Nitroxynil Raw Material BP EP USP

Nitroxynil matèria primera BP EP USP és un principi actiu antiparasitari aplicat a la medicina veterinària en el bestiar contra paràsits interns (alguns cucs i paràsits del fetge). Aquest compost no s’utilitza contra plagues agrícoles i domèstiques. Nitroxynil matèria primera BP EP USP pertany a la classe química dels fenols halogenats.

Detalls del producte

Nitroxynil Matèria primera BP EP USP

image001

Xina Nitroxynil matèria primera Fàbrica BP EP USP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 1689-89-0

Característiques: Pols de color groc a groguenc.

Fórmula molecular: C7H3IN2O3

Fórmula de l'estructura:

image002


Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Nitroxynil Matèria primera BP EP USP


Propietats:

image003


Descripció:

Nitroxynil matèria primera BP EP USP és un principi actiu antiparasitari aplicat a la medicina veterinària en el bestiar contra paràsits interns (alguns cucs i paràsits del fetge). Aquest compost no s’utilitza contra plagues agrícoles i domèstiques. Nitroxynil matèria primera BP EP USP pertany a la classe química dels fenols halogenats.

Aquest producte té una bona eficiència enfront de Fasciola hepàtica en bestiar i ovella i en contra de soques Haemonchus contortus resistents a benzimidazoles.

Com el proveïdor més famós de la matèria primera de la Xina Nitroxynil BP EP USP Powder a la Xina, el producte del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

Núm. CAS 1689-89-0, Mol. Wt. 290,01 gms / mol, Fórmula molecular C7H3IN2O3.

La matèria primera Nitroxynil BP EP USP es coneix químicament com a 4- hidroxi-3-iodo-5-nitrobenzonitril. Es classifica com un Fasciolide eficaç a causa de la seva capacitat antihelmíntica que actua contra les infeccions de Fasciola hepatica en bestiar i ovelles.

Nitroxynil matèria primera BP EP USP es classifica sota la categoria Anthelmintic / Anti parasitic (per a ús veterinari). És molt eficaç contra els cucs plans paràsits que causen danys al fetge en bestiar i ovelles. Nitroxynil matèria primera BP EP USP està disponible en forma de pols de color groc clar o groc. Solubilitat: aquesta pols és pràcticament insoluble en aigua, però poc soluble en èter i lleugerament soluble en etanol.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels fabricants de matèries primeres més conegudes de Nitroxynil BP EP USP Powder a Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació:

Tipus d'acció: Flukicida i nematicida antihelmíntica, endoparasiticida

Principals paràsits veterinaris controlats: espècies de fetge, algunes espècies de lúpids (nematodes).

La matèria primera Nitroxynil BP EP USP té eficàcia contra un paràsit específic, depèn de la forma de lliurament i de la dosi administrada.

La informació anterior es basa en els nostres coneixements actuals i no es considerarà com un consell per al tractament específic d'animals.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de la matèria primera Nitroxynil de la Xina BP EP USP Powder. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols China Nitroxynil Raw Material BP EP USP quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Nitroxynil Raw Material BP EP USP Powder de Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

image004


Altres noms:

Nitroxynil

4-hidroxi-3-iodo-5-nitro benzonitril

4-Hidroxi-3-iodo-5-nitrobenzonitril

Fluconix-340

4-Hidroxi-3-lodo-5-NitrobenoOnitril

De primera qualitat, pura matèria primera Nitroxynil BP EP USP en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu la matèria primera nitroxynil bp ep usp, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Nitroxynil matèria primera bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like