Inositol (vitamina B8), ciclohexanehexol BP EP USP CAS 87-89-8

Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP és un factor de creixement dels animals i microorganismes, que es distribueix àmpliament en animals i plantes. Primer va ser aïllat del miocardi i del fetge. El ciclohexanol té molts isòmers cis i trans a la natura. Els isòmers naturals són cis-1,2,3,5-trans-4,6-ciclohexanol.

Detalls del producte

Inositol (vitamina B8), ciclohexanehexol BP EP USP CAS 87-89-8

 Inositol63

Xina Inositol (vitamina B8), fàrmac USP Cyclohexanehexol BP EP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: myo-inositol

Número CAS: 87-89-8

Característiques: Pols blanca.

Fórmula molecular: C6H12O6

Fórmula de l'estructura:

 Inositol284

Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP


Descripció:

Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP és un factor de creixement dels animals i microorganismes, que es distribueix àmpliament en animals i plantes. Primer va ser aïllat del miocardi i del fetge. El ciclohexanol té molts isòmers cis i trans a la natura. Els isòmers naturals són cis-1,2,3,5-trans-4,6-ciclohexanol.


Inositol (vitamina B8), ciclohexanehexol BP EP USP obtingut a partir d’aigua o àcid acètic per sobre de 80 C és un cristall blanc amb un punt de fusió de 253 C i una densitat de 1,752 g / cm 3 (15 C). És dolç, soluble en aigua i àcid acètic, i no té rotació òptica. Es pot extreure inositol (vitamina B8), ciclohexanehexol BP EP USP de la solució de remull de blat de moro. S'utilitza principalment per tractar cirrosi, hepatitis, fetge gras i hipercolesterolèmia en sang.

Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP és una substància que es troba àmpliament en els aliments i té una estructura similar a la de la glucosa. L'inositol pur és un cristall blanc estable, soluble en aigua i dolç, àcid, alcalí i resistent a la calor. En cèl·lules animals, es produeix principalment en forma de fosfolípids, de vegades anomenats fosfolípids de inositol. En els cereals, l'àcid fític sovint es combina amb àcid fosfòric per formar hexafosfat, que es pot combinar amb calci, ferro i zinc per formar compostos insolubles, interferint amb l'absorció humana d'aquests compostos. Però l’inositol a la soja és lliure.

Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP és un factor de creixement dels animals i microorganismes, que es distribueix àmpliament en animals i plantes.


Gairebé tots els organismes contenen inositol lliure o lligat. L'esafosfat d'inositol està present com hexafosfat en els glòbuls vermells nuclears de plantes i ocells. A més, l’inositol lliure, un component del fosfatidilinositol, es troba principalment en músculs, cardíacs, pulmons i hepàtics.

Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP La USP és una font de nutrients essencial per als ocells i els mamífers. És deficient en inositol, com la depilació en ratolins i l'anomalia al voltant dels ulls en rates. Les rates poden metabolitzar inositol en grans quantitats, però la producció d'orina no és molt. Els taurons semblen ser capaços de convertir inositol en una substància que emmagatzema energia. És un dels components de la vitamina I.


Efecte:

L'inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP ajudarà a reduir el colesterol;

Promourà un creixement saludable del cabell i evitarà la pèrdua de cabell;

L'inositol (vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP es pot utilitzar per a la prevenció de l'èczema;

Ajuda a la redistribució del greix en el cos (redistribució);

Té efecte sedant.

Combinat amb el colesterol, l’inositol (vitamina B8), el ciclohexanehexol BP EP USP ajudarà a produir vitelina.

L'inositol té un paper important a l'hora de proporcionar nutrients a les cèl·lules cerebrals.

Pot metabolitzar el greix i el colesterol, reduir el colesterol i ajudar a prevenir l’aterosclerosi.

Ajudeu a eliminar el greix del fetge.

Promoure un creixement saludable del pèl, prevenir la pèrdua de cabell i èczema.

ageusia

Èczema, blanquejant el cabell.

