Nicergoline BP EP USP

Xina Nicergoline BP EP USP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: Nicergolin, Nicergolina, Nicergolinum Número CAS: 27848-84-6 Característiques: pols blanca. Fórmula molecular: C24H26BrN3O3 Fórmula d'estructura: Paquet: 25Kgs / Fibra de tambor Descripció: Nicergoline ...

Detalls del producte

Nicergoline BP EP USP

image001_ 副本
Xina Nicergoline BP EP USP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Sinònims: Nicergolin, Nicergolina, Nicergolinum
Número CAS: 27848-84-6
Característiques: pols blanca.
Fórmula molecular: C24H26BrN3O3
Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


Descripció:
Nicergoline BP EP USP és un derivat ergot aplicat per al tractament de la demència senil i altres trastorns amb orígens vasculars. Disminueix la resistència vascular i augmenta el flux sanguini arterial en el cervell. D'aquesta manera, es millorarà la utilització de l'oxigen i la glucosa per les cèl·lules del cervell.
Nicergoline BP EP USP té propietats vasoactives similars en altres àrees del cos, particularment en els pulmons. No és com moltes altres ergolines, Nicergoline BP EP USP no està associada a la fibrosi.
La nicergolina BP EP USP s'utilitza per a trastorns vasculars com la trombosi cerebral, etc.
A nivell mundial, Nicergoline BP EP USP ha estat autoritzada a utilitzar més de 60 països i àrees durant més de 30 anys.


-------------
La nicergolina BP EP USP és un compost orgànic amb la fórmula C24H26BrN3O3. El nom sistemàtic d'aquesta substància química és [[8β) -10-metoxi-1,6-dimetilergolin-8-il] metil 5-bromopiridina-3-carboxilato. Amb el número de registre CAS 27848-84-6, també es diu com 1-Methyllumylysergol 8- (5-Bromonicotinate) 10-Methyl Ether. Nicergoline BP EP USP pertany a diversos productes naturals; Divers; Adrenoceptor.

image003

-------------------
Com el més famós proveïdor de pols de Xina Nicergoline BP EP USP a la Xina, la pols de Nicergoline BP EP USP de Fengchen Group està ben equipada amb el paquet més nou i més segur.


------------------
La nicergolina BP EP USP és coneguda com un tractament potent per a la demència senil i altres trastorns vasculars. Aquesta API contribueix quan volem reduir la resistència vascular. També millorarà i promourà el fluix de sang a través de les artèries. Tot això acabarà amb la utilització d'oxigen i la ingesta de glucosa per part de les cèl·lules del cervell.
La nicergolina BP EP USP és coneguda per potenciar l'activitat metabòlica del cervell. Aquest medicament funciona directament sobre la sang. La nicergolina BP EP USP també és útil quan volem evitar la funció d'agregació plaquetària que coagula excessivament la sang, donant lloc a coàguls sanguinis i que interfereixen en la circulació fluïda de la sang.


Un altre avantatge d'aquesta substància és que Nicergoline BP EP USP ajuda a prevenir la trombosi, disminuint així els riscos d'un accident cerebrovascular isquèmic en gran mesura.
També es creu que la nicergolina BP EP USP pot disminuir la pressió arterial. També és molt beneficiós, perquè millora la salut general del cervell, fent un marcat refinament de les funcions cognitives, les habilitats de processament de la informació i l'anàlisi de les habilitats del cervell.
La nicergolina BP EP USP pot fins i tot estimular el desenvolupament nerviós d'un cervell molt més antic i contribuir. útils per combatre els símptomes de la malaltia d'Alzheimer.


Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts de Nicergoline BP EP USP Powder Manufacturer a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Zones d'ús de Nicergoline BP EP USP: per al tractament de la demència senil, migranyes d'origen vascular, isquèmia transitòria, hiperagregabilitat plaquetària i degeneració macular.


Farmacodinàmica:
Nicergoline BP EP USP és un potent vasodilatador (millora el flux sanguini del cervell). En el nivell cerebral es demana una disminució de la resistència vascular, un augment del flux arterial i estimula l'ús d'oxigen i glucosa. La nicergolina BP EP USP també millora la circulació sanguínia en els pulmons i les extremitats i s'ha demostrat que inhibeix l'agregació de plaquetes sanguínies.


Mecanisme d'acció:
Les funcions de Nicergoline BP EP USP inhibeixen els adsorbaments alpha (1) -adrenoceptors postsinàptics del múscul llis vascular. Això inhibeix l'efecte vasoconstrictor de les catecolamines circulants i localment alliberades (epinefrina i norepinefrina), resultant en una vasodilatació perifèrica. Per tant, el mecanisme de Nicergoline BP EP USP és augmentar la circulació vascular al cervell, millorant així la transmissió de senyals nervioses a través de les fibres nervioses, que segreguen l'acetilcolina com a transmissor neuronal.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina de Nicergoline BP EP USP Powder. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de fabricació i proveïdor de pols de la Xina Nicergoline BP EP USP quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols de Nicergoline BP EP USP a la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

Alta qualitat, pura Nicergoline BP EP USP Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Hot Tags: nicergoline bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like