Primera Pregabalina BP EP USP

La matèria primera de Pregabalina BP EP USP (també coneguda com àcid β-isobutil-γ-aminobutíric, 3-isobutil GABA i pel nom comercial Lyrica) és un medicament depressiu sintètic de la classe química gabapentinoide.

Detalls del producte

Primera Pregabalina BP EP USP

image001

Nom del producte: Matèria primera Pregabalin BP EP USP

Sinònims: Pregabalina, 3-isobutil GABA

Número CAS: 148553-50-8

Característiques: La pregabalina és un sòlid cristal·lí de color blanc a blanc blanquejat. Es soluble lliurement en aigua i en solucions aquoses bàsiques i àcides.

Puresa (assaig): 98,0% - 102,0%

Fórmula molecular: C8H17NO2

Estructura:

image002

image003

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Nom químic: àcid (S) -3- (aminometil) -5-metilhexanoic.

Paraules clau:

Primera Pregabalina BP EP USP


Descripció:

La matèria primera de Pregabalina BP EP USP (també coneguda com àcid β-isobutil-γ-aminobutíric, 3-isobutil GABA i pel nom comercial Lyrica) és un medicament depressiu sintètic de la classe química gabapentinoide.

La matèria primera de Pregabalin BP EP USP és un medicament de prescripció habitual, que s’utilitza normalment per tractar el dolor neuropàtic, l’ansietat, la síndrome de les cames inquietes i com a medicament complementari en el tractament de les convulsions.

Aquest compost té un perfil farmacològic comparable al de la gabapentina, ja que tots dos comparteixen mecanismes similars d’acció i indueixen efectes subjectius similars. Els avantatges de Pregabalin BP EP USP La matèria primera té sobre gabapentina inclou una major biodisponibilitat i potència.


Farmacodinàmica:

L’acció farmacològica de la matèria primera de Pregabalin BP EP USP està mediada en unir-se al lloc α2δ-1 dels canals de calci amb tensió. Aquest lloc també s'ha anomenat receptor de la gabapentina, ja que és l'objectiu de la substància relacionada gabapentina (desenvolupada també per Pfizer). Els avantatges de Pregabalin BP EP USP La matèria primera sobre gabapentina inclou una major biodisponibilitat i potència.

Tot i que la matèria primera de Pregabalin BP EP USP és un derivat químic del GABA, no presenta cap activitat en cap receptors de GABA, inclosos els GABAA, GABAB i el lloc de la benzodiazepina. La pregabalina, malgrat la seva columna vertebral de GABA, no sembla alterar els nivells de GABA al cervell, de manera que es presumeix que la seva activitat farmacològica no té relació amb el GABA. En canvi, la unitat de Pregabalin BP EP USP Raw Material s’uneix al lloc α2δ-1 dels canals de calci amb tensió el que sembla ser la font dels seus efectes subjectius. En unir-se a aquest lloc, la matèria primera de Pregabalin BP EP USP redueix l’alliberament de diversos neurotransmissors excitatius, inclosos el glutamat, la substància P, l’acetilcolina i la noradrenalina.

La matèria primera de Pregabalin BP EP USP s’utilitza per tractar el dolor nerviós, l’epilèpsia i la fibromiàlgia. Tot i que no se sap exactament com funciona el medicament per tractar aquestes condicions, se sap que s’uneix a algunes parts dels canals de calci del sistema nerviós central. El medicament es pren per via oral, generalment dues o tres vegades al dia. Alguns possibles efectes secundaris de la pregabalina inclouen marejos, problemes de coordinació i augment de pes.


Ús i aplicació

Epilèpsia: la medicació està aprovada per ser utilitzada juntament amb altres medicaments contra la convulsió per tractar un tipus determinat de convulsions anomenades convulsions parcials.

Fibromialgia - Pregabalin BP EP La matèria primera USP ajuda a alleujar el dolor associat a aquesta malaltia.

Dolor nerviós - La medicació també està aprovada per tractar el dolor nerviós crònic que es produeix després d’un esclat de teules (conegut mèdicament com a neuràlgia postherpètica) a causa de la diabetis (coneguda mèdicament com a neuropatia diabètica) o a causa d’una lesió medul·lar.

Fengchen Group és el principal proveïdor de pols de matèries primeres Pregabalin BP EP USP de la Xina. Som especialistes en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols de matèries primeres de Pregabalin BP EP USP quan ho necessitin. Quan vingueu a comprar o comprar Pregabalin BP EP USP Matèria primera en pols, visiteu el grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi

Nom del producte

Pregabalina

Element de prova

Estàndard

Resultat

Aparició

Pols blanc o gairebé blanc

Compleix

Identificació IR

L'espectre de mostreig IR ha de coincidir amb el de Pregabalina

Compleix

Identificació HPLC

El temps de retenció del pic principal de la mostra de prova hauria de coincidir amb el de la solució de referència en la prova de puresa enantiomèrica.

Compleix

Solubilitat

Poc soluble en aigua, molt lleugerament soluble en metanol.

Compleix

Aigua

≤ 0,5%

0,16%

Cendra sulfatada

≤ 0,1%

0,04%

Lactam

≤ 0,15%

No detectat

Qualsevol impuresa no especificada

≤ 0,10%

<>

Impureses totals

≤ 0,50%

<>

Isòmer R

≤ 0,15%

<>

2-Butanol

≤ 5000ppm

No detectat

2-Propanol

≤ 5000ppm

300ppm

Puresa (assaig)

98,0% - 102,0%

100%


Indicacions:

La matèria primera Pregabalin BP EP USP està indicada per a:

Tractament del dolor neuropàtic en adults.

Teràpia complementària en adults amb convulsions parcials amb o sense generalització secundària

Dolor de fibromiàlgia.

La més alta qualitat, pura pregabalina BP EP USP primera matèria primera i fàbrica de pols i fabricants a la Xina.

Si estàs buscant la matèria primera per a pregabalin bp ep usp, contacta amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: pregabalin bp ep usp matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like