Clorhidrato de levofloxacina o Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API CAS 177325-13-2

Clorhidrato de levofloxacina o Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API CAS 177325-13-2 Nom del producte: Clorhidrato de Levofloxacino Sinònims: Levofloxacina Hcl Chemical Name: (S) -9-Fluoro-3-methyl-10- (4-methylpiperazin-1-yl ) -7-oxo-3,7-dihidro-2H- [1,4] oxazino [2,3,4-ij] clorhidrato d'àcid quinolina-6-carboxílic Número CAS: ...

Detalls del producte

Clorhidrato de levofloxacina o Levofloxacina HCl CAS 177325-13-2

Levofloxacin Hydrochloride or Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API .png


Nom del producte: clorhidrato de levofloxacina

Sinònims: Levofloxacina HCl

Nom químic: (S) -9-Fluoro-3-metil-10- (4-metilpiperazin-1-il) -7-oxo-3,7-dihidro-2H- [1,4] oxazino [2,3, 4-ij] quinolina-6-carboxílic

Número CAS: 177325-13-2

Característiques: Pols cristal·lí blanc groc o groguenc

Assay: 99Min Levofloxacin HCl

Fórmula: C18H21ClFN3O4

Fórmula d'estructura:

Levofloxacin Hydrochloride or Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API formula.png

Paraules clau: clorhidrato de levofloxacina, levofloxacina HCl Powder API, matèria primera

HSCODE suggerit: 29349990.90

Paquet: 25Kgs / Tambor


Descripció:

El clorhidrato de levofloxacina és un antibiòtic totalment sintètic. És per al tractament de diverses malalties d'infeccions bacterianes.

Levofloxacina HCl s'utilitza per tractar infeccions bacterianes greus o que amenacen la vida o infeccions bacterianes que no han pogut respondre a altres classes d'antibiòtics.

Clorhidrato de levofloxacina Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API és una medicina antiviral. Bloquejarà les accions d'alguns virus. S'utilitza per tractar i prevenir la influença A (una infecció vírica) en adults. També s'utilitza per prevenir la influenza A en nens. Pot haver-hi algunes temporades de fluència durant les quals el clorhidrato de levofloxacina Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, l'API no es recomana perquè certes soques de la grip poden ser resistents a aquest fàrmac.

Indicacions de Clorhidrato de Levofloxacina, Levofloxacina HCl:

1. Infecció del sistema respiratori, bronquitis aguda, bronquitis crònica, episodis aguts, bronquiolitis difusa, bronquiectasia amb infecció, pneumònia, amigdalitis;

2. Levofloxacina HCl pot ser usada per a infeccions del tracte urinari, pielonefritis, complexitat, infeccions del tracte urinari, etc.

3. Infecció del sistema reproductiu: prostatitis aguda, epididimitis aguda, causada per infecció intrauterina, adnexitis, malaltia inflamatòria pèlvica (es sospita la infecció bacteriana anaeròbia quan es pot compartir metronidazol);

4. El clorhidrato de levofloxacina es pot utilitzar per a la infecció pel teixit tou de la pell: impétigo infecciosa, cel·lulitis, infecció per vasos limfàtics (unió), abscessos subcutáneos, abscés crissú, etc;

5. La infecció intestinal: diarrea infecciosa bacteriana, enteritis, enteritis de salmonel·la, tifoide i paratifoide.

6. El clorhidrato de levofloxacina es pot utilitzar sepsis, granulocitopènia i pacients immunodeprimits i tot tipus d'infecció;

7. Altres infeccions que poden necessitar Levofloxacina Hcl: infecció per cel·litis després de l'operació, comparteixen metronidazol (si cal), colecistitis, colangitis, infecció d'os i infeccions articulars i cirurgia, etc.

------------------

La formulació més popular és Levofloxacin Hydrochloride Tablet. S'utilitza per a infeccions bacterianes, infeccions cutànies, infeccions de teixits tous, malaltia bacteriana que afecta la pell i els pulmons, pesta i altres afeccions.

 

Com a professional de la Xina Levofloxacin Hydrochloride, Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, proveïdor API i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Levofloxacin Hydrochloride, Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

  --------------------

[Indicacions]

Clorhidrato de Levofloxacina o Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, l'API s'aplica àmpliament a les infeccions causades per bacteris sensibles, com infeccions del tracte resporatori, infecció senil en el sistema urinari, infecció del tracte reproductor, infecció pel teixit tou, infeccions enterals, uremorèmia i altres infeccions.

[Contraindicacions]

Està prohibit utilitzar Levofloxacin hydrochloride Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API per al pacient que és al·lèrgia amb medicaments de quinolones.

---------------

Propietats:

Nom: clorhidrato de levofloxacina

Nº CAS: 177325-13-2

Fórmula: C18H20FN3O4.HCl

Punt d'ebullició: 571.5 ° C a 760 mmHg

Clorhidrato de levofloxacina Pes molecular: 397.83

Flash Point: 299.4 ° C


Índexs d'anàlisi (Levofloxacin HCl)

Levofloxacin Hydrochloride or Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API specification.png

NOTES:

-No useu si el paquet està malmès.

- No emmagatzemeu aquest producte a temperatures extremes.


Clorhidrato de Levofloxacina de la Xina Pura, Levofloxacina HCl en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina, Clorhidrato de Levofloxacina, Proveïdors de matèries primeres de Levofloxacina HCl a la Xina. Xina Clorhidrato de levofloxacina, Levofloxacina Hcl API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant el Clorhidrato de Levofloxacin o Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API CAS 177325-13-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clorhidrato de Levofloxacina o Levofloxacin Hcl Powder Raw Material, API CAS 177325-13-2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like