Matèria primera de Miconazole nitrat BP USP EP

La matèria primera de Miconazole nitrat BP USP EP és un agent antifúngic imidazol que s'utilitza tòpicament i per infusió intravenosa.

Detalls del producte

Miconazole Nitrate BP USP EP

image001

Xina Miconazole nitrat BP USP EP fàbrica de matèries primeres, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims:

1- (2,4-dicloro-beta - ((2,4-diclorobencil) oxi) fenetil) imidazol

1- [2- (2,4-dicloro-benziloxi) -2- (2,4-dicloro-fenil) -etil] -1H-imidazol

Miconazol

Miconazol

Número CAS: 22832-87-7

Característiques: Pols blanca o gairebé blanca.

Puresa (Assaig): 99% Min.

Fórmula molecular: C18H14Cl4N2O, C18H15Cl4N3O4

Fórmula de l'estructura:

image002


Paquet: tambor de 25 kg / fibra

Paraules clau:

Miconazole Nitrate BP USP EP


Descripció:

La matèria primera de Miconazole nitrat BP USP EP és un agent antifúngic imidazol que s'utilitza tòpicament i per infusió intravenosa.

Indicacions:

Miconazole nitrat BP USP EP s’utilitza principalment per a aplicacions tòpiques en el tractament de la tinea pedis, la tinea cruris i la tinea corporis causades per Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes i Epidermophyton floccosum, en el tractament de la candidosi cutània i en el tractament de la tinea versicolor. .

Miconazole Nitrate BP USP EP s'utilitza per tractar infeccions vaginals de llevats. Redueix la crema, la picor i la descàrrega vaginals que poden ocórrer amb aquesta condició. Aquest compost és un antifúngic azole. Actua detenint el creixement del llevat (fongs) que causa la infecció. El producte vaginal es presenta en dues formes. Alguns productes també vénen amb una crema de pell per aplicar a la zona que envolta l'exterior de la vagina.

Lliurament i enviament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de Miconazole nitrat BP USP EP Powder fabricant a Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Mecanisme d'acció:

Miconazole nitrat BP USP EP interacciona amb 14-α demetilasa, un enzim del citocromo P-450 necessari per convertir lanosterol en ergosterol. Atès que l'ergosterol és un component essencial de la membrana cel·lular fúngica, la inhibició de la seva síntesi comporta un augment de la permeabilitat cel·lular que provoca una fuita de contingut cel·lular. El miconazol també pot inhibir la respiració endògena, interactuar amb els fosfolípids de membrana, inhibir la transformació dels llevats en formes miceliales, inhibir la captació de purina, i perjudicar la biosíntesi de triglicèrids i / o fosfolípids.


Funcions:

Miconazole Nitrate BP USP EP és un agent antifúngic imidazol, normalment usat tòpicament a la pell o a les membranes mucoses per curar infeccions per fongs. Es troba en la seva aplicació quan lluita contra determinades espècies de protozous de Leishmania, que són un tipus de paràsit unicel·lular que també conté ergosterol a les membranes cel·lulars. A més de les seves accions antifúngiques i antiparasitàries, el Miconazole nitrat BP USP EP també té algunes propietats antibacterianes limitades.


Ús i aplicacions:

Aquesta substància s'aplica per al tractament, control, prevenció i millora de les següents malalties, condicions i símptomes:

Infecció per llevats de vagina i vulva


Efectes secundaris de nitrat de miconazol:

A continuació, es mostra una llista dels possibles efectes secundaris que es poden produir en utilitzar medicaments que contenen Miconazole nitrat BP USP EP. Nota: aquests efectes secundaris són possibles, però no sempre es produeixen. Alguns dels efectes secundaris poden ser rars però greus.

Cefalea; Ardor o pruïja vaginal;

Rampes abdominals inferiors;

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Miconazole Nitrate BP USP EP. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols China Miconazole nitrat BP USP EP adequat quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Miconazole Nitrate BP USP EP en pols de la Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

Miconazol nitrat

Article de proves

Estàndard

Resultat

Aparició

Pols blanca o gairebé blanca

Compleix

Identificació

IR: Hauria de complir.

UV: ha de complir.

Compleix

Compleix

Aparició de la solució

La solució és clara i no és més intensa que la solució de referència Y7

Compleix

Solubilitat

Miconazole Nitrate BP USP EP és insoluble en èter, molt lleugerament soluble en aigua i en alcohol isopropílic, lleugerament soluble en alcohol en cloroform i en propilenglicol, poc soluble en metanol, soluble en dimetilformamida, soluble en dimetilsulfòxid.

Compleix

Rotació òptica específica

-0,1 ° ~ + 0,1 °

0 °

Camp de fusió

178 ° C-184 ° C

181 ° C-181,5 ° C

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,15%

Residual en ignició

≤ 0,10%

0,05%

Impuresa A

≤ 0,25%

0,05%

Impuresa B

≤ 0,25%

0,05%

Impuresa C

≤ 0,25%

0,04%

Impuresa D

≤ 0,25%

0,05%

Impuresa E

≤ 0,25%

0,05%

Impuresa F

≤ 0,25%

No detectat

Impuresa G

≤ 0,25%

No detectat

Impuresa individual

≤ 0,10%

0,03%

Impureses totals

≤ 0,5%

0,29%

Toluè

≤ 890 ppm

110 ppm

Etanol

≤ 5000 ppm

120 ppm

Clorur de benzil

≤ 1000ppm

100 ppm

Clorur de 2,4-diclorobencilo

≤ 1000ppm

No detectat

Puresa (Assaig)

99,0% -101,0%

99,6%


Qualitat superior, fàrmac pur de Miconazole nitrat BP USP EP / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant la matèria primera usada per a miconazol nitrat bp usp ep, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: miconazol nitrat bp usp ep matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like