Oryzanol, Gamma-Oryzanol

Oryzanol o Gamma-Oryzanol és una substància que s’extreu de l’oli de segó d’arròs. També es troba en segó de blat i algunes fruites i verdures. S'utilitza per al colesterol alt i els símptomes de la menopausa i l'envelliment.

Detalls del producte

Oryzanol, Gamma-Oryzanol

image001

Xina Oryzanol, fàbrica Gamma-Oryzanol, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Gamma Oryzanol

Número CAS: 11042-64-1

Característiques: pols cristal·lí inodor blanc o blanc


Paraules clau:

Oryzanol, Gamma-Oryzanol


Descripció de

Oryzanol o Gamma-Oryzanol és una substància que s’extreu de l’oli de segó d’arròs. També es troba en segó de blat i algunes fruites i verdures. S'utilitza per al colesterol alt i els símptomes de la menopausa i l'envelliment.

Oryzanol o Gamma-Oryzanol també troba la seva aplicació per augmentar els nivells de testosterona i hormona de creixement humana, així com millorar la resistència durant la formació en exercicis de resistència.

Es limita als lípids de l'àcid ferúlic i als fitosterols. Aquest producte químic es podria extreure de l’oli de segó d’arròs, oli de germen i altres oli de cereals. Oryzanol o Gamma Oryzanol és un pols cristal·lí inodor blanc i blanc, amb un sabor específic. Aquest producte es dissol en una varietat d'olis quan s'escalfa. No obstant això, no és soluble en aigua. Clínicament, Oryzanol o Gamma-Oryzanol s'utilitza sovint per millorar la funció dels nervis vegetals i regular el sistema endocrí. A més, també té molts efectes fisiològics, com ara antioxidants i antienvelliment.

Com el proveïdor més famós de la Xina Oryzanol o Gamma Oryzanol en pols a la Xina, el producte del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

Oryzanol o Gamma-Oryzanol té l'efecte de millorar, blanquejar i humectar la pell i és una font de matèries primeres per als productes de cura de la pell. és un component específic de l'arròs i conegut com a "factor de bellesa"; Aquest producte és un inhibidor de la melanina a les plantes, de naturalesa suau sense reaccions adverses. Oryzanol o Gamma-Oryzanol és capaç de reduir l’activitat dels melanòcits, inhibir la formació, el funcionament i la difusió de la melanina, facilitar la pigmentació, diluir l’erupció malària i la pell neta. Mentrestant, aquest compost contribuirà a reduir la fragilitat capil·lar, millorarà la funció de circulació dels vasos sanguinis del punt de la pell, evitant així que es trenqui la pell i millori el color de la pell i la brillantor, fent que la pell sigui natural, blanca i brillant.

Les dosis d’Oryzanol o Gamma-Oryzanol utilitzades són molt variables, amb algunes investigacions utilitzant una dosi més baixa i altres estudis utilitzant una dosi notablement més alta.

Oryzanol o Gamma-Oryzanol podria reduir els nivells de colesterol reduint l'absorció del colesterol dels aliments. Els estudis suggereixen que la presa d'aquest producte ajudarà a disminuir el colesterol total, el colesterol "mal" de lipoproteïnes de baixa densitat (LDL) i els greixos de la sang anomenats triglicèrids en persones amb colesterol alt. No obstant això, es barregen els efectes d’Oryzanol o Gamma-Oryzanol sobre el colesterol “bo” de lipoproteïnes d’alta densitat (HDL). Prenent aquesta substància juntament amb la vitamina E, els àcids grassos omega-3 i la niacina per boca durant 4 mesos també sembla reduir el colesterol LDL en persones amb colesterol alt.

Oryzanol o Gamma Oryzanol també es suggereix sovint per al tractament de la menopausa, tot i que encara no sabem el mecanisme d’acció per a això. També es creu que és útil a causa dels efectes sobre l’hormona luteïna. No obstant això, encara no hi ha cap prova.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de Oryzanol o Gamma-Oryzanol en pols a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicacions:

Aquest producte pot protegir la pell, reduir el sucre en la sang, inhibir la síntesi del colesterol, reduir el contingut de colesterol sèric, regular el nervi autònom i millorar la funció gastrointestinal.

1. Millorar el somni

Oryzanol o Gamma-Oryzanol és capaç de regular l'insomni i la neurastènia, però el consum a llarg termini de oryzanol pot estimular l'estómac. En canvi, la melatonina pot ser més adequada per a adults insomnes i somiadors.

2. Regulació de la síndrome climàtica

Oryzanol o Gamma Oryzanol també s'utilitza comunament en el tractament adjuvant de la síndrome de la menopausa, que té un bon efecte en la millora de l'insomni menopàusic i de l'ansietat.

Si esteu en menopausa, es recomana prendre isoflavona de soja en lloc de melatonina. L’isoflavona de soja és un fitoestrògeno natural, que media el trastorn de l’endocrí durant la menopausa, per tal d’aconseguir l’equilibri, alleujant així l’insomni, els sofocos, la irritabilitat i altres símptomes.

3. Millorar la hiperlipidèmia

Oryzanol o Gamma-Oryzanol pot inhibir la síntesi del colesterol. No obstant això, la dosi oral ha de ser més gran, 100 mg cada vegada, tres vegades al dia. Després de prendre-ho durant 2 mesos, el colesterol sèric i els triglicèrids van disminuir significativament.

4. Efecte antiarrítmic

Pot reduir l’excitabilitat del miocardi mitjançant la regulació de la funció del nervi autonòmic. Oryzanol també pot millorar el subministrament de sang del miocardi i dormir. Els ancians són fàcils de despertar a la nit i és millor prendre oryzanol correctament.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Oryzanol o Gamma-Oryzanol. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols China Oryzanol o Gamma Oryzanol quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Oryzanol o Gamma-Oryzanol en pols de la Xina, si us plau, adreceu-vos al grup Fengchen.

5. Millorar la pell

Oryzanol o Gamma-Oryzanol es coneix com a "element cosmètic", ja que pot reduir la fragilitat dels capil·lars, millorar la funció de circulació microvascular de la pell, tractar malalties de la pell de la menopausa, èczema de la descamació facial femenina, pitiriasi cap i així successivament.


Qualitat superior, Oryzanol pur o Gamma-Oryzanol en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu oryzanol, gamma-oryzanol, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: oryzanol, gamma-oryzanol, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like