Levodopa, L-Dopa USP BP EP Raw Material API

Levodopa, L-Dopa USP BP EP Material primari API Nom del producte: Levodopa, L-Dopa USP BP EP Material primari API Sinònims: Levodopum, Larodopa Número CAS: 59-92-7 Característiques: Pols cristal·lí blanc a blanc i inodor. Puresa (assaig): 99% Fórmula molecular mínima: Fórmula d'estructura C9H11NO4: ...

Detalls del producte

Levodopa, L-Dopa USP BP EP API de matèria primera

image001.jpg

Nom del producte: Levodopa, L-Dopa USP BP EP API de matèria primera

Sinònims: Levodopum, Larodopa

Número CAS: 59-92-7

Característiques: Pols cristal·lí blanc a blanc i sense olor

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C9H11NO4


Fórmula d'estructura:

image002.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

PARAULES CLAU:

Levodopa, L-Dopa USP BP EP API de matèria primera

Nom químic: L-3,4-dihidroxifenilalanina

Descripció:

Levodopa, L-Dopa USP BP EP L'API de matèria primera és un medicament que s'utilitza àmpliament per tractar la malaltia de Parkinson. La malaltia de Parkinson està associada amb baixos nivells d'una substància química anomenada dopamina (doe PA meen) al cervell. Levodopa, L-Dopa USP BP EP L'API de matèria primera es transformarà en dopamina en el cos i, per tant, augmentarà els nivells d'aquesta substància química. Això farà que la gent se senti molt millor com un ingredient farmacològic actiu.

Levodopa, L-Dopa USP BP EP L'API de matèria primera, amb el nom químic L-3,4-dihydroxyphenylalanine, és un aminoàcid que es fa i s'utilitza com a part de la biologia normal dels éssers humans. Així que fan molts animals i plantes. Els éssers humans, així com una porció dels altres animals que utilitzen Levodopa, API de matèria primera de L-Dopa USP BP EP en la seva biologia, ho fan per biosíntesis a partir de l'aminoàcid L-tirosina. Aquesta substància és el precursor dels neurotransmissors dopamina, norepinefrina (noradrenalina) i epinefrina (adrenalina), que es coneixen col·lectivament com catecolamines. A més, l'API de Levodopa, L-Dopa USP BP EP Raw materialitza l'alliberament del factor neurotròfic pel cervell i el SNC. Es podria produir aquesta matèria primera. La API de Raw Materials de FENGCHEN GROUP, L-Dopa USP BP EP, és molt pur i funciona tan bé. Com a API de fàrmacs, s'utilitza en el tractament clínic de la malaltia de Parkinson i la distonia sensible a la dopamina.

Levodopa, L-Dopa USP BP EP L'API de matèria primera té una contrapartida amb quiralitat oposada. Com és cert en moltes molècules, el cos humà fa només 1 d'aquests isòmers (la forma L-DOPA). La puresa enantiomèrica de Levodopa, l'API de la matèria primera de L-Dopa USP BP EP es pot analitzar per determinació de la rotació òptica o per cromatografia quiral de capa fina

Ús i aplicacions mèdiques:

Levodopa, L-Dopa USP BP EP L'API de matèria primera pot crosse la barrera protectora de sang i el cervell, mentre que la dopamina no pot fer-ho. Per tant, s'utilitza comunament per augmentar les concentracions de dopamina en el tractament de la malaltia de Parkinson i la distonia sensible a la dopamina. Aquest tractament es va fer pràctic i provat clínicament pels científics i experts. Una vegada que Levodopa, l'API de la matèria primera de L-Dopa USP BP EP ha ingressat al sistema nerviós central, aquesta substància serà transferida a la dopamina per l'enzim aromàtic L-aminoàcid descarboxilasa, que també es denomina DOPA descarboxilasa. El fosfat piridoxal (vitamina B6) és un cofactor necessari en la reacció, i de vegades es pot administrar juntament amb Levodopa, l'API de matèria primera de L-Dopa USP BP EP. I, en general, és en forma de piridoxina.

A més del sistema nerviós central, Levodopa, l'API de matèria primera de L-Dopa USP BP EP també es pot transferir a la dopamina des del sistema nerviós perifèric. La senyalització excessiva de dopamina perifèrica pot produir diverses reaccions adverses observades amb l'única administració API de material primari de Levodopa, L-Dopa USP BP EP. Per evitar reaccions adverses no desitjades, es tracta d'una pràctica clínica estàndard per coadministrar un inhibidor perifèric de DOPA descarboxilasa com carbidopa (medicaments que contenen carbidopa, ja sigui en solitari o en combinació amb Levodopa, L-Dopa USP BP EP Raw Material API, per evitar la síntesi perifèrica de la dopamina A partir de L-DOPA, la coadministració de piridoxina sense DDCI accelera la descarboxilació perifèrica de L-DOPA fins a tal punt que nega els efectes de l'administració de L-DOPA, un fenomen que històricament ha causat una gran confusió.

