Clorhidrato de Rimantadina Rimantadine Hcl Matèria primera, API Pols CAS 1501-84-4

Rimantadine Hydrochloride Rimantadine Hcl Material en brut, API en pols CAS 1501-84-4 Nom del producte: Clorhidrato de Rimantadine o Rimantadine Hcl Número de CAS: 1501-84-4 Característiques: pols cristal·litzat blanc a blanc, lliurement soluble en aigua (50 mg / mL a 20 ° C). Nom químic: ...

Detalls del producte

Clorhidrato de Rimantadina Rimantadine Hcl CAS 1501-84-4

图片15.png

Nom del producte: Clorhidrato de Rimantadine o Rimantadine Hcl

Número CAS: 1501-84-4

Característiques: pols cristal·lina blanca a blanc, lliurement soluble en aigua (50 mg / ml a 20 ° C).

Nom químic: alfa-metiltriciclo- [3.3.1.1/3.7] clorhidrato de decane-1-metanamina

Assay: 99% Min Rimantadine HCl

Fórmula: C12H22ClN, C12H21N • HCl

Fórmula d'estructura:

图片16.png

Estàndard:

Informació del paquet: 25Kgs / Tambor

Paraules clau: Clorhidrato de Rimantadine, Rimantadine Hcl


Descripció:

L'hidrocloruro de Rimantadine és un inhibidor de la síntesi de RNA. Amb la seva funció antiviral, es pot utilitzar en la profilaxi i tractament de la grip. Fins ara, Rimantadine Hcl no s'ha associat amb una lesió hepàtica clínicament aparent.


Funciona com a inhibidors de la síntesi d'àcids nucleics

L'hidrocloruro de Rimantadine inhibeix la producció cel·lular d'ADN o RNA.


Mecanisme de Clorhidrato de Rimantadina:

El mecanisme d'acció de Rimantadine Hcl no s'entén completament. L'hidrocloruro de Rimantadine exerceix el seu efecte inhibidor a principis del cicle de replicació viral, es creu que Rimantadine Hcl possiblement inhibeix el desencadenament del virus.

L'estudi genètic suggereix que una proteïna viral especificada pel gen de Virion M2 juga un paper important en la susceptibilitat del virus de la influenza A a la inhibició del clorhidrato de Rimantadine.


Resistència creuada:

S'ha observat una resistència creuada entre Adamantanes, Rimantadine Hcl i Amantadine. La resistència al clorhidrato de Rimantadine confereix resistència creuada a Amantadine i viceversa. Les substitucions que confereixen resistència a Rimantadine Hcl inclouen molt.


Sol·licitud:

L'hidrocloruro de Rimantadine s'absorbeix després de l'administració oral. Se sol prendre de forma oral.

Es pot fer a les pastilles de clorhidrato de Rimantadine, que s'indica per a la profilaxi i el tractament de malalties causades per diverses soques del virus de la grip A en adults.


Interaccions amb medicaments (Rimantadine HCl):

Es creu que el Clorhidrato de Rimantadina té interaccions amb Acetaminophen, Aspirin, Cimetidine, Live Fluid Attenuated Vaccine. Poseu especial atenció en això.


COA de clorhidrato de Rimantadine, Rimantadine HCl: contacteu amb nosaltres per obtenir el certificat d'anàlisi.


Clorhidrato de Rimantadina Pure Rimantadine Hcl; Clorhidrato de Rimantadine, proveïdors de matèries primeres Rimantadine HCl a la Xina. Clorhidrato de Rimantadine, Fabricants de Rimantadine HCl API.


Si està buscant Rimantadine Hydrochloride Rimantadine Hcl Raw material, API Powder CAS 1501-84-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Rimantadine Hydrochloride Rimantadine Hcl Raw material, API Powder CAS 1501-84-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like