Clorhidrat de Memantine o Material Matutí de Memantine HCl, API CAS 41100-52-1

Clorhidrat de Memantine o Memantine Hcl Matèria primera, API CAS 41100-52-1 Nom del producte: Memantine Hcl Sinònims: Clorhidrato de Memantine Nom químic: Clorhidrato de 3,5-Dimetiladamantan-1-amina; Número CAS: 41100-52-1 Característiques: Pols blanc i cristal·lí Assay: 98,5% - 101,5% Clorhidrato Memantine ...

Detalls del producte

Clorhidrato Memantine o Memantine Hcl CAS 41100-52-1

Memantine Hydrochloride or Memantine Hcl Raw Material, API.png


Nom del producte: Memantine HCl

Sinònims: Clorhidrato de Memantina

Nom químic: clorhidrato de 3,5-dimetiladamantan-1-amina;

Número CAS: 41100-52-1

Característiques: Pols blanca i cristal·lina

Assay: 98,5% - 101,5% Clorhidrato Memantine

Fórmula: C12H22ClN; C12H21N.HCl

Fórmula d'estructura:

Memantine Hydrochloride or Memantine Hcl Raw Material, API formula.png

PARAULES CLAU: Memantine HCl, Memantine Hydrochloride Powder API, Raw Material
Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:
Memantine Hcl és una derivada que té alguns efectes dopaminèrgics. S'ha demostrat que el Clorhidrato de Memantina és una matèria primera anti-parkinson.
Memantine Hcl és la sal d'hidroclorur de Memantine. Es considera com un antagonista del receptor N-metil-D-aspartat no competitiu, de baixa afinitat, dependent de la tensió.
El Clorhidrato de Memantina s'uneix i inhibeix els canals de catió dels receptors NMDA glutamanèrgics que es troben en el sistema nerviós central i impedeix l'afluència prolongada d'ions de calci i l'excitotoxicitat neuronal associada i potenciar així la funció cognitiva.
El Clorhidrato de Memantina també és un receptor tipus 5-hidroxitriptamina tipus 3 i antagonista del receptor nicotínic.

---------------

Memantine Hcl o Memantine Hydrochloride Raw Material, l'API és un antagonista del receptor de NMDA que actua de forma oral. El nom químic del clorhidrat de memantina és el clorhidrat de 1-amino-3,5-dimetiladamantano.

 

Com a professional de la Xina Memantine Hcl o Memantine Hydrochloride Raw Material, proveïdor i fabricant d'API a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Memantine Hcl o Memantine Hydrochloride Raw Material, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

La fórmula molecular és C12H21N • HCl i el pes molecular és de 215,76. Memantine Hcl o Memantine Hydrochloride Raw Material, API en pols es produeix com una pols fina blanca a blanc i és soluble en aigua.

Indicacions: Clorhidrat de memantina està indicat per al tractament de la demència moderada a severa del tipus Alzheimer.

-------------------

Certificat d'anàlisi (Memantine Hcl, Memantine Hydrochloride)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Memantine Hcl

Una pols blanca i cristal·lina

Compleix

Identificació
Clorhidrato de memantina

Acció positiva

Compleix

Impuresa A

≤ 0,1%

0,02%

Impuresa total

≤ 1,0%

0.1%

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0%

0,3%

Residual a l'encès

≤ 0,2%

0,05%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Alcohol etílic

≤ 0,5%

0.1%

Acetonitril

≤ 0,041%

0,01%

Acetat d'etil

≤ 0,5%

0.1%

Assaig
Memantine Hcl

98,5% - 101,5%

99,5%

Alta qualitat, Xina Pure Memantine Hcl, Memantine Hydrochloride Powder / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Memantine HCl, proveïdors de matèries primeres de Clorhidrat de Memantine a la Xina. Xina Memantine Hcl, Memantine Hydrochloride API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant el Clorhidrat de Memantine o el Matalàs Memantine Hcl, API CAS 41100-52-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clorhidrato de memantina o Memantine HCl Matèria primera, API CAS 41100-52-1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like