Matèria primera de Meloxicam USP BP EP

Matèria primera de Meloxicam USP BP EP és un fàrmac antiinflamatori no esteroide que s'utilitza àmpliament per tractar el dolor i la inflamació en malalties reumàtiques i artrosi. Més comunament, es administra per via oral.

Detalls del producte

Matèria primera de Meloxicam USP BP EP

image001_1
Xina Meloxicam matèria primera USP BP EP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Nom del producte:
Sinònims: Meloxicamum
Número CAS: 71125-38-7
Característiques: Pols groc clar.
Puresa (assaig): 99,0% mín
Fórmula molecular: C14H13N3O4S2
Pes mitjà: 351.401
Fórmula d'estructura:
image002


image003

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra
ONU 2811 6.1 / PG 3


PARAULES CLAU:
Matèria primera de Meloxicam USP BP EP


Descripció:
Matèria primera de Meloxicam USP BP EP és un fàrmac antiinflamatori no esteroide que s'utilitza àmpliament per tractar el dolor i la inflamació en malalties reumàtiques i artrosi. Més comunament, es administra per via oral. Es recomana aplicar la matèria primera de Meloxicam USP BP EP durant el menor període possible i amb una dosi baixa.

Pot haver efectes secundaris comuns per a un ús prolongat de la matèria primera Meloxicam USP BP EP, com ara dolor abdominal, marejos, inflamació, mal de cap i irritació. També poden produir efectes secundaris greus, però és rar si segueix les instruccions del metge. Per cert, no es recomana en el tercer trimestre de l'embaràs. Matèria primera de Meloxicam USP BP EP pertany a la família de productes químics de l'oxicam i està estretament relacionada amb el piroxicam.


La matèria primera de Meloxicam USP BP EP s'utilitza per tractar el dolor o la inflamació causada per artrosi o artritis reumatoide en adults. Meloxicam també s'aplica en el tractament del reumatoide en nens que tenen almenys 2 anys d'edat. Però hauria de seguir les instruccions de prop.

Com el més famós proveïdor de pols de polsera USP BP EP de Xina Meloxicam a la Xina, la matèria primera de Melcomicam Fengchen, la pols USP BP EP, està ben equipada amb el paquet més nou i més segur.

image004_1


Lliurament:
En general, la nostra promesa és enviar totes les comandes 'en estoc' dins dels 1-3 dies hàbils. De tant en tant, estem fora d'estoc d'un article ordenat en 3-7 dies feiners. Si no anem a poder enviar l'article en un termini de 3 dies, ens posarem en contacte amb vostè per informar-los sobre la situació. Si voleu canviar l'ordre que podeu fer en aquest moment. També us oferirem l'opció de rebre un reemborsament complet.


Ús i aplicació
La matèria primera Meloxicam USP BP EP és adequada per tractar els símptomes de l'artritis reumatoide, la patologia de l'artrosi (malaltia articular, malaltia degenerativa articular).


Funcions:
Matèria primera de Meloxicam USP BP EP és un fàrmac antiinflamatori antipirètic i analgèsic no esteroide que no és un fàrmac hormonal i té forts efectes antiinflamatoris, analgèsics i antipirètics i pot inhibir selectivament l'activitat de la ciclooxigenasa-2 (COX-2), de manera que bloquejant la síntesi de prostaglandines, la biosíntesi de prostaglandines en el lloc inflamatori és més potent que la biosíntesi de prostaglandina de la mucosa o ronyó gàstric, i és més segura que altres AINE. La matèria primera de Meloxicam USP BP EP s'utilitza principalment per alleujar els símptomes de la osteoartritis, artrosi dolorosa, artritis reumatoide i espondilitis anquilosante.


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de la Xina Meloxicam USP BP EP. Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de la matèria primera de la Xina Meloxicam USP BP EP quan ho necessitin. Quan compreu o compreu la matèria primera Meloxicam USP BP EP Po de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

image005

Fengchen Group Co., Ltd és una empresa a gran escala que participa en la matèria primera Meloxicam USP BP EP i la fabricació de piroxicam. La nostra fàbrica està situada a prop del port marítim de Qingdao i la principal forma ràpida i expressa. Això dóna un avantatge a la nostra exportació.


Els productes de la matèria primera de Meloxicam Els productes de la sèrie USP BP EP es venen bastant bé en el mercat global. La producció anual arriba als 15.000 mts. S'ha exportat àmpliament a més de 50 països i regions ja.
D'acord amb la norma líder mundial, Fengchen s'esforça per satisfer les demandes dels consumidors de la matèria primera Meloxicam USP BP EP de diferents regions en vista de la globalització i la internacionalització i cooperar amb els clients nacionals i estrangers sincerament i proporcionar-los els millors serveis personalitzats. Estem tan cordialment benvinguts a la vostra cooperació i fem el nostre desenvolupament comú.

Màxima qualitat, matèria primera Meloxicam pur USP BP EP Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant la matèria primera meloxicam usp bp ep, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: meloxicam raw material usp bp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like