Complex de polimaltosa de ferro

Medicaments anti-anèmia del complex de polimaltosa de ferro Aquest producte és de pols cristal·lina de color marró a negre marró, inodor. El ferro de dextran és un complex de ferro i dextran. Iron Polymaltose Complex és ferro soluble i s'utilitza per a la injecció.

Detalls del producte

Complex de polimaltosa de ferro

Iron Polymaltose Complex

Xina complex de polimaltosa de ferro, proveïdor i fabricació Xina.

Número CAS: 9004-66-4

Característiques: pols marró a negre.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Complex de polimaltosa de ferro


Descripció:

Medicaments anti-anèmia del complex de polimaltosa de ferro Aquest producte és de pols cristal·lina de color marró a negre marró, inodor. El ferro de dextran és un complex de ferro i dextran. Iron Polymaltose Complex és ferro soluble i s'utilitza per a la injecció. Després de la injecció intramuscular, el sistema de macròfags monòcits es va transformar en ferritina per hematopoiesi. Iron Polymaltose Complex és adequat per a pacients amb anèmia amb deficiència de ferro que no poden tolerar el ferro oral o que necessiten corregir la deficiència de ferro ràpidament. A més, el ferro oral s’ha d’aturar durant la injecció intramuscular. L’absorció de ferro de dextran és lenta després de la injecció intramuscular i és fàcil d’infectar secundàriament. S’ha d’evitar el màxim possible la injecció intramuscular.


Farmacologia i Toxicologia

Iron Polymaltose Complexis és un suplement eficaç de ferro. El ferro és el component principal de l’hemoglobina i la mioglobina. L’hemoglobina és el principal portador de l’oxigen en els glòbuls vermells. La mioglobina és el lloc on les cèl·lules musculars emmagatzemen oxigen per ajudar els músculs a subministrar oxigen durant l’exercici. Els complexos de ferro polimaltós inclouen una bona part. La majoria dels enzims relacionats amb el cicle tricarboxílic contenen ferro, o només funcionen en presència de ferro. Per tant, a més de l’acceleració de la síntesi d’hemoglobina, es poden presentar els símptomes relacionats amb la deficiència de ferro del teixit i la disminució de l’activitat enzimàtica que conté ferro, com ara retard del creixement, moviment anormal, falta de força física, canvis de teixit mucós i lesions de l’ungla de la pell. corregit gradualment.


La més alta qualitat, pur de polimaltosa complex de ferro / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu el complex de polimaltosa de ferro, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: complex de ferro polimaltós, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like