Mildronate o Meldonium Grau oral i grau d'injecció CAS 76144-81-5

Mildronate o Meldonium Grau Oral i Grau d'Injecció CAS 76144-81-5 Nom del Producte: Mildronate Sinònims: Meldonium Tipus: Mildronato Grau Oral, Grau d'Injecció de Mildronato Número CAS: 76144-81-5 Característiques: Pols cristal·lina blanca. Rang de fusió: 85-90ºC Assay: 99.0% ~ 101.0% Fórmula: ...

Detalls del producte

Mildronate o Meldonium Grau Oral i Grau d'Injecció CAS 76144-81-5 Mildronate or Meldonium oral Grade and Injection Grade picture.jpg

Nom del producte: Mildronate Raw Material, Mildronate API

Sinònims: Meldonium

Tipus: Mildronate Grau Oral, Grau d'Injecció de Mildronato

Número CAS: 76144-81-5

Característiques: Pols cristal·lina blanca.

Rang de fusió: 85-90ºC

Assay: 99.0% ~ 101.0%

Fórmula: C6H14N2O2

Mildronate or Meldonium oral Grade and Injection Grade formula.jpg

Paquet: 25Kg / Tambor de fibra


Descripció:

Mildronato (Meldonium) té un nom químic: propionato de 3- (2,2,2-trimetilhidracina); Sal interna de l'hidròxid 2- (2-carboxetil) -1,1,1-trimetilhidrazini .

Mildronate   és un farmacèutic de mercat limitat , el que significa que només es pot utilitzar als països que aproven el seu ús. Mildronate (Meldonium) ara es distribueix als països de l'est d'Europa com una substància anti-isquèmia.

Fins ara, encara hi ha un debat sobre el seu ús com a potenciador de rendiment atlètic. Alguns dels famosos atletes se sap que l'han estat utilitzant abans que fos prohibit.


Ús: El moderat (Meldonium) consisteix principalment a curar els problemes de l'artèria coronària, especialment angina i atac cardíac, fins i tot isquèmia (una condició on la sang baixa massa als òrgans del cos, especialment el cor) . La seva activitat terapèutica es produeix mitjançant l'alteració de vies de carnitina, un nutrient que participa en el metabolisme del greix. Quan hi ha poc flux sanguini en el nostre cor humà o en una altra part del nostre cos, Mildronate (Meldonium) serà utilitzat. Si us plau, fixeu-vos en la dosificació que s'utilitzarà. El mildronato també es pot utilitzar per tractar el trastorn de la circulació cerebral. D'aquesta manera, pot fer-nos un millor estat d'ànim.


Com a professional de la Xina Mildronate (Meldonium) Powder proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Mildronate (Meldonium) matèria primera de la Xina durant gairebé 10 anys.


Es creu que el moderat té la capacitat d'expandir les artèries, que augmentarà el flux sanguini i el flux d'oxigen a tot el cos.

Després d'algunes investigacions, es demostra que si es dóna en dosis agudes, Mildronate és beneficiosa per tractar convulsions i intoxicacions per alcohol. La isquèmia aèria cerebral, la síndrome isquèmica ocular i altres malalties oculars també poden ser indicacions de Mildronate.


Certificat d'anàlisi-Mildronato (Meldonium)

Nom del producte

Mildronate

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Mildronato (Meldonium)

Pols cristal·lina blanca o blanca, fàcilment plom humida.

Pols cristal·lina blanca

Solubilitat

Fàcilment soluble en aigua, lleugerament soluble en èter, gairebé insoluble en acetona.

Compleix

Identificació

Mildronato (Meldonium)

A. Reacció positiva

B. L'espectre IR ha de complir l'estàndard

Compleix

Compleix

Acidesa

6.5 ~ 8.5

7.7

Color i claredat

Més lleugera que 1 # solució estàndard

Més lleugera que 1 # solució groga

Clar i incolor

Substàncies relacionades

≤ 1,0%

0.15%

Humitat (Aigua)

19,0% ~ 24,0%

21,5%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,02%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Puresa microbiològica

Heu de complir l'estàndard

Compleix

Compte bacterial total

≤ 1000 / g

No detectat

Staphylococcus aureus

No s'ha de detectar

No detectat

E. Coli

No s'ha de detectar

No detectat

Living Acarid

No s'ha de detectar

No detectat

Assay (Mètode de Titulació)

99,0% ~ 101,0%

(Mildronate o Meldonium)

100.10%

Top quality, Pure Mildronate (Meldonium) en pols; Mildronate (Meldonium) Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Fabricants de l'API de Mildronate (Meldonium).


Si busqueu el grade oral o el grade de grau d'injecció de meldonato 76144-81-5, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like