IsoButylparaben o Isobutyl p-hydroxybenzoate CAS 4247-02-3 pols API, matèria primera

IsoButylparaben o Isobutyl p-hydroxybenzoate CAS 4247-02-3 API en pols, matèria primera Nom del producte: IsoButylparaben o isobutyl p-hydroxybenzoate Sinònims: 4-Hydroxybenzoic acid isobutyl ester, IsoButyl Paraben, Isobutyl 4-hydroxybenzoate CAS Number: 4247-02-3 Característiques: Cristall petit sense color o cristall blanc ...

Detalls del producte

IsoButylparaben o Isobutyl p-hydroxybenzoate CAS 4247-02-3

IsoButylparaben or Isobutyl p-hydroxybenzoate API raw material.png


Nom del producte: IsoButylparaben o isobutyl p-hydroxybenzoate powder API, Raw Material

Sinònims: 4-hidroxibenzoic, ésobutílic éster, IsoButyl Paraben, Isobutyl 4-hydroxybenzoate

Número CAS: 4247-02-3

Característiques: cristall petit incolor o pols cristal·lí blanc. Inodor. Poca soluble en aigua

Assay: 99% API en pols d' Isobutylparaben Min , matèria primera.

Fórmula: C11H14O3

Fórmula d'estructura:

IsoButylparaben or Isobutyl p-hydroxybenzoate formula.png

Paraules clau: Isobutylparaben, Isobutyl paraben, Isobutyl 4-hydroxybenzoate, Isobutyl p-hydroxybenzoate powder API, Matèria primera.

Informació del paquet: 25Kgs / Tambor o 20Kgs / Ctn
ONU: UN 3077 9 / PG 3

Descripció i ús:
Isobutylparaben és també conegut com Isobutyl paraben, Isobutyl 4-hydroxybenzoate, Isobutyl p-hydroxybenzoate. És una substància antimicrobiana i antifúngica. Isobutylparaben és efectiu conservants en molts tipus de fórmules. És conservador i mildiu preventiu. Isobutylparaben s'utilitza en la indústria farmacèutica i productes cosmètics.

-------------------

En el món actual de la producció massiva i el consum de productes per a la cura de la pell, ingredients com Isobutylparaben o Isobutyl paraben matèries primeres semblen estrènyer-se d'una línia entre ajudar-nos i fer-nos mal al mateix temps. Isobutylparaben o Isobutyl paraben, s'utilitza sovint en productes per a la cura de la pell com ara afaitat, cremes de pell, corretges, bàlsam de llavis, cremes de baix cost, etc. Però encara que Isobutylparaben o Isobutyl paraben han estat tan àmpliament utilitzats en els productes de cura personal, encara hi ha evidències que Isobutylparaben o Isobutyl paraben poden tenir algun perill per a la salut. De fet, algunes investigacions apunten a que Isobutylparaben o Isobutyl paraben estan presents en els teixits de càncer de mama. Aquesta és la raó per la qual alguns experts en la pell suggereixen eliminar tots els Isobutylparaben o Isobutyl paraben d'ús diari. Per tant, Isobutylparaben o Isobutyl paraben encara necessiten una visió més detallada i una investigació addicional sobre els seus possibles perills i beneficis.

 

Mecanisme d'acció de Isobutylparaben o Isobutyl paraben:

Els productors de productes per a la cura de la pell inclouen Isobutylparaben o Isobutyl paraben en els seus productes per prolongar la vida útil de les cremes i locions. Isobutylparaben o Isobutyl paraben no es creu que tingui efectes beneficiosos sobre la nostra pell, però encara s'inclouen en els productes perquè Isobutylparaben o Isobutyl paraben detindrà el creixement del floridura i dels bacteris.

 

En molts sentits, la inclusió d'Isobutylparaben o Isobutyl paraben és indispensable en el nostre dia i edat. Sovint, donem per fet el menys costós que es poden adquirir alguns productes per a la cura de la pell. Isobutylparaben o Isobutyl paraben contribueix molt al fet que no hem de perdre massa productes caducats. En molts aspectes, això s'aconsegueix mitjançant l'ús selectiu de Isobutylparaben o Isobutyl paraben i altres conservants.

