Levamisole Base CAS 14769-73-4 Levamisole Hydrochloride API, matèria primera en pols CAS 16595-80-5

Levamisole Base CAS 14769-73-4 Levamisole Hydrochloride API, Raw Material Powder CAS 16595-80-5 Paraules clau: Levamisole Hcl, Clorhidrato de Levamisole, Levamisole Base, Levamisole -Descripció de Levamisole Base: en estats immunosuprimits, Levamisole pot restaurar la funció immune mitjançant: 1) estimulant la formació d'anticossos, 2) ...

Detalls del producte

Base de levamisol CAS 14769-73-4 Clorhidrato de Levamisol CAS 16595-80-5

Levamisole Base, Levamisole Hydrochloride API, Raw Material Powder.png

Nom del producte:

Levamisole Base

Clorhidrato de Levamisol

Sinònims:

Levamisol

Levamisole HCl

Característiques:

Potència gairebé cristal·lina blanca

Un poder cristal·lí blanc o gairebé blanc.

Número CAS:

14769-73-4

16595-80-5

Fórmula:

C11H12N2S

C11H13ClN2S

Estructura:

Levamisole Base, Levamisole Hydrochloride API, Raw Material Powder formula.png

Levamisole Base, Levamisole Hydrochloride API, Raw Material Powder structure.png

Transport:

ONU 2811

ONU 2811

Paquet:

25 kg / tambor

25 kg / tambor

Paraules clau: Levamisole Hcl, Clorhidrato de Levamisole, Levamisole Base, Levamisole API Raw Material Po

Informació general:

Hi ha 2 formes comunes de levamisol, la base lliure i la sal d'hidroclorur. La fórmula molecular de la base Levamisole és C11H12N2S que té un pes molecular de 204.3. El seu punt de fusió és de 60-61,5 graus Celsius (140-143 ° F) i no és soluble en aigua. La sal de clorhidrat de levamisol és soluble en aigua i es fon a 228-230 oC (442-446 oF). Altres noms químics inclouen (S) -2,3,5,6-Tetrahidro-6-fenilimidazo [2,1-b] tiazol; i (-) - 6-fenil-2,3,5,6-tetrahidroimidazo [2,1-b] tiazol. El número de servei químic abstracte (CAS) de la base lliure és 14769-73-4 i la sal d'hidroclorur és de 16595-80-5.


Com a professional de la Xina, Levamisole Hcl, Levamisole Hydrochloride, Levamisole Base, Levamisole API, proveïdor de pols de matèria primera i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Levamisole Hcl, Levamisole Hydrochloride, Levamisole Base, Levamisole API, Raw Material Pols de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


-Descripció de Levamisole Base:
En els estats immunosuprimits, Levamisole pot restaurar la funció immune mitjançant:
1) estimulant la formació d'anticossos,
2) estimulant l'activació i proliferació de cèl·lules T,
3) potenciar la fagocitosi i la quimiotaxia de monocitos i macròfags
4) augmentant la mobilitat de neutròfils, l'adherència i la quimiotaxia.

-Altres beneficis de Levamisole:
Levamisole Base, Levamisole Hydrochloride API, Raw Material Powder other information.png

-Descripció i ús del Clorhidrato de Levamisol:

El Clorhidrato de Levamisol o Levamisole Hcl és un fàrmac anti helmíntic que s'ha provat experimentalment en trastorns reumàtics on aparentment restaura la resposta immune mitjançant l'augment de la quimiotaxis de macròfags i la funció de limfòcits T. Paradoxalment, aquesta millora immune sembla ser beneficiosa en l'artritis reumatoide, on la dermatitis, la leucopènia i la trombocitopenia,
Levamisole Hcl és la sal d'hidroclorurs del levamisol. I levamisole és el derivat sintètic d'imidazotiazol. Té propietats antihelmíntiques i immunomoduladores.

-Efectes secundaris de Levamisole HCl:
Es poden produir nàusees i vòmits.

----------------

Farmacologia:

Levamisole Hcl i Levamisole Base treballen com un antiparasitari, immunomodulador i adyuvante en càncer colorectal. Sembla restaurar la funció immune deprimida mitjançant l'estimulació de la formació d'anticossos i millorar la resposta de les cèl·lules T estimant l'activació i la proliferació de les cèl·lules T.

L'acció antiparasitària sembla estar lligada a la seva activitat agonística cap als receptors nicotínics en els músculs del nematode, resultant en una paràlisi espàstica. L'efecte net és un paralitzant del cuc, que després és expulsat amb vida.

