Praziquantelum o Prazikvantel

Aquesta substància és una espècie d'insector repel·lent per a humans i animals, que s'utilitza especialment per tractar el tènic i la pelussa.

Detalls del producte

Praziquantelum o Prazikvantel

Praziquantelum or Prazikvantel

Xina Praziquantelum o Prazikvantelfactor, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Biltricide

Característiques: pols blanca.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau: Praziquantelum o Prazikvantel


Descripció:

Aquesta substància és una espècie d'insector repel·lent per a humans i animals, que s'utilitza especialment per tractar el tènic i la pelussa. Praziquantelum o Prazikvantel és especialment eficaç per a Schistosoma japonicum, Paragonimus sinensis i Taenia saginata. Praziquantel és un dels medicaments més importants per a la salut pública bàsica al món


Mètode de producció:

En aquest treball es va utilitzar feniletilamina com a matèria primera, es va fer servir clorur de cloroacetil per a l’acilació, i després es va utilitzar benzoamida de potassi per a la reacció d’aminació per introduir un grup amino. Sota l'acció de l'oxiclor de fòsfor, es van ciclar derivats de la 3,4-dihidroisoquinolina per obtenir 1-aminometiltetrahidroquinolina, que després es va acilar amb clorur de ciclohexil i clorur de acetil, i finalment, Praziquantelum o Prazikvantelis obtinguts per cicloturització de deshidroclorinació. L’isquinolina també es pot utilitzar com a matèria primera. Després de la reacció, s’introdueix ciano i nitrogen al benzoylat i, a continuació, es realitza la hidrogenació. Al mateix temps, el benzoyl es transfereix al grup amino de la cadena lateral, després s’introdueix el cloroacetil al grup amino anell i, a continuació, es realitza la ciclització, la hidròlisi i la ciclohexacilació per obtenir Praziquantelum o Prazikvantel


Aplicacions:

Praziquantelum o Prazikvantel és un popular agent antiparasitari d'ampli espectre. S'utilitza àmpliament per al tractament i la prevenció d'esquistosomiasi, cisticercosi, paragonimiasis, equinococcosi, equinococcosi, infecció de cucs, etc.


Qualitat superior, Praziquantelum pur o fàbrica de substàncies Prazikvantel / substància, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu el praziquantelum o el prazikvantel, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: praziquantelum o prazikvantel, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like