Propylparaben CAS 94-13-3 i Propylparaben de sodi CAS 35285-69-9

Propylparaben CAS 94-13-3 i Sodium Propylparaben CAS 35285-69-9 Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor Paraules clau: Propylparaben, Propyl Paraben, Sodium Propylparaben Descripció i ús: Propylparaben també anomenat Propyl Paraben, Propyl p-hydroxybenzoate, Propyl 4-hydroxybenzoate . Existeix com a ...

Detalls del producte

Propylparaben CAS 94-13-3 i Propylparaben Sodio CAS 35285-69-9

Propylparaben And Sodium Propylparaben.png

Nom del producte:

Propylparaben o Propyl Paraben

Propylparaben de sodi

Sinònims:

Propil p-hidroxibenzoat, propil 4-hidroxibenzoat

Propilparaben Sodi, propil p-hidroxibenzoat, propil 4-hidroxibenzoat

Característiques:

Pols blanca

pols higroscòpica blanca. Soluble en aigua.

Número CAS:

94-13-3

35285-69-9

Fórmula:

C10H12O3

C10H11NaO3, C10H11O3 • Na

Estructura:

Propylparaben And Sodium Propylparaben formula.png

Propylparaben And Sodium Propylparaben structure.png

Paquet:

25 kg / tambor

25 kg / tambor

Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor
Paraules clau: Propylparaben, Propyl Paraben, API en pols de propilparaben sódico , matèria primera

Descripció i ús:
Propylparaben també anomenat Propyl Paraben, Propyl p-hydroxybenzoate, Propyl 4-hydroxybenzoate. Existeix com a substància natural en moltes plantes i alguns insectes. Actualment, Propylparaben i Propylparaben sódico es fabriquen de forma sintètica.
S'utilitza en cosmètica, farmàcia i aliments.
Propylparaben i Propylparaben de sodi és un conservant típicament trobat en molts cosmètics a base d'aigua, com ara cremes, locions, xampús i productes de bany. Com a additiu alimentari, ajudarà a preservar el menjar més temps.

El propil p-hidroxibenzoato de sodi, la sal sódica del propilparabeno, un compost amb la fórmula Na (C3H7 (C6H4COO) O), també s'utilitza de forma similar com a additiu alimentari i com a agent de preservació antifúngico.

------------------------

Propylparaben, Propyl Paraben és l'èster propílic de l'àcid p-hidroxibenzoico. Es presenta com una substància natural en moltes plantes i alguns insectes. Propylparaben, Propyl Paraben també està fabricat sintèticament a gran escala. L'àrea d'ús inclou cosmètics, productes farmacèutics i aliments. Propylparaben, Propyl Paraben s'utilitza principalment com a conservant per les seves propietats anti-fongs i antimicrobiàtiques per ampliar la vida útil dels productes alimentaris, farmacèutics, de bellesa i productes cosmètics. Propylparaben, Propyl Paraben és àmpliament considerat com no tòxic, no sensibilitzant i no irritant si la concentració és baixa (entre el 0,05% i el 1%).

-------------------------

Funció: anti-fongs. Ajudeu els aliments i altres productes a tenir una vida útil més llarga.

Usos de:
Propylparaben i propylparaben sòdic són àmpliament utilitzats en productes farmacèutics, alimentaris, cosmètics, pinsos, productes manufacturats per a ús diari i altres indústries.

Com a professional de la Xina Propylparaben, Proyl Paraben Raw Material supplier i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Propylparaben, Propyl Paraben API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Seguretat de Propylparaben, Propyl Paraben:

Encara que Propylparaben, el Propyl Paraben es considera segur quan s'utilitza en percentatges baixos, algunes investigacions han trobat una connexió entre Propylparaben, Propyl Paraben i càncer de mama. Després de provar diferents nivells d'exposició a Propylparaben, Propyl Paraben en dones, homes i nens, el professional va trobar que aquestes "determinacions són conservadores i probablement representen una sobreestimació de la possibilitat d'un efecte advers (per exemple, les concentracions d'ús poden ser més baixes, la penetració pot ser menor) i donar suport a la seguretat dels productes cosmètics en què s'empren els conservants Propylparaben, Propyl Paraben ".

