Mequindox en pols, Mequidox

Mequindox en pols, Mequidox Nom del producte: Mequindox, Mequidox Pols Sinònims: 1- (3-metil-4-oxido-1-oxoquinoxalin-1-ium-2-il) etanona 3-metil-4-oxido-1-oxoquinoxalin-1 -i-2-il) metanol; Número CAS: 13297-17-1, 16915-79-0, 60875-16-3 Característiques: Un color groc brillant o groc cristal·lí ...

Detalls del producte

Mequindox en pols, Mequidox

Mequindox Powder, Mequidox Picture.jpg

Nom del producte: Mequindox, Mequidox en pols

Sinònims: 1- (3-metil-4-oxido-1-oxoquinoxalin-1-ium-2-il) etanona

3-metil-4-oxido-1-oxoquinoxalin-1-ium-2-il) metanol;

Número CAS: 13297-17-1, 16915-79-0, 60875-16-3

Característiques: Pols cristal·lí groc o groc, inodor i lleugerament amarg. El color es torna gradualment profund després de conèixer la llum. Soluble en acetona, cloroform i benceno. Lleugerament insoluble en aigua, metanol, èter, èter del petroli.

Puresa (assaig): 98,0% mín

Fórmula molecular: C11H10N2O3

Estructura:

Mequindox Powder, Mequidox Structure formula.jpgMequindox Powder, Mequidox Structure formula-2.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Estàndard: els estàndards veterinaris de la República Popular de Xina l'any 1992

Altres noms: Mequindox, Mequidox; 2-Quinoxalinemetanol, 3-metil-, 1,4-diòxid; 3-Metil-2-chinoxalinmetanol 1,4-dioxid; 3-Metil-2-quinoxalinemetanol 1,4-diòxid; GS 7443 ; NSC 352521; UNII-4UV6363I81; 2- (hidroximetil) -3-metil-1-oxoquinoxalin-1-ium-4 (1H) -olat;

Antibiòtics. S'utilitza per treponema causada per la disenteria porcina, i també es pot utilitzar per a enteritis bacteriana.

Propietats: groc brillant o groc cristal·lí. El color de la tauleta pot ajustar-se al requeriment del client.

Sense olor: sabor lleugerament amarg, profunditat de llum en color de gradient de color.

Solubilitat: en acetona, cloroform, benceno dissolt; en aigua, metanol, èter, èter de petroli, lleugerament soluble.

Mequindox Powder, Mequidox exact cargo picture.jpg

PARAULES CLAU:

Mequindox, Mequidox


Descripció:

Mequindox, el nom químic de Mequidox és 3-dimetil-2-acetilquinazina-1,4-diòxid


Ús i aplicació

Mequindox, o Mequidox, és efectiu contra la disenteria porcina, rastres de garrins, diarrea i paratífis de vedella, còlera, disenteria de pollastres, escorça groga i blanca de garrins, té un efecte curatiu especial per a la disenteria hemorràgica del porc causada per Treponema i la taxa de recurrència és baix.


Mequindox o Mequidox, un derivat de quinoxalina-N-diòxid que posseeix propietats antibacterianes, ha estat àmpliament utilitzat com additiu d'alimentació en la indústria ramadera a la Xina. Tot i que els estudis farmacològics recents han descobert possibles efectes perillosos de Mequindox, o Mequidox, exactament com el mequindox indueix canvis patològics i les respostes cel·lulars associades al seu consum continuen essent inexplorades.


Mequindox o Mequidox poden promoure l'augment secundari de l'assimilació i el metabolisme i l'hormona del creixement, accelerar el creixement dels animals. En inhibir la síntesi del ADN bacterià, el creixement i la propagació dels microorganismes patògens en el tracte digestiu es van inhibir. Les bèsties, especialment bèsties joves, antibacterianes, anti diarrea, efecte promotor del creixement.


Indicacions de Mequindox o Mequidox: producte de la diarrea porcina, diarrea, diarrea de vedells, paratifoide de vedells i còlera, pollets blancs. Disenteria Dengjun efectiva per a la Ciència Animal i Veterinària, diarrea blanca i efectiva, especialment en la disenteria porcina Treponema amb excrements sanguinàries a causa de l'única.

Ramaderia: Beguda mixta 1g de Mequindox, o Mequidox pot ser contra l'aigua de 10-20kg; alimentació mixta: aquest producte es pot barrejar amb materials de 5-10 kg 1g

3-5 dies.

Aus: Beguda mixta 1g de Mequindox, o Mequidox pot ser contra l'aigua de 10-20kg; alimentació mixta: aquest producte es pot barrejar amb 5-10kg 1g esperat, fins i tot

Amb 3-5 dies

Peix: diàriament 10-20mg / kg de pes, serveis d'inversió en dos, una vegada entre 4-6 dies.


Accions farmacològiques: Mequindox o Mequidox és un medicament antibacterià. El mecanisme antibacterià consisteix a prevenir la síntesi d'ADN de bacteris. Mequindox o Mequidox poden prevenir la majoria de bacteris, especialment per Gram-negatius i Treponema.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Mequindox, o Mequidox Powder de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de Mequindox o Mequidox en pols quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Mequindox, o Mequidox en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Mequindox Powder, Mequidox Production Routine.jpg


Certificat d'anàlisi de Mequindox, o Mequidox:

Mequindox Powder, Mequidox Specification and Certificate of Analysis.jpg


Precaucions: quan la dosi és més de 3 a 5 vegades la dosi de la teràpia clínica o l'ús durant molt de temps, Mequindox o Mequidox causaran reaccions adverses, fins i tot mort, especialment sensibles a les aus de corral.


Dosificació addicional: La dosi única de Mequindox oral, o l'administració de Mequidox recomanada per al bestiar porcí i la vaca, és de 5-10mg d'additius per kg, dues vegades al dia, durant 3 dies. La dosi única d'injecció intramuscular Mequindox, o Mequidox recomanada per al porc i la vaca, és de 2 a 5 mg d'additius per kg.

Emmagatzematge: emmagatzemi en un lloc fresc i sec i protegeixi de la llum amb contenidors ben tancats.

Mequindox de qualitat superior, pur o mequidox en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Mequindox, o proveïdors de matèries primeres en pols de Mequidox a la Xina. Xina Mequindox, o els fabricants de pols de Mequidox a la Xina.

Si esteu buscant el mequindox en pols, mequidox, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: mequindox en pols, mequidox, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like