Metformin Hcl o Metformin Hydrochloride API, matèria primera en pols CAS 1115-70-4

Metformin Hcl o Metformin Hydrochloride API, matèria primera en pols CAS 1115-70-4 Nom del producte: Metformin Hcl o Clorhidrat de Metformina Número CAS: 1115-70-4 Característiques: Vidre blanc Assay: 98.5 ~ 101.0% Metformina Clorhidrat Fórmula: C4H12ClN5; Fórmula d'estructura HCl C4H11N5: estàndard: informació del paquet USP: ...

Detalls del producte

Metformina HCl o Clorhidrat de Metformina CAS 1115-70-4

Metformin Hcl or Metformin Hydrochloride API, Raw Material Powder.pngNom del producte: Metformin Hcl o Metformin Hydrochloride Powder API, matèria primera

Número CAS: 1115-70-4

Característiques: Cristall blanc

Assay: Clorhidrato de metformina al 98,5 ~ 101,0%

Fórmula: C4H12ClN5; HCl C4H11N5

Fórmula d'estructura:

Metformin Hcl or Metformin Hydrochloride API, Raw Material Powder formula.png

Estàndard: USP
Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor
Paraules clau: Metformin Hcl, API en pols de clorhidrat de metformina, matèria primera

Descripció:
Un agent hipoglucèmic oral. Redueix el transport d'electrons en la via d'oxidació de la mitocòndria. S'ha informat per revertir els símptomes de Lupus en ratolins juntament amb la 2-desoxi-d-glucosa.
Clorhidrato de metformina Classificació de GHS d'acord amb 29 CFR 1910 (OSHA HCS) Toxicitat aguda, Oral (Categoria 4), H302 Irritació de la pell (Categoria 2), H315 Irritació dels ulls (Categoria 2A), H319

-Descripció de la informació sobre mesures de primers auxilis per Metformin Hcl o Clorhidrat de Metformina si es produeix alguna emergència:
Contacte amb els ulls amb Metformin Hcl: Traieu les lents de contacte, localitzeu l'estació de rentat d'ulls i enriquiu els ulls immediatament amb grans quantitats d'aigua. Separeu les parpelles amb els dits per assegurar un buidatge adequat. Truqueu ràpidament a un metge.
Contacte amb la pell de Clorhidrat de Metformina: enjuagar la pell a fons amb grans quantitats d'aigua. Traieu la roba i les sabates contaminades i truqueu a un metge. Inhalació Traslladar-se immediatament o baixar a l'aire lliure. Si la respiració és difícil, realitzeu una reanimació cardiopulmonar (CPR). Eviteu la reanimació boca a boca.
Ingestió: rentar la boca amb aigua;
NO indueixis vòmits; truqueu a un metge.

--------------

Com a professional de la Xina Metformin Hcl o Metformin Hydrochloride Raw Material Supplier and Manufacturer a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Metformin Hcl o Metformin Hydrochloride API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

Clorhidrat de Metformin Hcl o Metformin API, Raw Material Po és un medicament que sovint es prescriu per tractar la diabetis. S'utilitza popularment per controlar els nivells de sucre en la sang per a aquells que pateixen diabetis tipus 2. La metformina HCl és una abreviatura de clorhidrat de metformina.

 

Clorhidrat de Metformin Hcl o Metformin API, Raw Material Powder funciona de diverses maneres. Ajudarà a reduir la quantitat de sucre produït pel fetge, limita la quantitat de sucre que s'absorbeix al cos a partir de la dieta i fa que els receptors d'insulina siguin més sensibles que ajudin al cos a respondre millor a la seva pròpia insulina. Tots els efectes anteriors podrien provocar una disminució dels nivells de sucre en la sang.

Clorhidrat de Metformin Hcl o Metformin API, la matèria primera en pols es pren normalment de 1 a 3 vegades al dia i es presenta en diverses formes i punts forts. Hi ha formes líquides i de tableta de Metformin Hcl.

-----------------

Les comprimits d'hidroclorur de metformina són medicaments antialpilèglicètics orals utilitzats en el control i el tractament de la diabetis tipus 2. El clorhidrat de metformina (clorhidrat de N, N-dimetilimidodicarbonimidic diamide) no està relacionat químicament o farmacològicament amb cap altra classe d'agents antiangerglucémicos orals.

Clorhidrat de Metformin Hcl o Metformin API, Raw Material Powder és un compost cristal·litzat blanc a blanc amb una fórmula molecular de C4H11N5 • HCl i un pes molecular de 165,63. Clorhidrat de Metformin Hcl o Metformin API, Raw Material Po és lliurement soluble en aigua i és pràcticament insoluble en acetona, éter i cloroform. El pKa de metformina és 12.4. El pH d'una solució aquosa al 1% d'hidroclorur de metformina és de 6,68.

-----------------

Clorhidrat de Metformin Hcl o Metformin API, Raw Material Powder té com a objectiu complir 3 objectius principals en el tractament. Inclouen:

1. Reduïu l'absorció del sucre del menjar rebut pel cos

2. Inhibiu el procés del fetge per convertir el glucogen en sucre

3. Feu que els receptors d'insulina del cos siguin més sensibles. En fer això, el cos pot respondre bé a la quantitat d'insulina que el pàncrees produeix

Així, quan es compleixen els 3 objectius anteriors, es redueixen els símptomes de la diabetis tipus 2 i la seva tendència a produir complicacions. També, Metformin Hcl o Clorhidrat de Metformina L'API, Raw Material Powder no té efectes sobre la secreció de la insulina del pàncrees.

 

Efectes secundaris:

Normalment, Metformin Hcl o Clorhidrat de Metformina API, Raw Material Powder no té molts efectes secundaris o reaccions adverses.

Problema digestiu com la diarrea i la indigestió, nàusees o vòmits.

Flatulència, fatiga i debilitat, sensació de molèsties a l'abdomen i fins i tot mal de cap poden ser els efectes secundaris.

--------------

Índexs principals de Metformin Hcl o Clorhidrat de Metformina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Identificació A

IR: compleix amb l'espectre de referència

Compleix

Identificació B

prova de clorur

PASSAR

Cianogunadina (imp.A):

≤0,02%

0.007%

Qualsevol altra imp .:

≤0,1%

<>

Imp Total:

≤0,5%

0,04%

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5% (assecar-lo a 105 ° C durant 5 h)

0.19%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,03%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Etanol

≤ 0,5%

0,07%

Isoamylol

≤ 0,5%

0,001%

Tamany de partícula

90% passa 30mesh 100% passa 16mesh

Compleix

Assaig

98,5% -101,5%

99,2%

Top Quality, Xina Pure Metformin HCl o Metformin Hydrochloride powder / substance factory a la Xina; Xina, Metformin Hcl o Metformin Hydrochloride Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Metformin Hcl o Metformin Hydrochloride API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant l'API Metformin Hcl o Metformin Hydrochloride, Raw Material Powder CAS 1115-70-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Metformin Hcl o Metformin Hydrochloride API, matèria primera en pols CAS 1115-70-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like