Font de captació

Fonts d'aliments riques en inositol: fetge animal, llevat de cervesa, mongetes blanques (mongetes), cervell i cor boví, meló americà, aranja, panses, malta, melassa sense refinar, cacauet, col, cereals integrals.

Com a proveïdor més famós de la Xina Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP Powder a la Xina, el Producte del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.


1.In Indústria Mèdica: s’utilitza principalment per confeccionar píndoles multi-vitamines i diversos productes d'infusió de aminoàcids i vitamines.

A més, l’inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP també es pot utilitzar en el tractament de cirrosi, hepatitis, fetge gras, arteriosclerosi, colesterol alt a la sang, diabetis alta, intoxicació per tetraclorur de carboni, etc. notable.

2. A la indústria alimentària: l’inositol (vitamina B8), el ciclohexanohexol BP EP USP es pot prendre directament o s’utilitzaran com a nutrients o bé com a nutrient dels aliments per als nens. Pot estimular el metabolisme del cos humà, com Red Bull.

3. A la indústria de l'alimentació: l'inositol (vitamina B8), el ciclohexanehexol BP EP USP funciona com a additius alimentaris. S'utilitza per al cultiu de diverses soques i la promoció del creixement de les llevats. Com a additius alimentaris, no només augmenta la taxa de creixement, sinó que també evita la deficiència més comuna d’inositol de gambes i peixos.

4.In Fermentació Indústria: Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP s'utilitza per al cultiu de diverses soques i la promoció del creixement del llevat, prevenció de l'envelliment de la pell i la pèrdua de cabell.

5. A la indústria dels productes sanitaris: aquest producte s'utilitza per reduir, reduir el pes, la reducció de tricomadesis, ect, hepatoprotector, lipídic. L’epatoprotector i la pèrdua de pes funcionen de manera notable.


 Inositol5155


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP Powder. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de la pólvora China Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP Powder de la Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Embalatge

25 kg / tambor

Aparició

Inositol (Vitamina B8), Cyclohexanehexol BP EP USP és de vidre fi, blanc o pols blanc cristal·lí

Identificació (A, B, C, D)

Positiu

Camp de fusió

224,0-227,0ºC

Pèrdua en l'assecat

No més del 0,5%

Residu de l’encesa

No més del 0,1%

Assaig

No menys de 97,0%

Clorur

No més del 0,005%

Sulfat

No més del 0,006%

Calci

Passa la prova

Heavy Metal (com Pb)

No més del 0,0025%

Arsènic

No més de 3 mg / kg

Dirigir

No més de 4 mg / kg

Mercuri

No més de 0.1ppm

Ferro

No més del 0,0005%

Nombre total de plaques

No més de 1000 cfu / g

Llevat i motlle

No més de 100 cfu / g

Bacilló del còlon

Negatiu

Escherchia

Negatiu

Salmonella pr.25 grams

Negatiu

Staphylococcus

Negatiu


Altres noms:

(1R, 2r, 3S, 4R, 5s, 6S) -ciclohexano-1,2,3,4,5,6-hexaol;

Dambose;

cis-1,2,3,5-trans-4,6-ciclohexanehexol;

myo-inositol;

2- (PROPYLAMINO) -M-PROPIONOTOLUIDIDA HIDROCHLORIDA;

INOSITE;

nositol; Nucita; Inosital; Mesol;

Ciclohexanehexol; Hexahidroxiciclohexà; es va provar el cultiu de cèl·lules myo-inositol de les plantes; myo-inositol, FCC Grade i-Inositol, FCC Grade; meso-inositol; p-Iodo fenol; Myo-inositol; Inosit; Inositol


Qualitat màxima, inositol pur (vitamina B8), fàbrica de pols / substància Cyplohexanehexol BP EP USP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu l’inositol (vitamina B8), ciclohexanehexol bp ep usp cas 87-89-8, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: inositol (vitamina B8), ciclohexanehexol bp ep usp cas 87-89-8, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like