Finalment, la indústria de la cosmètica va arribar a la conclusió que els baixos nivells de Propylparaben, Propyl Paraben en cosmètica són segurs i el vincle entre Propylparaben, Propyl Paraben i el càncer de mama és feble.

Propilparaben i càncer:

S'han fet pocs estudis per veure si existeix un enllaç entre el propilparabè i el càncer de mama, però la majoria de les investigacions han estat inconcluses. Tot i que alguns experts creuen que hi ha un vincle, com el Propylparaben, Propyl Paraben s'han trobat en el teixit càncer de mama, no hi ha proves suficients per fer un cas sòlid. Si vostè té antecedents de càncer de mama (o qualsevol altre càncer) a la seva família, o està preocupat pel possible vincle entre Propylparaben, Propyl Paraben i toxicitat per estrògens, consulti al seu metge o professional de cura de la pell sobre l'ús d'aquest ingredient amb seguretat.

 

----------------

Els possibles perills de Propylparaben, Propyl Paraben:

Un dels més considerats perillos de Propylparaben, Propyl Paraben, és la seva capacitat per imitar estrògens en el cos humà, el que pot provocar una sobreexpressió de l'hormona. Les hormones són crucials en els processos del cos humà, els productes químics, com el Propylparaben, el Propyl Paraben, que imiten les hormones, poden causar alguns problemes i dolor de la inflamació interna. Quan això succeeix, la gent pot començar a guanyar-se pes, retenir més líquids, etc. Els problemes relacionats amb estrogen de Propylparaben, Propyl Paraben són especialment perjudicials per a les dones que estan embarassades o en infermeria i que ja tenen grans fluctuacions hormonals.

---------------

Propietats de l'API Propylparaben, Propyl Paraben, Matèria primera:

Propylparaben, punt de fusió de propil Paraben: 95-98 ° C;

Solubilitat: Propylparaben, Propyl Paraben és soluble en acetona, éter i alcohol; aigua: <0,1 g="" 100="" ml="" a="" 12="" °="">


COA de propilparaben de sodi:


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Propylparaben de sodi

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Identificació
Propylparaben de sodi

Heu de complir.

Compleix

Compleció de la solució

Clara i transparent

Clara i transparent

pH

9,5 ~ 10,5

10.28

Sulfat (SO42-)

≤ 0,03%

<>

Clorur (Cl-)

≤ 350 ppm

<350>

Aparença de la solució

Clar

Clar

Aigua

≤ 5,0%

1,30%

Substàncies relacionades

Heu de complir

Compleix

Heavy Metall

≤ 0,001

<>

Assaig (en sec)
Propylparaben de sodi

99,0 ~ 103,0%

99,52%

Altres noms:

Propil p-Hydroxybenzoate (Propylparaben); Propilo Hydroxy Benzoate; Propil 4-hidroxibenzoat sal sodi; Propyl chemsept; Ethyl paraben sodium; Propylparasept; Nipasol; EPA Pesticida Chemical Code 061204; Àcid benzoic, 4-hidroxi-, ésteres, èster propil; Tegosept P; Propòsit de propil paraben; Propocina; Nipazol; Propilparaben (NF); Àcid 4-Hydroxybenzoic, éster propílic, sal de sodi; Propylparaben [USAN]; Propil butex; Natrium propyl 4-hydroxybenzoat; p -Ester de propil de hidroxibenzoico; Nipagin P; Protaben P; Propylparaben de sodi; Propil parahidroxibenzoat; P-Hydroxypropyl benzoate; 4-Hydroxybenzoic acid, propyl ester; Propyl parahydroxybenzoate (JP14); Sodium 4-propoxycarbonylphenoxide; EPA Pesticida Chemical Code 061203; Betacide P; Éster propílic d'àcid 4-hidroxibenzoic; propilo chemosept; Aseptoform P;

 

Alta qualitat, Xina Pure Propylparaben Sodium o Sodium Propyl Paraben Powder / Substance fàbrica a la Xina; Propilparaben sòdic de sodi o proveïdors de matèries primeres de Propyl Paraben de sodi a la Xina. Xina Sodium Propylparaben o Sodium Propyl Paraben API Fabricants a la Xina.


Si busqueu el propilparaben cas 94-13-3 i el propilparaben sódico 35285-69-9, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: propilparaben cas 94-13-3 i sodium propylparaben cas 35285-69-9, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like