Bitartrat de potassi USP BP EP CAS 868-14-4

Bitartrat de potassi USP BP EP CAS 868-14-4 és àmpliament utilitzat en aliments, medicaments, indústries químiques, indústries lleugeres i altres indústries, principalment per a la producció de tartrats, com el tartrat de potassi d'antimoni, tartrat de sodi de potassi, etc.

Detalls del producte

Bitartrat de potassi USP BP EP CAS 868-14-4

1

Xina fàbrica de Bitartrat de potassi USP BP EP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 868-14-4

Característiques: Pols cristal·lí incolor o blanc amb sabor agra i dolç

Fórmula molecular: KHC4H4O6

Fórmula de l'estructura:

2


3

Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Bitartrat de potassi USP BP EP CAS 868-14-4


Identificació:

Aquest producte és la reacció de tartrat i la reacció de sal de potassi.

(1) Reacció de tartrat: afegir solució de nitrat de plata (2%) per triar una solució neutra (5%) per formar precipitació blanca. Després de la separació i la precipitació, s’afegeix àcid nítric a una part de la precipitació per dissoldre la precipitació; L’amoníac s’afegeix a l’altra part de la precipitació per dissoldre la precipitació i després bullir per formar un mirall de plata.

(2) Reacció de sal de potassi: La bitartrada de potassi USP BP EP CAS 868-14-4 es va escalfar lentament a 0,59 per produir olor i carbonització de caramel. Afegir 5 ml d’aigua al residu i barrejar-ho a fons. El líquid és alcalí. La solució es va neutralitzar afegint àcid clorhídric (1: 3) i es va filtrar. El filtrat va reaccionar amb sal potassi.


Aplicacions

(1) Bitartrat de potassi USP BP EP CAS 868-14-4 és àmpliament utilitzat en aliments, medicaments, indústries químiques, indústries lleugeres i altres indústries, principalment per a la producció de tartrats, com el tartrat de potassi d'antimoni, tartrat de sodi de potassi, etc. .

(2) El Bitartrat de potassi USP BP EP CAS 868-14-4 es pot utilitzar en la indústria alimentària com a agent espumant de cervesa, agent d’acidesa dels aliments, agent correctiu, etc. La seva acidesa és 1,3 vegades superior a l’àcid cítric, que és especialment adequat per al acidesa del suc de raïm. Aquest producte ha estat identificat com un excel·lent additiu alimentari pel comitè d'experts FAO / OMS.

(3) També té un paper important en les indústries de bronzejat, fotografia, vidre, esmalt, telecomunicacions i altres.

(4) Bitartrat de potassi USP BP EP CAS 868-14-4 és també utilitzat per a la determinació del bismut, l'alumini i el níquel i la preparació del medi microbià.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina de Bitartrat de Potassi USP BP EP CAS 868-14-4. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols de la Bitartrat de potassi a la Xina USP BP EP CAS 868-14-4 quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Bitartrat de potassi USP BP EP CAS 868-14-4 en pols de la Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

4


Altres noms:

L (+) - tartrat d’hidrogen de potassi;

Àcid butandioic, 2,3-dihidroxi- (R- (R *, R *)) -, sal monopotàssica;


Qualitat superior, Bitartrat de potassi pur USP BP EP CAS 868-14-4 fàbrica de pols / substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu bitartrat de potassi usp bp ep cas 868-14-4, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: bitartrat de potassi usp bp ep cas 868-14-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like