Pols de Dextran de ferro per grau d'injecció

1. Preneu la vitamina C amb pols de ferro Dextran per obtenir injecció, que és propici per a l’absorció d’aquest producte.

Detalls del producte

Pols de ferro Dextran per a injecció

Iron Dextran powder for injection grade

Xina de ferro en pols de Dextran per fabricar injecció, proveïdor i fabricació Xina.

Número CAS: 9004-66-4

Característiques: Inodor de pols marró a negre.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Pols de ferro Dextran per a injecció


Interaccions farmacèutiques:

1. Preneu la vitamina C amb pols de ferro Dextran per obtenir injecció, que és propici per a l’absorció d’aquest producte.

2. Igual que el fosfat, la tetraciclina i l’àcid tànnic, la pols de ferro Dextran per a injecció impedeix l’absorció de ferro.

3. La pols de ferro Dextran per injecció redueix l’absorció de levodopa, carbidopa, metodopa i quinolones.

4. Consulteu un metge o un farmacèutic per obtenir més informació.


Accions farmacològiques:

El pols de ferro Dextran per injecció és un complex de dextran i ferro. És ferro soluble. El ferro és un component de l’hemoglobina en els glòbuls vermells. Si hi ha una deficiència de ferro, disminueix la quantitat d’hemoglobina sintetitzada pels glòbuls vermells, la qual cosa redueix la reducció del volum de glòbuls vermells i la capacitat de transport d’oxigen, donant lloc a una anèmia amb deficiència de ferro. L’administració oral de pols de ferro Dextran per injecció pot complementar el ferro i corregir l’anèmia per deficiència de ferro


Contraindicació: fumarat ferrós


Pols de Dextran de ferro per grau d'injecció. Efectes secundaris:

1. Es pot alleujar el dolor persistent local i la decoloració de la pell mitjançant injecció intramuscular profunda.

2. Reacció al·lèrgica: la pols de ferro Dextran per a la injecció gradual pot causar urticària, febre, dolor articular i xoc anafilàctic en casos greus.

3. Hemosiderosi amb dany al teixit causat per dosis d’injecció excessives.


Notes:

1. La pols de ferro Dextran per grau d’injecció és adequada per a pacients d’anèmia amb deficiència de ferro que no poden tolerar el ferro oral o que necessiten corregir els pacients amb deficiència de ferro ràpidament.

2. Si l’hemoglobina no augmenta gradualment després de la injecció, s’hauria d’aturar immediatament la pols de ferro Dextran per grau d’injecció.

3. Prohibit utilitzar pols de ferro Dextran per injecció grau a pacients amb disfuncions renals greus del fetge i els ronyons.


De primera qualitat, pols de ferro pur de Dextran per fàbrica d’injecció / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si estàs buscant la pols de dextran de ferro per grau d'injecció, contacta amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: pols de dextran de ferro per grau d’injecció, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like