Methylparaben CAS 99-76-3 i Methylparaben Sodium CAS 5026-62-0

Methylparaben CAS 99-76-3 i Sodium Methylparaben CAS 5026-62-0 Pols API, Matèries primeres Paraules clau: Methylparaben, Methylparaben de sodi Descripció i ús: Methylparaben o Methyl paraben és utilitzat per molts clients farmacèutics com un ingredient crucial en produccions farmacèutiques o veterinàries . El metilparaben també és ...

Detalls del producte

Methylparaben CAS 99-76-3 i Methylparaben Sodium CAS 5026-62-0

Methylparaben And Sodium Methylparaben.png

Nom del producte:

Metilparaben

Metilparaben de sodi

Sinònims:

Metil p-Hydroxybenzoate, Methyl paraben, Methyl 4-hydroxybenzoate

Methyl p-Hydroxybenzoate sódico, Methylparaben Sodium, Sal methyl 4-hydroxybenzoate sodium

Característiques:

vidre blanc.

Pols cristal·lina blanca

Número CAS:

99-76-3

5026-62-0

Fórmula:

C8H8O3

C8H7O3Na, Na (CH3 (C6H4COO) O)

Estructura:

Methylparaben And Sodium Methylparaben formula.png

Methylparaben And Sodium Methylparaben structure.png

Paquet:

25 kg / tambor

25 kg / tambor

Paraules clau: Metilparaben, API de pol de metilparaben de sodi , matèria primera

Descripció i ús:
Methylparaben o Methyl paraben és utilitzat per molts clients farmacèutics com un ingredient crucial en produccions farmacèutiques o veterinàries.
El metilparabeno també es troba àmpliament en les begudes alcohòliques. És un agent antimicrobiano, agent conservador i aromàtic.
El metilparabeno és un component de mel, fruita de passió groga, vi blanc, vi botritat.

Funcions: El metilparabeno ha demostrat una funció antimicrobiana

----------------

El metilparabeno pertany a la família parabena d'ingredients, que funcionen com a conservants en productes farmacèutics i productes per a la cura de la pell. Normalment, l'API de Methylparaben Powder, Raw Material es pot formular en cremes i sèrums amb altres productes químics, com el butilparabeno i el propilparabeno, encara que en alguns casos el metilparabeno pot utilitzar-se de forma independent.

 

El propòsit d'utilitzar l'API Methylparaben Powder, Raw Material és prevenir el creixement de bacteris i fongs. Limitant el creixement dels microorganismes, l'API Methylparaben Powder, Raw Material ajuda a preservar la integritat de les formulacions de cura de la pell i les medicines farmacèutiques durant un període de temps més llarg. A més, l'API de Methylparaben Powder, Raw Material protegeix al consumidor de manera inadvertida d'afegir productes contaminats a la seva pell.

L'API de Methylparaben Powder, Raw Material és tan popular en productes per a la cura personal, com cremes hidratants, xampú, condicionador, ombres d'ulls, protector solar i molts altres articles.

 

Efectes secundaris de l'API en pols de metilparaben, matèria primera:

-Una de les preocupacions amb metilparaben és el seu vincle potencial al càncer. Per exemple, alguns estudis han trobat una correlació entre els tumors de mama i la presència d'API Methylparaben Powder, Raw Material. No obstant això, l'API Methylparaben Powder, Raw Material no ha estat prohibit, ja que l'enllaç no sembla ser 100% cert. La correlació no és necessàriament igual de la causalitat, i els estudis no han definit definitivament l'API de Methylparaben Powder, matèria primera com a causant d'aquests tumors.

-El segon possible efecte de l'API de Methylparaben Powder, de matèries primeres sobre l'humà semblen preocupar-se pel sistema endocrí. Aquest sistema és crucial per a la nostra salut, ja que controlarà les hormones. El perill potencial del metilparabeno és que pot afectar el sistema endocrí i les hormones que s'estan produint. Això a la vegada pot afectar el metabolisme i altres funcions corporals.

