Isoprinosina O Inosine Pranobex CAS 36703-88-5

La isoprinosina o Inosina Pranobex CAS 36703-88-5 és un fàrmac sintetitzat a partir d’inosina i dimetilaminopropanol-p-acetamidobenzoat en una proporció d’1: 3. Durant els darrers vint anys s’han realitzat un gran nombre d’estudis en profunditat sobre la seva farmacologia a casa i a l’estranger, i el seu àmbit d’aplicació s’ha anat ampliant.

Detalls del producte

Isoprinosina o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5

image001

Xina Isoprinosine o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5 de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 36703-88-5

Característiques: Pols blanca sense olor. És soluble en aigua.

Fórmula molecular: C10H12N4O5.3 (C9H9NO3) .3 (C5H13NO)

Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Isoprinosina o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5


Descripció:

La isoprinosina o Inosina Pranobex CAS 36703-88-5 és un fàrmac sintetitzat a partir d’inosina i dimetilaminopropanol-p-acetamidobenzoat en una proporció d’1: 3. Durant els darrers vint anys s’han realitzat un gran nombre d’estudis en profunditat sobre la seva farmacologia a casa i a l’estranger, i el seu àmbit d’aplicació s’ha anat ampliant.

Acció farmacològica:

La isoprinosina o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5 és un medicament antiviral. A més del seu efecte antiviral directe, també està relacionat amb la seva immunopotentació, millorant principalment la funció immune immune. A més, Isoprinosina o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5 poden millorar la proliferació induïda per factors mitòtics, augmentar la producció d’anticossos i augmentar la producció de factors activadors de limfòcits.

Característiques d'ús:

Isoprinosina o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5 és fàcil d'utilitzar i s'utilitza àmpliament. Es pot utilitzar conjuntament amb molts medicaments i té efectes sinèrgics o additius. L’addició d’aquest producte a pols, pols i molts altres tipus de medicaments pot millorar significativament l’eficàcia del producte original sense interferir en la detecció del producte original. La isoprinosina o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5 no és específica i es pot utilitzar àmpliament en aus, porcs, bestiar i altres animals.

Guia d'ús:

En primer lloc, Isoprinosina o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5 poden millorar el nivell d’anticossos del cos, que es pot utilitzar per prevenir malalties víriques freqüents, per evitar l’elevat nivell d’anticossos i l’estrès de la vacuna causat per una immunització millorada; segon, té un ampli espectre d’antivirals, baixa toxicitat i un ampli rang de seguretat.

La isoprinosina o la Inosina Pranobex CAS 36703-88-5 es poden utilitzar conjuntament amb les vacunes, que poden compensar el període en blanc de la vacunació, retardar la resposta a l’estrès de les vacunes i augmentar l’efecte immune.

La isoprinosina o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5 és un medicament immunomodulador. Els experiments han demostrat que aquesta substància pot millorar la resposta immune de PHA o antigen, afavorir la diferenciació i proliferació de limfòcits T i estimular la diferenciació de limfòcits B i la producció d’anticossos mitjançant l’activació de cèl·lules TH o macròfags.

Té activitat antiviral i antineoplàstica. Els assajos clínics de doble cec han demostrat que la Isoprinosina oral o la Inosine Pranobex CAS 36703-88-5 poden reduir la durada i la gravetat de diverses infeccions víriques, com la grip, la varicel·la, la rubèola, la papereta i l'estomatitis múltiple. Aquesta germanor és superior al placebo en la recuperació de la funció immune dels pacients amb sida i càncer. Les formulacions d’Isoprinosina o Inosine Pranobex CAS 36703-88-5 existeixen en forma de comprimits o gotes oculars. Pot millorar els símptomes i signes de queratitis i uveitis del virus de l’herpes més que el placebo. Aquest producte té els avantatges d’un metabolisme ràpid, reaccions adverses lleus i fàcils de prendre.

La isoprinosina o Inosina Pranobex CAS 36703-88-5 és un fàrmac sintetitzat a partir d’inosina i N, N-dimetilaminopropanol en una proporció d’1: 3 a p-acetilaminobenzoat. L’isopropionòsid s’utilitza àmpliament en malalties víriques i immunodeficiència. El seu efecte antiviral s’exerceix principalment millorant la funció immune del cos.

Alta qualitat, Isoprinosina pura o Inosina Pranobex CAS 36703-88-5 Fàbrica de pols / substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la isoprinosina o la pranobex inosina cas 36703-88-5, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: isoprinosina o inosina pranobex cas 36703-88-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like