Mebendazol USP BP EP

Mebendazole USP BP EP és una substància anthelmíntica d'espectre ampli (sintètic). La formulació més comú és les pastilles masticables. El nom químic és 5-benzoil-butil-2-carbamat de metil.

Detalls del producte

Mebendazol USP BP EP

image001_1
Xina Mebendazole USP BP EP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Sinònims:
Mebendazol, Mebendazolum
Número CAS: 31431-39-7
Característiques: Pols blanc a pols groc clar.
Fórmula molecular: C16H13N3O3
Fórmula d'estructura:
image002


image003

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:
Mebendazol USP BP EP


Descripció:
Mebendazole USP BP EP és una substància anthelmíntica d'espectre ampli (sintètic). La formulació més comú és les pastilles masticables.
El nom químic és 5-benzoil-butil-2-carbamat de metil.

Mebendazole USP BP EP és una pols blanca a lleugerament groga amb un pes molecular de 295,29.


Solubilitat: és menys del 0,05% soluble en aigua, solucions diluïdes d'àcids minerals, alcohol, èter i cloroform, però és soluble en àcid fórmic.


Mebendazole USP BP EP és un derivat de benzimidazol sintètic i agent anthelmíntico. El Mebendazole USP BP EP interfereix amb la reproducció i la supervivència dels helmintos inhibint la formació dels seus microtúbuls citoplasmàtics, bloquejant selectivament i irreversiblement la captació de glucosa. Això es tradueix en un esgotament de les reserves de glucògens i condueix a una reducció de la formació de l'ATP necessària per a la supervivència i la reproducció de l'helmint. Això eventualment causa la mort de helmintos.

Mebendazole USP BP EP és un benzimidazol que funciona per interferir amb el metabolisme dels carbohidrats i inhibir la polimerització dels microtúbuls.


Farmacodinàmica:
El principal mode d'acció del Mebendazole USP BP EP és el seu efecte inhibidor sobre la polimerització de la tubulina, que resulta en la pèrdua de microtúbuls citoplasmàtics.


Mecanisme d'acció:
El Mebendazole USP BP EP conduirà a alteracions degeneratives en el tegument i les cèl·lules intestinals del cuc per unió al lloc sensible a la colcicina de la tubulina, per la qual cosa inhibeix la seva polimerització o el seu ensamblat en microtúbuls. La pèrdua dels microtúbuls citoplasmàtics acaba en la disminució de la captació de glucosa per les fases larvàries i adultes dels paràsits susceptibles, i esgoten les seves botigues de glucogen. Els canvis degeneratius en el reticle endoplasmàtic, les mitocòndries de la capa germinal i la posterior alliberació de lisosomes donen lloc a una disminució de la producció de trifosfat d'adenosina (ATP), que és l'energia necessària per a la supervivència de l'helmint. A causa de la disminució de la producció d'energia, el paràsit queda immobilitzat i, finalment, mor.


Mebendazole USP BP EP pertany a la família de medicaments anomenats anthelmíntics que són àmpliament utilitzats per a tractaments d'infecció.
S'aplica per als següents: cucs vermells comuns (ascariasis); Les infeccions del ganivet (uncinariasis); Gusanos (enterobiasis; oxicuriasis); Llagostins (tricuriasis);
Pot ser que Mebendazole USP BP EP també es pugui aplicar per a altres infeccions de cuc.
Actua mantenint el cuc d'absorbir el sucre (glucosa). Això poc a poc provoca la pèrdua d'energia i la mort del cuc.
Mebendazole USP BP EP és un medicament que s'utilitza per tractar diverses infestacions de cucs paràsits, com ara ascariasis, malalties provocades per infeccions de cucs, infeccions de cucs de cucs, malalties hidatídeas i giardia, etc. Es dóna principalment per via oral. Mebendazole USP BP EP sol ser ben tolerat.


Efectes secundaris comuns:
Pot haver-hi mal de cap, vòmits i sonar a les orelles. Si Mebendazole USP BP EP s'utilitza en dosis grans, podria acabar en la supressió de medul·la òssia. No es recomana l'ús de l'embaràs perquè encara no sabem si és segur fer-ho.
Com a proveïdor de pols de la Xina Mebendazole USP BP EP més famós a la Xina, el nom del producte del grup Fengchen Powder està ple d'un paquet més nou i més segur.

image004


Mode d'acció:
El Mebendazole USP BP EP inhibeix la formació dels microtúbuls dels cucs i provoca l'esgotament de la glucosa dels cucs.


Advertències:
No hi ha proves que demostrin que aquesta substància, fins i tot a dosis altes, és efectiva per a la malaltia hidatídica. Hi ha hagut informes poc freqüents de neutropenia i agranulocitosis quan es va prendre Mebendazole USP BP EP durant períodes prolongats i en dosis substancialment superiors a les recomanades.


Mecanisme:
Es creu que el Mebendazole USP BP EP inhibeix selectivament la síntesi de microtúbuls en cucs paràsits i destrueix microtúbuls citoplasmàtics en les seves cèl·lules intestinals, bloquejant així l'absorció de glucosa i altres nutrients, la qual cosa provoca la immobilització gradual i la possible mort de helmintos

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts fabricants de pols de Mebendazole USP BP EP a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació:
Mebendazole USP BP EP és un antihelmíntico d'espectre ampli, molt eficaç, indicat per al tractament de les infestacions de nematodes, incloent el vermell, l'anquilostomiasis, el xàlic, el cuc, i la forma intestinal de triquinosi abans de la seva propagació cap als teixits més enllà del tracte digestiu. Altres fàrmacs s'utilitzen per tractar infeccions de cucs fora del tracte digestiu, ja que Mebendazole USP BP EP està poc absorbida al torrent sanguini. Mebendazole USP BP EP s'utilitza individualment en aquells amb infestacions lleus o moderades.
Mebendazole USP BP EP ajudarà a matar els paràsits relativament a poc a poc, i en aquells amb infestacions molt fortes. És capaç de provocar que alguns paràsits emigrin del sistema digestiu, acabant en apendicitis, problemes de conductes biliars o perforació intestinal. Per evitar-ho, els pacients molt infestats poden ser tractats amb piperazina, ja sigui abans o en comptes de Mebendazole USP BP EP.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de la Xina Mebendazole USP BP EP. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de la Xina Mebendazole USP BP EP quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Mebendazole USP BP EP Po de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

image005

Mebendazol de qualitat superior, pur USP BP EP en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el mebendazole usp bp ep, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: mebendazole usp bp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like