Oxfendazol, Ofendazole BP EP USP

Oxfendazol, Ofendazol BP EP: USP és un membre de la classe de benzimidazoles que és el fenbendazol en el qual el sofre s'ha oxidat al sulfoxide corresponent.

Detalls del producte

Oxfendazol, Ofendazole BP EP USP

image001

Xina Oxfendazole, fàbrica USP ofendazol BP EP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: oxfendazol, metil N- [5- (benzensulfinil) -1 H-1,3-benzodiazol-2-il] carbamat

Número CAS: 53716-50-0

Característiques: Pols cristal·lí blanc o gairebé blanc.

Puresa (Assaig): Oxfendazol mínim al 99%

Fórmula molecular: C15H13N3O3S

COC (= O) NC1 = NC2 = CC (= CC = C2N1) S (= O) C1 = CC = CC = C1

Pes mitjà: 315.347

Fórmula de l'estructura:

image002


Paquet: tambor de 25 kg / fibra

Paraules clau:

Oxfendazol, Ofendazole BP EP USP


Descripció:

Oxfendazol, Ofendazol BP EP: USP és un membre de la classe de benzimidazoles que és el fenbendazol en el qual el sofre s'ha oxidat al sulfoxide corresponent. Aquest producte funciona com un medicament antinematodal. Aquesta substància és un sulfoxide, membre dels benzimidazols i un éster de carbamat derivat d'un fenbendazol.

Oxfendazol, Ofendazole BP EP USP és un metabolit del sulfoxide del fenbendazol. Aquest antihelmíntic bencimidazol protegeix el bestiar dels nematodes. strongils i pinworn.

Oxfendazol, Ofendazole BP EP USP és un antimicèmic benzimidazol utilitzat àmpliament en remugants contra un ampli espectre de cucs. Hi ha disponible una formulació especial per a la injecció intrarinal. També és eficaç quan es tracta d’estils de força equins.

Oxfendazol, Ofendazol BP EP USP és un antihelmintazol àmplia gamma. El seu ús principal és la protecció del bestiar contra lomis, estils forts i cucs. Aquest producte és el metabolit del sulfoxide del fenbendazol.

Oxfendazol, Ofendazole BP EP USP és un compost antihelmíntic (wormer) utilitzat en la pràctica veterinària. Aquesta substància es troba sota la classe química dels benzimidazols. Amb prou feines s'utilitza a cavalls, cabres, ovelles i bestiar. Molt poc s'aplica als gossos i gats. Oxfendazol, Ofendazol BP EP La USP per al bestiar està majoritàriament disponible en forma de píndoles, pastilles, embolcalls, bol, etc. Estan destinats al consum oral. Es poden introduir diverses espècies per a la injecció intrarúmina en alguns països.

Oxfendazol, Ofendazole BP EP El USP és un nou insecticida de gran espectre. La seva eficàcia és més de dues vegades superior a la del benzimidazol. Per a tot tipus de nematodes gastrointestinals adults d'ovella, bestiar i porcs, la taxa de reducció de cucs és del 95-100% a una dosi de 23,5-5 mg / kg. La taxa de reducció per a cada larva de l’etapa era del 91-98%. Oxfendazol, Ofendazol BP EP USP és eficaç en Hymenolepis nana i Dictyocaulus, però l'efecte de la pobra xinelera. El producte químic anterior té una baixa toxicitat i una bona tolerància. La DL50 de rata és superior a 6400 mg / kg.

Com a proveïdor més famós de Xina Oxfendazol, Ofendazole BP EP USP Powder a la Xina, el producte de Fengchen Group està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.


Altra informació:

-Residue Warning:

El bestiar no ha de ser sacrificat fins a 7 dies després del tractament amb Oxfendazol, Ofendazole BP EP USP. Com que no s’ha establert un temps de retirada en la llet, no s’utilitzi en femelles de bestiar lacti d’edat de reproducció.

Seguretat: No hi ha contraindicacions per a l'ús d'Oxfendazol, Ofendazol BP EP USP en bestiar boví.

Manteniu-lo fora de l’abast dels nens. I tingueu en compte, aquest producte no és per a ús humà.


Indicacions:

Oxfendazol, Ofendazol BP EP USP és un antihelmíntic de gran espectre eficaç per a l'eliminació i control dels següents paràsits en bestiar: pulmonar, vermells (incloent formes inhibides d'Ostertagia ostertagi) i tenias, com s'indica a continuació:

Fengchen Group és el proveïdor i fabricant líder de Oxfendazol, Ofendazole BP EP de la Xina. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols China China Oxfendazole, Ofendazole BP EP quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Oxfendazole, Ofendazole BP EP USP Powder de la Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Article

ESPECIFICACIONS

RESULTATS

Aparició

Pols blanca o gairebé blanca

Conforme

Identificació

Absorció d'IR

Conforme

Absorció de llum

Conforme

Compostos relacionats

≤1,0%

Conforme

Pèrdua en l'assecat

≤1,0%

0,34%

Cendres de sulfat

≤0,2%

0,08%

Assaig

97,0 ~ 100,5%

98,82%

Mida de la partícula

-----

90% ≤10Microns

Conclusió

Complir la norma BPV98

image003


Altres noms

Èter metílic de l'àcid (5- (fenilsulfinil) -1H-benzimidazol-2-il) carbamic

Èter metílic de l'àcid 5- (fenilsulfinil) -2-benzimidazolecarbàxic

5-fenilsulfinil-2-carbometoxaminobenzimidazol

S’òxid de fenbendazol

Fenbendazol sulfoxide

Fenbendazol sulfòxid

Nom químic

Àcid carbamà, [5- (fenilsulfinil) -1H-benzimidazol-2-il] -, metil éster

Noms estrangers

Oxfendazolum (llatí)

Oxfendazol (alemany)

Oxfendazol (francès)

Oxfendazol (espanyol)

Noms genèrics

Oxfendazol (OS: BAN, USAN)

RS 8858 (Syntex) (IS)

Oxfendazol (PH: BP vet. 2018, USP 41)

Oxfendazol per a ús veterinari (PH: Ph. Eur. 9)

Oxfendazole pour l'ús de la veterinària (PH: Ph. Eur. 9)

Oxfendazolum ad usum veterinarium (PH: Ph. Eur. 9)


Qualitat superior, oxfendazol pur, Ofendazole BP EP USP en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu oxfendazol, ofendazol bp ep usp, us convidem a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: oxfendazol, ofendazol bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like