Levetiracetam BP EP USP Levanteracetam

Levetiracetam BP EP USP levanteracetam és un ingredient farmacèutic utilitzat per lluitar contra l'epilèpsia. Aquest producte s’utilitza per a atacs parcials, mioclònics o tònics-clònics. I és l’enantiómero S de l’etiracetam.

Detalls del producte

Levetiracetam BP EP USP levanteracetam

Xina Levetiracetam BP EP fàbrica de levanteracetam USP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims:

Levetiracetam

Levetiracetame

Levetiracetamum

(2S) -2- (2-oxopirrolidin-1-il) butanamida

Número CAS: 102767-28-2

Característiques: Pols cristal·lí blanc.

Fórmula molecular: C8H14N2O2

Fórmula de l'estructura:

image001


Paquet: tambor de 25 kg / fibra

Paraules clau:

Levetiracetam BP EP USP


Descripció:

Levetiracetam BP EP USP levanteracetam és un ingredient farmacèutic utilitzat per lluitar contra l'epilèpsia. Aquest producte s’utilitza per a atacs parcials, mioclònics o tònics-clònics. I és l’enantiómero S de l’etiracetam.

Levetiracetam BP EP USP levanteracetam està disponible per via oral en dues formes: alliberament immediat i alliberament estès. Al mateix temps, si es tracta d’esterilitzar acuradament, la matèria primera de levanteracetam Levetiracetam BP EP USP també pot ser una part important per a la injecció. Ja existeix una tableta de llançament immediat al mercat de la medicina. La tecnologia de la tableta de llançament estès us assegurarà que hi hagi un millor rendiment després d’utilitzar-la.

Es desconeix el mecanisme precís pel qual el levanteracetam USP de Levetiracetam BP EP exerceix el seu efecte antiepilèptic. L’activitat antiepilèptica de Levetiracetam BP EP USP levanteracetam s’avalua en diversos models animals de convulsions epilèptiques. Aquesta substància no inhibeix les convulsions individuals induïdes per l'estimulació màxima amb corrent elèctric o diferents chemoconvulsants i només mostrava una activitat mínima en l'estimulació submaximal i en proves de llindar. S'observa, no obstant això, la protecció contra l'activitat generalitzada secundàriament per les convulsions focals induïdes per pilocarpina i l'àcid kainic, dos chemoconvulsants que indueixen convulsions que imiten algunes característiques de les complicacions parcials complexes de la humanitat amb la 2a generalització. Levetiracetam BP EP USP levanteracetam mostra propietats inhibidores en el model d’enfocament en alguns experiments amb animals, un altre model de convulsions parcials complexes humanes, tant durant el desenvolupament d’enfocament com en l’estat totalment actiu. El valor predictiu d'aquests models animals per a tipus específics d'epilèpsia humana no es coneix amb precisió. Es creu que el levanteracetam USP Levetiracetam BP EP estimula la proteïna 2A de la vesícula sinàptica, inhibint l'alliberament del neurotransmissor.

Com el proveïdor més famós de la Xina Levetiracetam BP EP USP levanteracetam Powder a la Xina, el producte del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.


Funcions:

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de Levetiracetam BP EP USP levanteracetam en pols a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

El levetiracetam BP EP USP, àlies levanteracetam, levitestat, levetiracetam, és un producte químic en pols de color blanc blanc. Nom químic (S) -α-etil-2-oxo-1-pirrolidina acetamida, fórmula molecular C8H14N2O2, pes molecular de 170,20900. Levetiracetam BP EP USP levanteracetam és un tipus de fàrmacs antiepilèptics. Clínicament, s’utilitza principalment per a adults i nens majors de 4 anys amb epilèpsia i tractaments.

Levetiracetam BP EP USP levanteracetam és un medicament anticonvulsiu utilitzat per tractar l'epilèpsia. Aquesta substància podria prevenir de forma selectiva la hipersincronització de l’explosió d’explosions epilèptriques i la propagació de l’activitat convulsiva. El levanteracetam USP de Levetiracetam BP EP s'uneix a la proteïna SV2A de la vesícula sinàptica, que es creu que està implicada en la regulació de l'exocitosi de les vesícules. Encara que no s’entén la importància molecular de la unió de levanteracetam Levetiracetam BP EP USP a la proteïna SV2A sinàptica, el levanteracetam USP de Levetiracetam BP EP i els seus anàlegs relacionats van mostrar un ordre de rang d’afinitat per SV2A que es correlacionava amb la potència de la seva activitat antiseixida en propensos audiògens. ratolins.


Efectes secundaris:

Els efectes secundaris inclouen l'agressió, l'agitació, el coma, la somnolència, la consciència reduïda, la respiració més lenta

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Levetiracetam BP EP USP levanteracetam Powder. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols China Levetiracetam BP EP USP levanteracetam en cas que ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Levetiracetam BP EP USP levanteracetam Powder from China, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

image002

els nostres serveis

1.Les respostes es faran en 24 hores.

2.Dedicació a la qualitat, subministrament i servei.

3. Estrictament en la selecció de matèries primeres.

4. preu raonable i competitiu, temps de lliurament ràpid.

Top Quality, pur Levetiracetam BP EP USP levanteracetam en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu el levetiracetam bp ep usp levanteracetam, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: levetiracetam bp ep usp levanteracetam, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like