L-Carnosine, Carnosine Raw Material BP EP USP

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP (β-alanil-L-histidina) és un dipèptid dels aminoàcids beta-alanina i histidina. Existeix al llarg del cos humà.

Detalls del producte

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP

image001

L-carnosina de la Xina, matèria primera de carnosina BP EP Fàbrica USP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: beta-alanil-L-histidina

Número CAS: 305-84-0

Característiques: Pols blanca o blanca

Puresa (Assaig): Pure

Fórmula molecular: C9H14N4O3

Fórmula de l'estructura:

image002


Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP


Descripció de

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP (β-alanil-L-histidina) és un dipèptid dels aminoàcids beta-alanina i histidina. Existeix al llarg del cos humà. Les concentracions més altes de matèria primera L-Carnosine, Carnosine BP EP USP es troben en àrees d'alta demanda energètica com el nostre cervell, cor i músculs.

L-Carnosine, Carnosine materia prima BP EP USP és coneguda com la "molècula de longevitat". Però no deixeu que això et desaparegui si no us preocupeu per l’envelliment. El seu nivell disminuirà amb l'edat i comença als 10 anys. És molt aviat. Podria haver disminuït en els seixanta anys quan tenim 70 anys.

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP és un dels antioxidants més poderosos que hem conegut. És un cosidor de metalls pesants. I aquesta substància és un super-regulador. L-Carnosine, Carnosine materia prima BP EP USP està sola quan es tracta de prevenir i revertir els productes finals de glicació avançada i la reticulació. Per cert, aquesta substància química estarà molt concentrada al cervell.

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP ajudarà a reparar teixits i eliminarà les toxines del nostre cervell. A més, augmentarà la producció d'energia de les mitocòndries. L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP suprimeix l'excés de respostes immunes quan el sistema immunitari està en hiper mode. Aquest meravellós compost estimula la resposta immune si hi ha un sistema immune debilitat.

Com el més famós de la Xina L-Carnosine, carnosina matèria primera BP EP proveïdor de pols USP a la Xina, el producte del grup Fengchen està ben embalat amb el més nou i el paquet més segur.

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP es coneix científicament com a beta-alanil-L-histidina. Està compost per una molècula cadascun dels aminoàcids histidina i beta-alanina i, per tant, es coneix químicament com un dipèptid. La forma L, o isòmer, de la carnosina és biològicament activa en humans. L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP és generalment existent a través de tots els cossos dels animals, encara que es concentra més al cervell i als músculs.

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP està disponible en proteïnes animals, especialment en carn vermella. No existeix a les plantes. Per tant, creiem que els vegetarians estrictes no rebran aquesta substància a partir de fonts dietètiques. El nivell de plasma sanguini de L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP cau a 0 dins de diverses hores de menjar carn vermella, indicant que la L-carnosina es metabolitza ràpidament malgrat la digestió relativament lenta de proteïnes. Aquesta propietat significa que els efectes de la L-carnosina són probablement de curta durada.

Hi ha moltes investigacions que suggereixen que L-Carnosine, Carnosine materia prima BP EP USP té fortes activitats antioxidants. Aquesta propietat ens beneficia de moltes maneres. És capaç de recollir els radicals lliures del cos, que són ions altament reactius en presència d'oxigen. Els radicals lliures podrien conduir a molts tipus de danys coneguts col·lectivament com a estrès oxidatiu quan reaccionen amb components cel·lulars, especialment les membranes cel·lulars. L-Carnosine, Carnosine materia prima BP EP USP també és capaç de recollir altres productes químics reactius com els alfa-beta insaturats, que estan formats per àcids grassos a les membranes cel·lulars durant l'estrès oxidatiu.

Les accions bioquímiques de la matèria primera L-Carnosine, Carnosine BP EP USP inclouen la quelació d’ions metàl·lics divalents, que ajudaran a reduir el dany a les molècules d’ADN. Els beneficis addicionals d'aquest compost deriven de la seva capacitat per ajudar a donar suport a la funció sana dels telòmers en els cromosomes. L-Carnosine, Carnosine materia prima BP EP USP també suporta la capacitat del cos per reduir la producció de productes finals de glicació avançada que puguin contribuir a una varietat de condicions degeneratives.

L-Carnosine, Carnosine materia prima BP EP USP és un bloc de construcció de proteïnes que es pot formar naturalment al cos. Aquesta substància es troba àmpliament en els músculs quan estan treballant, i també es troba al cor, el cervell i moltes altres parts del cos.

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP es prenen majoritàriament per via oral per prevenir signes d’envelliment i per prevenir o tractar complicacions de diabetis, com danys nerviosos, problemes oculars, etc. Es fa servir per millorar la força muscular i fer exercici físic juntament amb molts altres usos també. Encara queda molt per investigar per aquesta substància.