---------------

L'API en pols de Levamisole Hydrochloride (Levamisole HCL) és un agent antihelmíntico (anti-cuc) que s'utilitza habitualment en bestiar boví, porcí i oví. En els anys 1970, es va demostrar que la pols d'API de matèria primera de Levamisole Hydrochloride (Levamisole HCL) tenia propietats immunostimuladores i la investigació sobre el seu ús en humans va començar a expandir-se. Actualment, s'utilitza en humans per a malalties relacionades amb desequilibris en la regulació de les respostes immunitàries o deficiències del sistema immunitari, incloses les malalties autoimmunitàries, les malalties cròniques i recurrents, les infeccions cròniques i el càncer. La pols API en pols de Levamisole Hydrochloride (Levamisole HCL) té efectes beneficiosos sobre els mecanismes de defensa de l'hoste i restaura respostes immunes deprimides en animals i humans. Un altre ús interessant de la pols API en matèria primera de Levamisole Hydrochloride (Levamisole HCL) en humans és com un tractament per a les berrugues comunes.

Les notícies sobre l'eficàcia anthelmíntica i els beneficis del sistema immunològic han estat coneguts entre els aficionats aquàtics durant molts anys. No obstant això, el problema és que no hi ha molt en el camí d'informació definitiva sobre el seu ús i aplicació en l'hobby. Els comptes anecdòtics sobre com ha funcionat aquells aquàtics "fora de la caixa" que primer van valer el seu ús amb els peixos, i els comptes d'experiència personal amb Levamisole en aquaris individuals són útils, però el factor "el vostre quilometratge pot variar" és immens. S'ha estès la paraula sobre la seva utilitat en el tractament dels paràsits interns en el comerç de peix ornamental, però la informació sobre el seu ús és limitada i de vegades conflictiva. A partir de la informació que coneixem per ara, la pols API de la matèria primera de Levamisole Hydrochloride (Levamisole HCL) és segura per a l'ús en aquaris i efectiva contra molts paràsits interns, especialment els nematodes, quan s'utilitza en dosis adequades. No perjudica el biofiltro, les plantes, els invertebrats o els peixos no infectats. Com a avantatge afegit, la pols d'API en pols de Levamisole Hydrochloride (Levamisole HCL) ajudarà a augmentar la competència immune de peixos, humans, grans animals, ocells i alguns rèptils.

---------------

COA de Levamisole Base:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Personatges
Levamisole Base

Potència gairebé cristal·lina blanca

Un poder cristal·lí blanc.

Rotació òptica específica

-85 ° ~ -89 °

-86,67 °

Transmissió

≥ 85%

97,60%

Pèrdua en l'assecat

≤0,5%

0.19%

Cendra sulfatada

≤0,10%

<>

Assaig
Levamisole Base

99,0% ~ 101,0%

99,82%

COA de Clorhidrato de Levamisol:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Personatges
Clorhidrato de Levamisol

Un poder cristal·lí blanc o gairebé blanc.

Un poder cristal·lí blanc.

Identificació
Levamisole HCl

Compleix la prova de rotació òptica específica.

Compleix

IR

Compleix

Dóna reacció als clorurs

Compleix

Aparença de la solució

Compleix els requisits

Compleix

pH

3.0 ~ 4.5

4,22

Rotació òptica específica

-121 ° ~ -128 °

-121,06 °

Substàncies relacionades

Impureses A, B, C, D, E≤0,2%

A: 0,01%,
B: 0,00%
C: 0,08%,
D: 0,00%,
E: 0,00%

Qualsevol altra impuresa ≤0.10%

0,01%

Impureses totals del 0,3%

0,05%

Metalls pesants

≤0.002%

<>

Pèrdua en l'assecat

≤0,5%

0,07%

Cendra sulfatada

≤0,1%

0,06%

Assaig

98,5% ~ 101,0%
Clorhidrato de Levamisol

100,28%

Conclusió: el nostre producte compleix amb l'estàndard BP i EP.

Top Quality, Pure China Levamisole Hcl, Levamisole Base Powder / Substance Factory a Xina; Xina Clorhidrato de Levamisol, Proveïdors de matèries primeres Levamisole Base a la Xina. Xina Clorhidrato de Levamisol, Levamisole Base de fabricants d'API a la Xina.


Si esteu buscant el Levamisole Base CAS 14769-73-4 Levamisole Hydrochloride API, Raw Material Powder CAS 16595-80-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Levamisole Base CAS 14769-73-4 Levamisole Hydrochloride API, matèria primera en pols CAS 16595-80-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada