Matèria primera d'hidrocortisona butiritzada, API CAS 13609-67-1

Hydrocortisone Butyrate Raw Material, API CAS 13609-67-1 Nom del producte: Hydrocortisone Butyrate Synonym s: Hydrocortisone 17-butyrate; Hydrocortison Butyrate Número CAS: 13609-67-1 Característiques: Blanc a pràcticament blanc, Poc cristal·lina pràcticament inodor: Assaig: 97% ~ 102% Hydrocortisone Butyrate ...

Detalls del producte

Matèria primera d'hidrocortisona butiritzada, API CAS 13609-67-1

Hydrocortisone Butyrate Raw Material, API.jpg

Nom del producte: matèria primera d'hidrocortisona butiritzada , API

Sinònims: 17-butirato de hidrocortisona; Hydrocortison Butyrate

Número CAS: 13609-67-1

Característiques: blanc a pràcticament blanc, pràcticament inodor i pols cristal·lí

Assay: 97% ~ 102% Hydrocortisone Butyrate Raw Material, API

Fórmula: C25H36O6

Hydrocortisone Butyrate Raw Material, API formula.jpg

Paraula clau: Hydrocortisone Butyrate

Estàndard: Hydrocortisone Butyrate USP

Paquet: 5 kg / llauna, 2 gotes / cartró.

Descripció i mecanisme:

Hydrocortisone Butyrate Raw Material, API és la forma de sal de butirrat d'hidrocortisona. És un agonista sintètic del receptor de glucocorticoides. Hydrocortisone Butyrate té una capacitat antiinflamatòria, anti-pruriginosa i vasoconstrictiva. Es vincularà i activarà el receptor de glucocorticoides en l'activació de la lipocortina que al seu torn inhibeix la fosfolipasa citosòlica A2. La manca de fosfolipasa A2 impedeix l'alliberament de l'àcid araquidònic, precursor de les prostaglandines i els leucotriens mediadors inflamatoris, des de la membrana cel·lular.

En segon lloc, amb l'ajuda de Hydrocortisone Butyrate, la proteïna quinasa activada amb mitogen (MAPK) fosfatasa 1 és induïda, la qual cosa condueix a la desfosforilació i inactivació de la quinasa N-terminal Jun que inhibeix directament la transcripció mediada per c-Jun.

Finalment, l'altra bona funció de Hydrocortisone Butyrate: l'activitat transcripcional del factor nuclear (NF) -cappa-B està bloquejada, inhibint així la transcripció de la ciclooxigenasa 2. Això és essencial per a la producció de prostaglandines.

API de butirut d'hidrocortisona, s'aprova material cru per al tractament de molts tipus de condicions de la pell, inclosa la psoriasi, la dermatitis i l'èczema. Hydrocortisone butyrate pertany als esteroides, i funciona reduint la inflamació i la supressió d'un sistema immune hiperactiu. Hydroxortisone butyrate API, Raw Material es pot fer en diverses formes com la crema de butyrate de Hydrocortisone, pomada, loció i líquid.

El butirrat d'hidrocortisona formarà una capa oliosa a la part superior de la pell per retenir l'aigua a la pell.

 

Com a proveïdor i proveïdor professional de la Xina Hydrocortisone Butyrate Raw Material i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Hydrocortisone Butyrate API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


Ús:

Hydrocortisone Butyrate és una de les matèries primeres. S'utilitza àmpliament per a la fabricació de formulacions de crema de Hydrocortisone Butyrate.

Hydrocortisone Butyrate Efectes secundaris:

Igual que qualsevol medicament, Hydrocortisone Butyrate pot causar reaccions adverses. Tanmateix, no tots els que usen Hydrocortisone Butyrate pateixen aquests problemes. En realitat, la majoria de les persones la toleren molt bé i no tenen cap efecte secundari.

Si es produeixen reaccions adverses no desitjades, en la majoria dels casos, seran menors i no requereixen cap tractament ni seran tractats fàcilment per vostè o el seu proveïdor d'atenció mèdica. Els efectes secundaris greus són rars.

Els efectes secundaris comuns de la butirata d'hidrocortisona poden ser:

Irritació de la pell, venes aranyes, pruïja, sequedat, ardor.


COA de Hydrocortisone Butyrate

Nom del producte

Hydrocortisone Butyrate

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Blanc a pràcticament blanc, Poc cristal·lina pràcticament inodor

Compleix

Claredat de la solució

Heu de complir.

Compleix

Identificació
(Hydrocortisone Butyrate)

Heu de complir.

Compleix

Rotació específica

+ 47 ° ~ + 54 °

+ 47.7 °

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0%

0,38%

Substàncies relacionades

Impuresa total ≤ 2.0%
Impuresa individual ≤ 1,0%

0,74%
0,35%

Dissolvents Residuals

Heu de complir.

Compleix

Assaig
(Hydrocortisone Butyrate)

97,0% ~ 102,0%

99,44%

Top Quality, Xina Pure Hydrocortisone Butyrate Powder / Substance fàbrica a la Xina; Xina proveïdor de matèria primera de butyrate de hidrocortisona a la Xina. Xina Hydrocortisone Butyrate API Manufacturer a la Xina.


Si esteu buscant la matèria primera de Hydrocortisone Butyrate, API CAS 13609-67-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like