Roxarsone

Roxarsone és la preparació organoarsènica més econòmica. És un agent multifuncional. Té les funcions de fomentar el creixement, resistir la coccídia, tractar la disenteria i dipositar el pigment.

Detalls del producte

Roxarsone

image001

Roxarsonefactory China, Proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Roxarson

Número CAS: 121-19-7

Característiques: pols de color groc clar a groc marró clar.

Fórmula molecular: C6H6AsNO6

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau: Roxarsone


Descripció:

Roxarsone és la preparació organoarsènica més econòmica. És un agent multifuncional. Té les funcions de fomentar el creixement, resistir la coccídia, tractar la disenteria i dipositar el pigment. Roxarsone es pot utilitzar amb diversos antibiòtics i promotors del creixement. (per exemple, clortetraciclina, zinc de bacitracina, sudaifei, arrebossat, etc. i tots els fàrmacs anticoccidials, incloses la salinomicina, la monensina, la glucburina i la nicarbazina, el lasalo, etc.)


Efectes:

Roxarsone impulsa el creixement de bestiar i aviram, millora la taxa de conversió de pinsos Promou la deposició de pigments dels animals Pot augmentar l’efecte d’altres drogues anticocidials sobre les aus de corral Tractament de la diarrea i l’enteritis en els porcs Millora la taxa de posta de capes.


Matèries que necessiten atenció:

1. Deixeu d'utilitzar Roxarsone cinc dies abans de la matança.

2. Aquest producte no és adequat per a gossos i remugants.

3. Roxarsone disposa d’electricitat estàtica, de manera que el rendiment a terra de tots els equips de mescla hauria de ser bo.

4. Com a única font d’arsina orgànica, els fàrmacs excessius o la falta d’aigua conduiran a cames toves.


La màxima qualitat, fàbrica de substàncies RoxarsonePowder pura / substància, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el roxarsone, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: roxarsone, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like