Sulfat d’iosicosamina o sulfat d’hidosicamina

El Sulfat d’Hiosciamina o Sulfat d’Hioscamina és un inhibidor del nervi parasimpàtic. El seu efecte farmacològic és similar a l’atropina, però la seva toxicitat és relativament elevada i la seva aplicació clínica és menor.

Detalls del producte

Sulfat d’iosicosamina o sulfat d’iosicosina

image001

Xifrat de sulfat de Hyoscyamine o sulfat de Hyoscyamin de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: Hyoscyamine Sulfate anhydrous 6835-16-1; Sulfat d’iosicosamina 6835-16-1

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Fórmula molecular: (C17H23NO3) 2 · H2SO4 · H2O; 2 (C17H23NO3) .H2SO4.2 (H2O)

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Sulfat d’iosicosamina o sulfat d’iosicosina


Descripció:

El Sulfat d’Hiosciamina o Sulfat d’Hioscamina és un inhibidor del nervi parasimpàtic. El seu efecte farmacològic és similar a l’atropina, però la seva toxicitat és relativament elevada i la seva aplicació clínica és menor. El sulfat d’escopolamina té la funció d’alleujar el dolor i l’espasmòlisi. El sulfat d’iosicosamina o sulfat d’iosicamina té un bon efecte en la ciàtica. De vegades s’utilitza per tractar l’epilèpsia i el mal de mare.

El racemat de Hyoscyamine Sulfate o Hyoscyamin Sulphate, atropina, té un efecte similar a l’atropina i un efecte extern més fort que l’atropina.


La màxima qualitat, sulfat pur d’hidosciamina o sulfat d’hiposicamina / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu el sulfat d’iososamina o sulfat d’iosicamina, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: Sulfat d’iosicosamina o sulfat d’iosicosamina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like