N-Methylpiperazine o N-Methyl Piperazine CAS 109-01-3

N-Methylpiperazine o N-Methyl Piperazine CAS 109-01-3 Nom del producte: N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine Sinònims: 1-Methylpiperazine; 1-Metil piperazina N Metil Piperazina; N Metilpiperazina Número CAS: 109-01-3 Característiques: Assecador de líquid transparents sense color: 99,5% min N-metil ...

Detalls del producte

N-Methylpiperazine o N-Methyl Piperazine CAS 109-01-3

N-Methylpiperazine Or N-Methyl Piperazine.png


Nom del producte: N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine

Sinònims: 1-metilpiperazina; 1-Metil piperazina N Metil Piperazina; N Metilpiperazina

Número CAS: 109-01-3

Característiques: Líquid transparent incolor

Assay: 99,5% min de N-Metil Piperazina

Fórmula: C5H12N2

Fórmula d'estructura:

N-Methylpiperazine Or N-Methyl Piperazine formula.pngN-Methylpiperazine Or N-Methyl Piperazine structure.png

Informació del paquet: 180KG / DRUM
PARAULES CLAU: N-Methylpiperazine; 1-metilpiperazina; Metil Piperazina, N-Metil Piperazina;
Informació de transport: UN 2734 8 + 3 / PG II

Descripció i ús:
N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine també es diu 1-Methylpiperazine o 1-Methyl Piperazine. S'utilitza principalment en la preparació de 2- (4-Metil-1-piperazinylmethyl) acrylophenone (MPMAP), que és un medicament anti-microtubular.

Ús:
N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine s'utilitza per a la producció d'antibacterianes com rifampicina, trifluoperazina antipsicòtica, ofloxacina, etc.

N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine del grup Fengchen es pot fabricar segons les ordres del client. N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine és fabricat i exportat a tots els països de l'Orient Mitjà i els altres continents com Uzbekistan, Tailàndia, Bangladesh, Vietnam, Cambodja , Rússia, Bielorússia, Lituània, Eslovènia, Nova Zelanda, Bielorússia, Ucraïna, Corea, Japó, etc.

Cada any, la Xina exporta uns 200Mts de matèria primera de N-Metil Piperazine o N-Methylpiperazine al mercat mundial. N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine del grup Fengchen prenen com a mínim el 20% de la quota de mercat.


COA de N-Metil Piperazine o N-Methylpiperazine

Elements de prova

Especificacions

Resultats

Aparença
N-Metil Piperazina

Líquid transparent incolor

Conformes

Assaig
N-Metil Piperazina

99,5 PCT mín

99,90%

N, N-Dimetilpiperazina

0,10 PCT màx

0,02%

Piperazina

0,10 PCT màx

0,02%

Aigua

0,50 PCT màx

0,08%

Conclusió
N-metilpiperazina

El resultat s'ajusta a la norma anterior

Top Quality, Xina Pure N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine Po / Substance a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de la Xina N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine a la Xina. Xina 1-Metil Piperazina o 1-Methylpiperazine Fabricants API a la Xina.

 

Descàrrec de responsabilitat
(1) Tots els drets reservats. Es prohibeix expressament la reproducció total o parcial sense permís escrit.
(2) Fem tot el possible per garantir que la informació presentada sobre N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine sigui exacta. No obstant això, la informació sobre N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine anterior no s'hauria de considerar inclusiva i només s'ha d'utilitzar com a referència.
(3) No fem cap garantia, expressa o implícita, pel que fa a aquesta informació sobre N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine , i no assumim cap responsabilitat derivada del seu ús. Els usuaris han de fer les seves pròpies investigacions per determinar la idoneïtat de la informació sobre N-Methyl Piperazine o N-Methylpiperazine per als seus propòsits particulars.


Si esteu buscant la n-metilpiperazina o la n-metil piperazine cas 109-01-3, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: n-metilpiperazina o n-metil piperazine cas 109-01-3, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like