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP és important per a moltes funcions normals del cos, incloent la funció i el desenvolupament adequats dels músculs, el cor, el fetge, els ronyons, el cervell i molts altres òrgans. Hi ha algun interès a utilitzar L-Carnosine, Carnosine materia prima BP EP USP per prevenir l’envelliment, ja que sembla que interfereix amb certs productes químics que poden ser crucials en el procés d’envelliment.

Lliurament i enviament: Fengchen Group és un dels fabricants de L-Carnosine, Carnosine Raw BP EP USP Powder fabricats a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

L-Carnosine, Carnosine materia prima BP EP USP és una proteïna feta de només dos aminoàcids, alanina i histidina. Atès que aquesta petita proteïna està formada només per 2 aminoàcids, aquesta substància sempre es forma perfectament i actua previsiblement en diversos processos fisiològics. L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP és més abundant en els músculs esquelètics, el cor i el cervell.

La "L" de L-carnosina es refereix a la direcció en què la carnosina cristal·lina reflecteix la llum polaritzada. La molècula de la carnosina es fa a partir de la combinació de L-histidina i alanina, i també existeix en forma de "L".

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP és la forma de carnosina utilitzada en suplements nutricionals.


Funcions:

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP és fonamental per a la salut del cervell. la seva activitat antioxidant, neuroprotectora, quelatant i anti-glicativa no només manté una salut cerebral òptima.

L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP és necessària per a mitocondris sans. Al cervell, hi ha milers de mitocondris a cada cèl·lula. I buiden l’energia en forma d’ATP.


Ús i aplicació:

L-Carnosine, Carnosine materia prima BP EP Els beneficis per a la salut d'USP es deuen generalment a les seves propietats antioxidants, que donen suport a moltes condicions relacionades amb l'edat. Els usos específics de la L-carnosina inclouen el suport a la pell, les articulacions, el sistema digestiu i la memòria.

image003

1. L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP ajudarà a desafiar els signes visibles de l'envelliment a la pell. Ajuda a mantenir l'elasticitat de la pell, que pot minimitzar les arrugues.

2. Aquesta substància pot ajudar a donar suport al sistema digestiu que gestiona Helicobacter pylori, una espècie de bacteris que poden causar úlceres pèptiques i gàstriques.

3. L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP pot ajudar a donar suport a la salut del cervell, així com ajudar a millorar la ment i la memòria.

4. Aquest producte suporta la salut de les articulacions mitjançant el suport a la gestió de la inflamació sana i el retard de l'aparició de condicions conjuntes que poden ocórrer a mesura que envelleix.

Fengchen Group és el proveïdor i fabricant líder de la L-carnosina, carnosina de la Xina, BP EP USP Powder. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de L-Carnosine, Carnosine China BP EP USP fabricant i proveïdor quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar L-Carnosine, la matèria primera Carnosine BP EP USP Powder de la Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.

És més probable que els vegetarians estrictes tinguin una deficiència d'aquest compost. Perquè no es pot obtenir de la seva dieta. La deficiència de L-carnosina, matèria primera carnosina BP EP USP també és freqüent entre els individus que no consumeixen prou vedella, peix i aus. Els seus nivells disminueixen de manera natural amb l'edat, de manera que els ancians poden necessitar suplements que continguin l-carnosina. Les malalties de la pell, com ara les arrugues, són un dels signes més evidents que indiquen que potser necessiteu la seva ajuda. Els signes addicionals d’aquesta deficiència també afecten el cervell, el cor i el sistema immune.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

L-carnosina

Article de proves

Estàndard

Resultat

Aparició

Pols blanca o blanca

Compleix

Identificació

HPLC RT

Conforme

Rotació específica

+ 20,0 ° ~ + 22,0 °

+ 21,3 °

Punt de fusió

250,0 ~ 265,0 ° C

254,4 ~ 255,6 ° C

Dirigir

≤3 ppm

conformitat

Arsènic

≤1 ppm

conformitat

Cadmi

≤1 ppm

conformitat

Mercuri

≤0,1 ppm

conformitat

Metalls pesats (Pb)

≤ 10 ppm

conformitat

L-histidina

≤0,3%

0,08%

Densitat massiva

-

0,28 g / ml

Densitat enregistrada

-

0,50 g / ml

PH

7,5 ~ 8,5

8.3

Hidracina

≤2ppm

conformitat

Nombre total de plaques

≤1000cfu / g

20 tfu / g

Llevat i motlle total

≤100cfu / g

15 tuc / g

Pèrdua en l'assecat

≤1,0%

0,18%

Residu en contacte

≤0,10%

0,07%

Puresa (Assaig)

99,0% -01,0%

99,8%


Qualitat superior, L-carnosina pura, matèria primera carnosina BP EP USP en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu la matèria primera l-carnosina, carnosina bp ep usp, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: l-carnosina, matèria primera carnosina bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like