A més, s'ha investigat Levodopa, l'API de matèria primera de L-Dopa USP BP EP, coadministrada amb un DDCI perifèric, com un possible tractament per a la síndrome de les cames inquietes. Però les investigacions suggereixen que no hi ha una imatge clara dels símptomes reduïts.

Com el més famós de la Xina Levodopa, el proveïdor de pols API de L-Dopa USP BP EP Raw en la Xina, Levodopa del grup Fengchen, la pols API de la matèria primera LP-Dopa USP BP EP està ben equipada amb el paquet més nou i més segur.


Els dos tipus de resposta que es van veure amb l'administració de Levodopa, l'API de matèria primera de L-Dopa USP BP EP són:

1. La resposta de curta durada està relacionada amb la vida mitjana del medicament.

2. La resposta de més durada depèn de l'acumulació d'efectes durant almenys 14 dies, durant els quals FosB s'acumula en neurones nigrostriatals. En els procediments de tractament de la malaltia de Parkinson, aquesta resposta només pot ser evident en el tractament precoç. Perquè la incapacitat del cervell per emmagatzemar dopamina encara no és una preocupació.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels productes més coneguts de Levodopa, L-Dopa USP BP EP Raw Material API Powder Manufacturer a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Ús i aplicació:

Levodopa, L-Dopa USP BP EP L'API de matèria primera es podria utilitzar sol o juntament amb carbidopa per tractar la malaltia de Parkinson, també anomenada paràlisi tremolosa. Alguns pacients necessiten la combinació de medicaments, mentre que d'altres es beneficiaran amb èxit de Levodopa, L-Dopa USP BP EP Raw material API. Aquesta substància ajudarà a millorar la capacitat de control muscular del pacient. Gràcies per l'ajuda de Levodopa, l'API de la matèria primera de L-Dopa USP BP EP, passaran més moviments normals del cos.

Fengchen Group és líder a la Xina de Levodopa, L-Dopa USP BP EP Proveïdor i proveïdor en pols API en pols. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de la Xina Levodopa, L-Dopa USP BP EP Material en pols API en pols fabricant i proveïdor quan ho necessitin. Quan compreu o compra Levodopa, L-Dopa USP BP EP Matèria primera API Pols de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

Levodopa, L-Dopa USP BP EP API de matèria primera

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Levodopa

Pols cristal·lina blanca i blanca, inodora

Compleix

Solubilitat

Levodopa

Mol poc soluble en aigua, lliurement soluble en 3 N d'àcid clorhídric; en soluble en etanol

Compleix

Identificació A

Levodopa

IR: la mostra que es compara amb l'espectre obtingut amb l'estàndard.

Compleix

Identificació B

Levodopa

RT: El cromatograma RT de la mostra, en comparació amb l'estàndard de levodopa obtingut

Compleix

Rotació òptica específica

-160 ° ~ -167 °

-161.8 °

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.23%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,05%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Levodopa compost relacionat A

≤ 0,1%

No detectada

L-tirosina

≤ 0,1%

No detectada

Levodopa compost relacionat B

≤ 0,5%

0,02%

l-Vetratrilglicina

≤ 0,1%

No detectada

Impureses desconegudes

≤ 0,1%

0,03%

Total impureses

≤ 1,1%

0,2%

Dissolvents Residuals

Metanol ≤ 3000ppm

Compleix

Puresa (assaig)

98,0% - 102% Levodopa

99,5%

El nostre Levodopa compleix la norma USP, BP, EP.


Interaccions amb drogues:

L'ús de Levodopa, L-Dopa USP BP EP L'API de matèria primera amb qualsevol de les següents medicines no sol ser recomanable:

Bupropion, Isoniazid

Macimorelina, Metoclopramida

No és una bona idea utilitzar junts. Consultar els metges i els professionals és imprescindible.


Efectes secundaris de Levodopa, L-Dopa USP BP EP Àmbit de matèria primera API:

Si experimenta algun dels següents efectes secundaris greus, deixi de prendre levodopa i busqueu atenció mèdica d'emergència o contacteu amb el seu metge immediatament:

1. una reacció al·lèrgica (dificultat per respirar, tancament de la gola, inflor dels llavis, la llengua o la cara, o rusc);

2. moviments no controlats d'una part del cos;

3.seizures;

4. Nàusees persistents, vòmits o diarrea;

5. un batec del cor irregular o aleteig al pit;

6. canvis inusuals en l'estat d'ànim o el comportament; repressió o pensaments suïcides.

Levodopa de qualitat superior, L-Dopa USP BP EP Subproducte API en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Levodopa, L-Dopa USP BP EP Materia prima API Powder Raw Material Supplier / Manufacturer a la Xina.

Productes relacionats:


Si esteu buscant el levodopa, l-dopa usp bp ep materies primeres api, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: levodopa, l-dopa usp bp ep primes materials api, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like