Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP

Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP és una pols de color groc cristal·lí, amb olor amarga amarga, insípida. Soluble en cloroform, lleugerament soluble en acetona, gairebé insoluble en etanol, punt de fusió 125 - 131 C.

Detalls del producte

Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP

image001

Xina Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Lumefantrina

Número CAS: 82186-77-4

Característiques: Pols cristal·lina de color groc.

Fórmula molecular: C30H32Cl3NO

Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms


Paraules clau:

Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP


Descripció:

Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP és una pols de color groc cristal·lí, amb olor amarga amarga, insípida. Soluble en cloroform, lleugerament soluble en acetona, gairebé insoluble en etanol, punt de fusió 125 - 131 C.


Accions farmacològiques:

Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP pertany al ciclohexanol aromàtic, de fet, pertany a la quinina i la mefloquina. És un nou fàrmac antimalari inventat a la Xina. El seu nom químic és beta-dibutilamidoquina [2,7-dicloro-9 (p-clorofenilè metilen) -4-fluorene-butil etanol]. Les proves d’eficàcia en animals experimentals han demostrat que la Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP té un bon efecte antimalari. Tot i això, encara mostra resistència creuada a la cloroquina. Els experiments demostren que la Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP és eficaç en el tractament de la malària de falciparum i té menys efectes secundaris. Es recomana com a nou medicament per al tractament de la malària de falcipar.


Acció farmacològica:

Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP és capaç d’eliminar les anaerobes d’eritròcits de Plasmodium, matar el paràsit a fons i curar la malaltia amb un ritme elevat. Tanmateix, la Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP no és eficaç per a la profase d’eritròcits i el gametòfit.

Tant el fenilfluorenol com l’artemètre s’utilitzen àmpliament medicaments antipalúdics en la pràctica clínica a la Xina actualment. Són també els components principals de l'artemètre compost compost antimalari de Novartis. Poden matar els clons intraeritròcits de la malària amb una elevada taxa insecticida i una taxa de cura aproximada del 95%, però són ineficaços per als pre-eritròcits i els gametòfits. Mostra d’experiments amb animals Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP pertany a fàrmacs microtòxics. Però la prova de mutagenicitat i teratogenicitat és negativa. Clínicament s’utilitza principalment per al tractament de la malària de falciparum, especialment per al tractament de la malària de falciparum resistent a la cloroquina.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la China Lumefantrine (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP. Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols BP EP USP adequats quan ho necessitin. Quan aneu a comprar o comprar Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP en pols de la Xina, visiteu el grup Fengchen.


Certificat d'Anàlisi (COA, TDS)

Elements de la prova

Especificacions

Resultats

Aparició de Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP

Pols cristal·lí groc

Conforma

Identificació

Positiu

Positiu

Metalls pesants

≤20 ppm

Conforma

Punt de fusió

125,0 ~ 131,0 ℃

127,6 ~ 130,3 ℃

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,2%

0,04%

Substàncies relacionades

Conforma

Conforma

Residu d’encesa

≤0,2%

0,02%

Puresa

≥98,0%

99,89%


Altres noms: (Z) -2,7-dicloro-9 - [(4-clorofenil) metilen] -alfa - [(dibutilamino) metil] -9H-fluorè-4-metanol

La més alta qualitat, pura Lumefantrina (o Benflumetol Benflumentol) BP EP USP Fàbrica de pols / substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si estàs buscant la lumefantrina (o benflumetol benflumentol) bp ep usp, contacta amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: lumefantrine (o benflumetol benflumentol) bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like