L-Metil Dopa BP EP USP

L-Methyl Dopa BP EP USP o L-MethylDopa és el precursor de la noradrenalina, la dopamina i altres substàncies sintètiques del cos. Entra al centre per la barrera hematoencefàlica i es converteix en DA mitjançant la dopa descarboxilasa.

Detalls del producte

L-Metil Dopa BP EP USP

image001

Xina L-Methyl Dopa BP EP USPfactory, proveïdor i fabricació Xina.

Sinònims: L-α-Methyl DOPA Hydrate, L-MethylDopa

Número CAS: 41372-08-1

Característiques: Pols cristal·lina blanca o incolora.

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C10H15NO5

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

L-Metil Dopa BP EP USP


Descripció:

L-Methyl Dopa BP EP USP o L-MethylDopa és el precursor de la noradrenalina, la dopamina i altres substàncies sintètiques del cos. Entra al centre per la barrera hematoencefàlica i es converteix en DA mitjançant la dopa descarboxilasa. L-Methyl Dopa BP EP USP pot millorar la miotonia i la bradiquinesia òbviament. L’ús continu d’aquest producte és eficaç per al tremolor, la salivació, la inestabilitat postural i la disfàgia. L-Methyl Dopa o L-MethylDopa BP EP USP s'utilitza clínicament per paràlisi de tremolor. Els pacients amb malalties lleus o moderades tenen un millor efecte, mentre que els que tenen un efecte greu o greu en la gent gran poden sobrir i millorar els seus símptomes.


Aplicacions:

L-Methyl Dopa BP EP USP és un receptor B bloqueador de fàrmacs cardiovasculars, que té un bon efecte en la hipertensió renal primària i moderada.


Efectes USPSide de L-Methyl Dopa o L-MethylDopa BP EP:

Es poden observar reaccions gastrointestinals com nàusees, vòmits i anorèxia en la primera fase del tractament. Després de 3 mesos de tractament amb L-Methyl Dopa o L-MethylDopa BP EP USP, es poden presentar símptomes d’inquietud, insomni i al·lucinació. A més, també es pot produir hipotensió postural, arítmia i moviment involuntari.


L-Methyl Dopa o L-MethylDopa BP EP USPindicacions:

1. Paràlisi de tremolor: l'efecte de L-Methyl Dopa o L-MethylDopa BP EP USP és millor per als pacients amb malalties lleus o moderades, però pitjor per als pacients amb malalties greus o velles.

2. coma hepàtic: L-Methyl Dopa o L-MethylDopa BP EP USP poden despertar el pacient i millorar els símptomes. El coma hepàtic pot estar relacionat amb l’anormalitat de la dopamina neurotransmissora central. Després de prendre-la, pot millorar la funció i el treball central.

3. Algunes persones pensen que L-Methyl Dopa o L-MethylDopa BP EP USPcan milloren la tolerància del cervell a l’amoníac.


La més alta qualitat, pur L-Methyl Dopa o L-MethylDopa BP EP USPPoder / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el l-metil dopa bp ep usp, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: l-methyl dopa bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like