 

Més enllà, aturant el creixement de bacteris i fongs, Isobutylparaben o Isobutyl paraben ajuden a mantenir-nos a salvo de la infecció i altres malalties relacionades. La nostra pell funciona com una barrera. Però si s'apliquen productes de cura personal contaminats a la pell, es pot provocar una resposta inflamatòria i causar danys a la pell. A més, els bacteris podrien penetrar fàcilment en les nostres línies de protecció si el producte contaminat s'utilitza per a la pell trencada o si es injecten accidentalment a través de la boca petites quantitats de llapis de llavis o de llavis contaminats.

Per tant, Isobutylparaben o Isobutyl paraben és molt útil per protegir el nostre benestar.

 

Com a professional de la Xina Isobutylparaben o proveïdor de matèries primeres d' Isobutyl Paraben i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Isobutylparaben o Isobutyl paraben API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Isobutylparaben Efectes secundaris

El problema principal amb Isobutylparaben o Isobutyl paraben és la seva capacitat d'imitar els estrògens. Pot ser un gran problema si Isobutylparaben o Isobutyl paraben entren al cos en grans quantitats (o s'acumulen) perquè pot expulsar-se del sistema endocrí, que és responsable de la secreció d'hormones que regulen molts processos en el sistema. Un alt nivell general d'estrògens podria estar relacionat amb el càncer. Tanmateix, quan es tracta d'Isobutylparaben o Isobutyl paraben, l'evidència del seu vincle amb el càncer de mama no és del tot concloent.

Finalment, alguns experts en cures de la pell i organismes reguladors diuen que no és la presència d'Isobutylparaben o Isobutyl paraben que provocarà càncer, sinó la quantitat de Isobutylparaben o Isobutyl paraben que es troba present en una crema típica i la freqüència amb què s'utilitza. I perquè la majoria dels productes tenen concentracions relativament baixes de Isobutylparaben o Isobutyl paraben, es creu que són bastant segurs. No obstant això, les dades encara no s'adrecen si la predisposició genètica o altres aspectes sanitaris fan que un individu sigui més susceptible als efectes negatius de Isobutylparaben o Isobutyl paraben.

------------------

Fonts:

Isobutylparaben o Isobutyl paraben és l'éster d'alcohol isobutílico i àcid p-hidroxibenzoic. Igual que els altres parabens, s'utilitza en cosmètica com a conservant antimicrobiano.

El Panell Expert de la revista Cosmetic Ingredient Review va concloure en la seva avaluació de seguretat el 2010 que Isobutylparaben o Isobutyl paraben és segur per al seu ús en cosmètica.

  ------------------------

Índexs principals de

Article

Índex

Contingut
Isobutyl paraben, Isobutylparaben

≥99%

Punt de fusió

75 ~ 77 ℃;

Sulfat (SO4)

≤ 0,024%

Àcid Lliure (PHBA)

≤0,55%

Residus encesa (GT-20)

≤0,10%

Heavy metal (Pb)

≤ 10μg / g

Arsènic (As2O3)

≤ 4μg / g

Pèrdua d'assecatge (sobre gel de sílice per 5 hores)

≤0,5%

Top Quality, Xina Isobutylparaben Pure, Isobutyl paraben Powder / Substance Factory a la Xina; Xina Isobutyl 4-hydroxybenzoate, Isobutyl p-hydroxybenzoate Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Isobutylparaben, Isobutyl 4-hydroxybenzoate, Fabricants d'API a la Xina.

Si esteu buscant el IsoButylparaben o Isobutyl p-hydroxybenzoate CAS 4247-02-3 API en pols, matèria primera, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: IsoButylparaben o Isobutyl p-hydroxybenzoate CAS 4247-02-3 pols API, matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like