva part de la seva potència com a analgèsic i redueix la seva acidesa.

------------------------

Un dels usos primaris de l'àcid salicílic és per a la producció d'aspirina. L'aspirina o l'àcid acetilsalicílic és un fàrmac que s'utilitza sovint com analgèsic (contra dolors i dolors menors), antipirètics (contra la febre) i antiinflamatoris (contra envermelliment localitzat, inflor, calor i dolor). També té un efecte anticoagulant ("aprimament de la sang") i s'utilitza a baixes dosis a llarg termini per prevenir atacs cardíacs.

----------------------

Els preparats tòpics de l'àcid salicílic, ja sigui sols o en combinació amb altres medicaments, es poden utilitzar per tractar les següents afeccions cutànies comuns:

-Acne

- Verrugas vertebrals

-Psoriasis

-Lichen simplex

-Dermatitis seborreica

-Dermatitis atòpica crònica

-Itosis

L'API en pols d'àcid salicílic treballa per la suavització de la queratina, una proteïna que forma part de l'estructura de la pell. El procés anterior ajuda a deixar anar la pell escamosa i seca per facilitar la seva eliminació. Quan s'utilitza conjuntament amb altres medicaments, l'àcid salicílic s'apaga de la capa superior de la pell permetent que els medicaments addicionals penetrin més eficaçment.

En l'acne, l'àcid salicílic tòpic ajuda a frenar l'expulsió de les cèl·lules dins dels fol·licles, evitant l'obstrucció. L'àcid salicílic també ajuda a reduir els punts negres i els blancs.

-----------------------------

Descripció i ús del salicilato de metil
El salicilato de metil és un líquid oliós incolor o groc clar, amb punt de fusió -8,6 ℃, punt d'ebullició 223,6 ℃, densitat relativa 1.1738, índex de refracció 1.5369. El salicilato de metil és fàcilment soluble en alcohol, àcid acètic, soluble en èter, cloroform, lleugerament soluble en aigua.

Salicylic Acid, Methyl Salicylate API, Raw Material picture.png

El salicilato de metil és l'intermediari de la medicina. El salicilato de metil es pot utilitzar com a dissolvent i intermedi. El metil salicilat s'utilitza àmpliament per fabricar insecticides, perfums, recobriments, cosmètics, tinta d'impressió, etc.

Índexs d'àcid salicílic
contingut: ≥99.0%
MP ≥156,0 ℃
Fenol: ≤0,20%
Fresno: ≤0,30%

----------------------

El salicilato de metilo tòpic (per a la pell) s'utilitza per a alleugeriment temporal del dolor muscular o articular causat per ceps, esguinces, artritis, moretones o esquena d'esquena.

--------------------

Índexs de salicilato de metil:


Punt de prova

Especificació estàndard

Resultat

Aparença
Salicilat de metil

Líquid groc blanc o lleuger

Conformar

Identificació A
Salicilat de metil

Ha de conformar-se

Conformar

Aparença de la solució

La solució és clara i incolora

Conformar

Gravetat específica

1,180 ~ 1,186

1,184

Acidesa

NaOH 0,1 M no superior a 0,4 ml

0.15ml

Índex de refracció

1,535 ~ 1,538

1.537

Assaig
Salicilat de metil

99,0% -100,5%

99,48%

Àcid salicílic puro de la Xina, de qualitat superior, fàbrica de pols de metil salicilat a la Xina; Xina Salicylic Acid, proveïdors de matèries primeres de salicilato de metil a la Xina. Xina Acids salicílics, metil salicilat API Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant l'àcid salicílic CAS 69-72-7 Metil Salicilat CAS 119-36-8 Material en pols, API, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Àcid salicílic CAS 69-72-7 Salicilat de metil CAS 119-36-8 Material en pols, API, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like