És una consideració raonable, perquè les hormones afectaran tantes funcions en el nostre organisme.

Per exemple, es creu que els alts nivells d'estrògens estan relacionats amb riscos de càncer més alts. Els alts nivells d'hormones de l'estrès (com el cortisol) poden causar fatiga crònica i guany de pes. Fins i tot petits canvis en la secreció d'hormones produiran un resultat molt diferent en el nostre organisme.

A més, l'API de Methylparaben Powder, es creu que la matèria primera imita estrògens a un grau, que podria alterar encara més la funció normal dels humans.

 

Com a professional de la Xina Methylparaben, el proveïdor i proveïdor de matèria primera de Methylparaben de sodi i el fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Metilparaben, API Methylparaben de Sodi de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Poli de metilparaben API, matèria primera i medi ambient:

Una altra preocupació expressada pels oponents de l'aplicació del metilparabè en l'atenció de la pell és que aquesta API de Methylparaben Powder, matèria primera pot contaminar potencialment el nostre medi ambient. Per exemple, els tubs de crema i els gerros rebutjats encara tindran petites quantitats de producte. API de pols metilparaben residual, el matèria primera pot anar als rius i oceans si no es maneja correctament. Tanmateix, fins ara no es creu que el metilparabè és una amenaça per al medi ambient, perquè l'API de Methylparaben Powder, el matèria primera pot ser deposat per bacteris que es troben normalment al sòl.


COA de metilparaben


Article

Índexs

CP

BP

USP

Aparença
Metilparaben

/

Pols cristal·lí incolor o blanc cristal·litzat

/

Contingut (base seca)%
Metilparaben

≥99.0

98.0-102.0

98.0-102.0

Punt de fusió ℃

125-128

125-128

125-128

Acidesa

/

Qualificat

Qualificat

Sulfat (SO42-)% ≤

0.024

/

/

Pèrdua d'assecat% ≤

0,50

/

/

Residu en ignició% ≤

0.1

0.1

0.1

Àcid P-hidroxibenzoic i àcid salicílic% ≤

0.1

/

/

Substàncies relacionades

/

Qualificat

Qualificat

Prova d'identificació
Metilparaben

/

Qualificat

Q

----------------

Propietat:

Nom: Metilparaben de sodi

EINECS: 225-714-1

Número CAS: 5026-62-0

Punt de fusió de metilparaben de sodi> 125 ° C

Fórmula: C8H7NaO3

Metilparaben de sodi Punt d'ebullició: 265,5 ° C a 760 mmHg

Pes molecular: 174,13

Metilparaben de sodi Punto d'inflamació: 116,4 ° C

--------------------------------

COA de metilparaben de sodi:


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Metilparaben de sodi

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Identificació
Metilparaben de sodi

Heu de complir.

Compleix

Compleció de la solució

Heu de complir.

Compleix

pH

9,5 ~ 10,5

10.11

Sulfat (SO42-)

≤ 0,03%

<>

Clorur (Cl-)

≤ 0,035%

<>

Aparença de la solució

Heu de complir

Compleix

Aigua

≤ 5,0%

2.91%

Substàncies relacionades

Heu de complir

Compleix

Heavy Metall

≤ 0,001%

<>

Assaig (en sec)
Metilparaben de sodi

98,5 ~ 101,5%

99,53%

Top Quality, Xina Pure Methyl Paraben, Sodium Methylparaben Powder / Substance Factory a la Xina; Xina Metil Paraben, proveïdors de matèries primeres de metilparaben de sodi a la Xina. Xina Metil Paraben, fabricants d'API Methylparaben de Sodi a la Xina.

Si esteu buscant el metilparaben cas 99-76-3 i el metilparaben sodi cas 5026-62-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: metilparaben cas 99-76-3 i sodium methylparaben cas 5026-62-0, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like