Clorhidrato de Prazosina o Pravosin Hcl Powder API Matèria primera CAS 19237-84-4

Clorhidrato de Prazosina o Prazosin Hcl Powder API Matèria primera CAS 19237-84-4 Nom del producte: Clorhidrato de Prazosina Sinònims: Prazosin Hcl Nom químic: 1- (4-amino-6,7-dimetoxi-2-quinazolinil) -4- (2- furanilcarbonil) -piperazina * HCl Número CAS: 19237-84-4 Característiques: Pols blanc a gairebé blanc Assay: 97.0% ~ ...

Detalls del producte

Clorhidrato de Prazosina o Prazosin HCl CAS 19237-84-4

Prazosin Hydrochloride or Prazosin Hcl Powder API Raw Material.png


Nom del producte: Clorhidrato de Prazosina

Sinònims: Prazosin HCl

Nom químic: 1- (4-amino-6,7-dimetoxi-2-quinazolinil) -4- (2-furanilcarbonil) -piperazina * HCl

Número CAS: 19237-84-4

Característiques: Pols blanc a gairebé blanc

Assay: 97,0% ~ 103,0% Clorhidrato de Prazosina

Fórmula: C19H22ClN5O4; C19H21N5O4 • HCl

Fórmula d'estructura:

Prazosin Hydrochloride or Prazosin Hcl Powder API Raw Material formula.png

Paraules clau: Clorhidrato de Prazosina, Prazosin HCl, Prazosin Powder API, Matèria primera

Paquet: 25Kgs / Tambor

Prazosin Hydrochloride or Prazosin Hcl Powder API Raw Material structure.png

Descripció:
El Clorhidrato de Prazosina és la sal d'hidroclorur de 1- (4-amino-6,7-dimetoxi-2-quinazolinil) -4- (2-furoil) piperazina. El Clorhidrato de Prazosina és un antagonista adrenérgico alfa-1 selectiu. Es tracta d'una derivada quinazolina i la primera d'una nova classe química d'antihipertensius. La prazosina HCl s'utilitza per lluitar contra la insuficiència cardíaca, hipertensió, feocromocitoma, etc.
El clorhidrato de Prazosina és un derivat sintètic de piperazina. Té capacitat hipotensora antiadrenèrgica. Prazosin HCl redueix la resistència perifèrica i relaxa els músculs llisos vasculars. El mecanisme exacte no és completament conegut.

El Clorhidrato de Prazosina provoca una disminució de la resistència perifèrica total. Es creia originalment que tenia una acció de relaxació directa en múscul llis vascular. Tanmateix, els estudis recents sobre animals han suggerit que l'efecte vasodilatador de Prazosin Hcl també està relacionat amb el bloqueig d'alfa-adrenoceptors postsinàptics. Els resultats d'experiments demostren que l'efecte vasodilatador perifèric de Prazosin Hydrocloride es limita principalment al nivell dels vasos de resistència. No com els alfa-bloquejadors convencionals, l'acció antihipertensiva de Prazosin HCl no sol acompanyar-se d'una taquicàrdia reflex. No s'ha observat tolerància en la teràpia a llarg termini.

-----------------

Clorhidrato de Prazosin API Raw Material BP, EP, USP és un derivat de quinazolina, que és el primer d'una nova classe química d'antihipertensius. És la sal d'hidroclorur de 1- (4-amino-6,7-dimetoxi-2-quinazolinil) -4- (2-furoil) piperazina.

La fórmula molecular és C19H21N5O4 • HCl

 

Clorhidrato de Prazosin o Pracosin HCl API Material Matèria BP, EP, USP és un pols blanc a pols. És lleugerament soluble en aigua i metanol, molt lleugerament soluble en alcohol, pràcticament insoluble en cloroform i acetona i té un pes molecular de 419.87.

-----------------------

Com a proveïdor i proveïdor professional de la Xina Clotrimazole Raw Material i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Clotrimazole API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Mètode de preparació:

Clorhidrato de Prazosin o Pracosin HCl API Raw Material BP, EP, USP està preparat sintèticament.

Mètodes d'anàlisi que inclouen cromatografia de capa fina.

 

Estabilitat / emmagatzematge segons el subministrament:

Clorhidrato de Prazosin o Prazosin HCl API Raw Material BP, EP, USP és estable durant almenys 24 mesos, quan es emmagatzema deshidratat a temperatura ambient i protegit de la llum.

 

Ús / aplicacions:

Clorhidrato de Prazosin o Prazosin Hcl API Raw Material BP, EP, USP suprimeix l'expressió clínica i histològica de l'autoimmunatge experimental.

Encefalomielitis (EAE) a la rata Lewis recolzant la idea que els antagonistes dels receptors adrenèrgics poden modular l'expressió d'aquesta malaltia a la rata de Lewis.

----------------------

Propietat de

Nom: Clorhidrato de Prazosina

EINECS: 242-903-4

Prazosin Hcl N ° del cas: 19237-84-4

Solubilitat: aigua: 1 mg / ml, clara, incolora

Prazosin Hcl Punt de fusió: 277 - 280 ° C

Fórmula: C19H21N5O4.HCl

Clorhidrato de Prazosina Punt d'ebullició: 638,4 ° C a 760 mmHg

Pes molecular: 419.87

Flash Point: 339.9 ° C

--------------------

Altres noms:

Piperazina, 1- (4-amino-6,7-dimetoxi-2-quinazolinil) -4- (2-furanilcarbonil) -, monohidrocloruro (9CI); 2- [4- (2-Furoil) piperazin-1-il] -4-amino-6,7-dimetoxiquinazolina hidrocloruro; Adversuten; Adverszuten; Alpress LP; CP 12299-1; Deprazolin; Duramipress; Hipovasa; Hipovasol; Minipress; NSC 292810; Pratsiol; Sinetens

----------------

Certificat d'anàlisi (Clorhidrato de Prazosina)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Prazosin HCl

Pols blanc a gairebé blanc

Compleix

Identificació
Clorhidrato de prazosina

Heu de complir (USP35).

Compleix

Humitat

≤ 2.0%

0,4%

Residual a l'encès

≤ 0,4%

0,07%

Heavy Metall

≤ 0,005%

<>

Ferro

≤ 0,010%

<>

Níquel

≤ 0,010%

<>

Impuresa Ordinària (TLC)

≤ 2.0%

<>

Assaig
Clorhidrato de prazosina

97,0% ~ 103,0%
Prazosin HCl

99,4%

Top Quality, Xina Pure Clorhidrato de Prazosina o Prazosin Hcl Powder / Substance Factory a Xina; Xina Clorhidrato de Prazosina o Proveïdors de matèries primeres de Prazosin HCl a la Xina. Xina Clorhidrato de Prazosina o Prazosin HCl API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant el Clorhidrato de Prazosin o Pravosin Hcl Powder API Raw Material CAS 19237-84-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clorhidrato de Prazosina o Prazosin Hcl Powder API Matèria primera CAS 19237-84-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like